Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

:enbuyukkk:güzel bi yorum mantıklııı:1hug:

ben de katılıyorum bu yoruma,birde arkadaşlar,dilber gerçekten pokalemon gibi renk deiyştiriyor:1ninca:,bi bunu der bi başka bir şey,bir de o sandıkta bulunan yavruya şok oldum:1shok:,bu nasıl bişey,o gelin tam ruh hastası,yavru ne yapabilirki bu geline,böyle olayı yaptırmak için,hiç birşey,ben bu amcalara katılıyorum en ağır ceza olmalı bu caniye:enbuyukkk:,bir de onun de 3 yaş çocuğu varsenağlama,o çocuğun piskoloji ne durumda ve onu şu an bakan kadına çok merak ediyorum:çok üzgünüm:

Kayıp çocuğun tarlada cesedi bulundu

TEKıRDAĞ’ın Çorlu ılçesi'nde, buğday tarlasında bir çocuk cesedi bulundu. Tamamen çürüyen cesedin 1.5 ay önce kaybolan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına’ya ait olduğu belirlendi.

Nusretiye Mahallesi yakınlarındaki buğday tarlasını dolaşmaya giden O.P. tamamen çürümüş ve kemikleri kalmış bir çocuk cesedi gördü. Tarla sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarlada bulunan cesede ait kemikler ile eşyalarını delil torbasına koyarak incelenmek üzere ıstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bulunan cesedin, Nusretiye Mahallesi’nde oturan Ümit ve Dilber Fırtına çiftinin 1.5 ay önce kaybolan oğulları 6 yaşındaki Muhammed’e ait olup olmadığını belirlemek için harekete geçti. Bir televizyon programına katılmak üzere ıstanbul’a giden çifte haber veren ekipler, bulunan eşyaların çocuklarına ait olup olmadığını belirlemeleri için Çorlu’ya gelmelerini istedi. Çorlu'ya gelen çift, olay yerinde bulunan giysilerin oğullara Muhammed Fırtına'ya ait olduğunu belirledi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

hürriyeeten alıntı yaptım

şuan elim ayağım titriyor
kahretsin yaaa. gitti çocuk. ağlıyorum şuan sinirmden...

sahimi diyorsunuz arkadaşlar
muhammed ölmüşmü?
neden ölmüş ....biraz önce baktım şok geçirdim
birisimi öldürmüş
kahretsin yaaa
kahretsin
ümit manyağıda inşallah vicdan azabından ölmekten beter olur

inanmıyorum yaaa, annem nasıl merakla izliyordu her sabah çok üzülecek şimdi offf
ne isterler el kadar çocukta bence bunda ümidin parmağı var

ayy nasıl üzüldümmm:a015: anne ve baba çok rahat olunca öldüğüne hiç ihtimal vermemiştim yazık yavrum benim:a015::çok üzgünüm:

sel ben de hiç bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim. bir arkadaş sandık olayında neden kadın bunu yapmış diye sormuş. ben de ona cevap vermeden emin olmak için gazetenin sitesini açtım ve şok oldum.
hala ellerim titriyor.

Çok kötü oldum inanmıyorum ben hep bir ümit bekliyordum bir yerden çıkacak diye çok üzüldüm rabbim kimseye evlat acısı vermesin çok zor

Aman allahım haberi okudum kahroldum resmen çocuğun sadece kemikleri kalmış ne büyük acı insanın aklını kaçırmaması elinde değil rabbim sabır versin çok zor

ümit in yanından kaybolmadıki çocuk annesinin yanından kayboldu ah dilber ah içim parçalandı allah kimseye evlat acısı vermesin şok oldum keşke saklamış olsalardı ah ah yandım çocuklarınızı ne olur koruyun yalnız bırakmayın arkadaşlar inşallah yapan yada yapanlar bulunur ah canım ah bir resmi bile çok görmüşler fotoğrafı bile yok çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…