Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kızlar kimliği tespit edilmemişki..Muhammet olabilecği tahmin ediliyomuş .((( Ümitle dilberi emniyete çağırmışlar...ya çok fena oldum ben yaaa..

allahım çok kötü çok böyle ana baba olmaz olsun yavrum sadece iskelet halde kalmış hiç ölmüş olabileceğini düşünmemiştim gözün aydın ümit denilen adi pislik çocuktan kurtuldunuz allah cezanızı versin

ağlamakan bi hal oldum yavrum aç susuz ğitti çocuk ğibi yaşamadı
dayaktan kötü zulum ğörmekten başka bişey ğörmedi

Giysilerinden tespit etmişler yazıklar olsun hiç mi bunlar etrafı aramamış direk soluğu müge anlıda mı almışlar anlamadım gitti

offffffff başıma ağrı girdi....

o kadar belliydi ki öldüğü....ve dilberle ümitin birlikte gömdüklerine nedense ilk günden beri eminim.

ne kadar rahatı bunlar ne kadar inanamıyorum halen yavrum bu dünyada ğün ğörmedi
canım benim

ya hangi gazetenin sitesinde okuduunuz ben bulamadım senağlama

kızılca kıyamet yarın programda kopacak Çok üzgünüm çoook

ay buldum haberi buldum, yaaa yinede inşallah o değildir diyorum kızlar, anneme söyledim ilk önce bulunmuş dedim kadın nasıl sevindi heycanlandı, anne ölmüş sevinme dedim, kadın birden şoka girdi, babamla çok sıkı takipçilerdi

ya nerden okudunuz arkadaslar eger gercekse cook acı yavrum ya cok uzuldum gercekten ..... olan cocuk yapıyor coook yazık gercekten....

haber bir babanın yıkıldığı an diye verilmiş..çok merak ettim baba da görünmüyor..nasılyıkılmışlar..hiç yıkılacak bir hal yoktu..Çocuk sahiden kayıpmış ve onlar orda çok rahattılar.Ben hep biliyorlar diye baktım hiç aklıma gelmezdi..Ah yavrum...ahhhh!! diyorum yürekten başkada birşey diyemiyorum...Bir ufacık can daha cahil cüheylanın elinde heder oldu...Doğurmasın bunlar ya sahip olamayacağı çocuk ya...Allah Kahretsin!!!

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çook kötü olduum haberi şimdi gördüümsenağlama
allah ailesine sabır versin demiyoruum
çünkü allah onların belasını versiiinklava:
o çocuğun orda ne işi vaardııı:mymeka:

Ben ölmüş olabileciğini söylemiştim..40 gündür taş olsa çatlardı..muhakkak birileri görür arardı polisi yada mügeyi..Ama şimdi öldüğünü duyunca gerçekten çok kötü oldum kızlar..canım benim yaaa.ne bi sevgi gördü nede ilgi..dayak yedi,aşağılandı,babası bile p..ç diye ezdi yavruyu..çocuk o tarlada çürürken bunlar espiri yaptı,makyaj yaptı,şakalaştı,motora binip gezdiler,doğum günü kutladılar..allah bin türlü belasını versin bunların..cennet bahçesinde o bebek..allah rahmet eylesin..çok üzgünüm..

ya nerden okudunuz arkadaslar eger gercekse cook acı yavrum ya cok uzuldum gercekten ..... olan cocuk yapıyor coook yazık gercekten....

Kayıp çocuğun tarlada cesedi bulundu

Mehmet YİRUN/ÇORLU, (Tekirdağ) (DHA) 26 Mayıs 2009

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde, buğday tarlasında bir çocuk cesedi bulundu. Tamamen çürüyen cesedin 1.5 ay önce kaybolan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına’ya ait olduğu belirlendi.

Nusretiye Mahallesi yakınlarındaki buğday tarlasını dolaşmaya giden O.P. tamamen çürümüş ve kemikleri kalmış bir çocuk cesedi gördü. Tarla sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarlada bulunan cesede ait kemikler ile eşyalarını delil torbasına koyarak incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bulunan cesedin, Nusretiye Mahallesi’nde oturan Ümit ve Dilber Fırtına çiftinin 1.5 ay önce kaybolan oğulları 6 yaşındaki Muhammed’e ait olup olmadığını belirlemek için harekete geçti. Bir televizyon programına katılmak üzere İstanbul’a giden çifte haber veren ekipler, bulunan eşyaların çocuklarına ait olup olmadığını belirlemeleri için Çorlu’ya gelmelerini istedi. Çorlu'ya gelen çift, olay yerinde bulunan giysilerin oğullara Muhammed Fırtına'ya ait olduğunu belirledi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

işte cnm maalesef haberbu:çok üzgünüm:
aam en baştan belliydiii
bakalım bakalım dilber yarın bu kadar serin durabilecekmiii:mymeka:

Aaaaa ınanmıyorummm cok üzüldümm..

Kendımı ınandırmak ıstemıyordum böyle bırseye,hep aldı bırı cocugu dıyordum...

Allah bıldıgı gıbı yapsın bu anne babayı...

Demek ılk kayboldugu zamanlarda ölmüş yavrucakkk...

Kım neden yapar böle bırseyı ya,biri öldürüp tarlayamı attı organ mafyası falan of ya ınsanın aklına hersey gelıyo

Bakalım dılber hanım yıne aglayamayacak mı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…