Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

şimdi buldum nette haberi çok üzüldüm, yazık kimbilir hangi vicdansız yaptı..istanbul adli tıpa gönderilmiş muhammedden geriye kalanlar..

çok üzücü ama merak ediyorum programa katıldıklarından beri ağlayamadıklarını ifade eden dilber ve ümit şimdi ne yapacaklar...

evet canım hatırlıyorum ama ınanmak ıstemıyordum acıkcası...

Mügenınde dedıgı gıbı bu cocuk görmemesı gereken birseyı gördü ve cocugu kacırdılar öldürdüler...Çünkü ceset kemiklerı kalmıs artık,demek ki anında öldürdüler bu yavruyu...

gör bak nasılda numaradan kendını parcalar o...

sarduşumunda dedıgı gıbı neler neler cıkacak altından...

halen aval aval bakınıyorum,saka gıbı ya...

ıstanbulda yapmadıkları sey kalmadı,dogum gunler,gezmeler alısverısler cart curt...

ama netıceye bak,onlar böleyken o yavru çürüyordu orada...

yarın babaanneyle dede de çıkar programa aklandılarya üff sinir oldum..elim ayağım titriyor...

Nasıl bir dünya olduk böyle.Bir anne diri diri akrabasının çocuğunu hemde 3 yaşında bir çocuğu sandığa koyup üzerine döşekleri diziyor.Çocuk boğularak ölüyor umrunda değil.Bir anne baba çocukları kayboluyor dünya zevklerine dalmış umursamıyor.çocuk ölü bulundu.Şimdi ne yapıyrolar merak ediyorum.Eminim otelin restorantında yemek yiyip durumu değerlendiriyorlardır.

yarın dilberi görmeye tahammül edebilirmiyim bilmiyorum ama
senaryosu hazırdır onun eminim
acaba yarın hangi esnafı nei le suçlayıp kendini aklayacak
yapamadığı anneliği kendini haklı çıkararak dahada batıracak

muhammed allahım senin mekanını en güzel şekilde hazırlamıştır
bu dünyada gün görmemişsin yüce rabbimin yanında gayrı huzurlu ve acı çekmeden
ahirette o ana babanın yakasına yapışmak için beklee

Bencede o çocuğun işi olabilir bunlar.
Ben baştan beri ne dilbere ne ümite nede diğer duyumlara inanmadım hatta bir yorumumda daha önce ölen bir kızı, bisürü yerde gördük diye arayanlar oldu demiştim.
İnsanlar şuursuz, sonuç ne yaratacak bilmeden ortaya bişeyler atıyorlar, laf ola beri gele.
İnşallah bulurlar kimin yaptığını.
Tek bildiğim Dilberin ruh hastası,
Ümitinde beyin özürlü olduğudur.
Boşa yaşayan, dünyada gereksiz yer kaplayan yaratıklar.
Bunlar ve bunun gibiler Olmasalar dünya daha iyi bir yer olurdu eminim.

ay arkadaşlar çok kötü oldumsenağlama,gitti yavrum,kahretsin böyle anne babalar,ah ,ah,kafamda soru işareti var CADIARZUbu babanne rüyada muhamedi kanlı görmüş,acaba hissetmiş mı,yoksa....ay düşünmek bile istemyorum..çok kötü,o kadar çocuğu olmayan ve birazcik anne baba duygu yaşamak o kadar çok insanlar varki:çok üzgünüm:,ve bunun gibi aileler var kıymeti bilmiyenler,kahretsin onları,çok üzldüm,çok..senağlamasenağlamasenağlama

Insanlah Muhammed degıldır..
Ama sonuçta bır cocuk cesedı var..
bu cocuklara dokunan acı cektıren ınsanları Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsınn

ne oldu ya ne cesedi bugün program biterken birsey yoktu

canım hürrüyetin son dakika haberi çorluda bir tarlada çocuk cesedi bulunmuş ümitle dilber kıyafetlerden muhammed olduğunu onaylamışlar..ceset çürümüş..ceset istanbul adli tıpa gönderilmiş..

Mehmet YİRUN/ÇORLU, (Tekirdağ) (DHA) 26 Mayıs 2009

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde, buğday tarlasında bir çocuk cesedi bulundu. Tamamen çürüyen cesedin 1.5 ay önce kaybolan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına’ya ait olduğu belirlendi..

haber burda cok uzuldum...adlı tıptan sonuc beklenecek..
pazartesı bellı olur...

Bu cocuk bırseye sahıd oldu da mı boyle oldu

Auffffffffffffffff

ayyy inanmiyorm ya ya bu cocuk nasi gider oraya ya kadar hicmi aramadilar tarlalar sehire uzak yerlerdir yani yürümeyle orayla gidemez..ya öldürüp attilar cocugumu yavrum ya..dilber bugün enerji icecegi filan deyince gülüyordu bi ana kayip yavrusu varken bunu yapamazdi inanmiyorum gercekten yavrum kimbilir bunlarin elinden kurtuldu

ya gercekten bastan beri dilber buna bisy yapti diye düsündüm birseyi gördü öldürdü diye ama bi anne yapamaz sanirim ya serefsizler demek istiyorum ayyy...
ya otopsi yapilsa nasil oldugu ortaya cikarda kimin yaptigi yine cikmaz off ya yazik oldu

arkadaşlar birşey sorucam bugün programda dilber bir mahalle adı verdi ben ...mahallesine baktım dedi hatırlayanınız varmı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…