• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yokk cıkss...

benım kafam karıstı,afedersınız ıkı ucuda b...u dere hesabı..

dılber hep yalan söledı cunku ortaya cıkmasını ıstemedıgı bazı özel(kendınce) selerın acıga cıkmasından korkuyordu ama bunu cocugunun bulunmasına tercih etmesi bı okadar da düşünüdürücü...

babaanne ve dedenınde yalanları cıktı ve bugun gelmedıler... onlarında bazı yalanları cıktı...

ümit zaten ya kurnaz ya mal afedersiniz agzı acık ayarn budalası misalı...

enerji içeceği içmişmiş... töbe Ya rabbim...

yokk... bu iş zor çözülür...

bir cocugun hayati bu kadar insanin duygularinin somurulmesi soz konusuyken , insanlarin deger yargisini manipule etmeye ne gerek var, ne hakki var ? yalanlar bir yandan, adına şaka dedikleri dengesizlikler diğer yandan...bir tek sucsuz var bir tek masum var olayda, bir tek kurban var, oda minicik bir insan yavrusu…uzerinde yalanlar soylenen, hayatı hiçe sayılan, guvenliği hiçe sayılan, canı yakıla yakıla buyutulmus bir kuçuçuk yavru,,, bunlar hiçe sayılabilirmi?.. dilberle umitin hakkı varmı cocugunu dovmeye ac birakmaya ? hadi diyelim aclik yokluktan…egitimsizlikmi bahane ? yazıkki değerlerimizi yitiriyoruz ve yitirmeye devam edeceğiz böyle şahsiyetlerin yuzunden

dilber adına yakışır konuşuyor.:roflol: yazık suçlandı suçlandı en sonunda aklandılaelaelaelaelae

şimdi müğe dün onu savunduya atarda atar artık kaynanasının ardından buna iyi birsavunucu olaymıştı baştan dile gelecekmiştikötükedihüso:roflol:

yok canım ya canlı yayında bir mail geldi başladı okumaya sonra bende öyle düşünüyorum ya bakalım dedi hep katiller anne babanın yanında dolaşıyor babannede öyle tarzında birşeyler dedi

katil mi ortada bi katil mi var...:1shok: :1shok: :1shok:

babaanne ermişya kaybolduğunu gördüyse nerde olduğunuda görüyordur üyrasında:roflol::roflol:

"babaanne ermiş kaybolduğunu gördü nerde olduğunu da görsün rüyasın da" demek istediğini sanıyorumCADIARZU

kıs sen böyle -tatlicadiarzu-yazarsan kuzenim nasıl okuyupta güsel yönetsin :mymeka: kuzenimin kariyerine kastin mi var kaydirigubbakcemile

Dilberin dilinin çözülmesini ve rahatlıklarını topun babaanneye atılmasına bağlıyorum.

Biraz da öyle oyalıyalım maksadıyla yani.Fikrim değişmedi karı-koca yaptılar ne yaptılarsa.

Bir gideyim bakıyım şu Durağan'a dedi ya ümit sanki "artık oyalıyamıyoruz uydurmadığımız konu kalmadı "diye verdikleri adamı mı uyarmaya gidecek acaba:uhm:

Adamın 40 gün sonra bir gidesi gelmiş .Senaryo yazmışlar oynuyorlar işte :1closedeyes:

jnmcım akrabaları 3 yasındakı kızı sandıga canlı canlı koymus oldurmus yanı bunu yapan kadın we onunda o yasta cocugu warmıs we aıle cocugu ararken oda onlara yardım edıomus aramalarda walla soktan anlasabılınır yazdımmı bılmıom jnm ınsss anlatabılmısımdır

Aman Allah'ım :1no2: bunu izleyemedim iyi ki kaçırmışım.

Korkunç ya, nasıl olur nasıl yapılır böyle bir şey :1shok:senağlama

Back