Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa...valla müge gidene kadar çözer inşallah bu olayı...iyice arapsaçına döndü valla...şimdide babaanneye mi yoğunlaştık?
yaa kızlar aklıma geldi de babaanne aslında muhammete birşeyler yapıp, sonra güya masummuş,muhammeti çok seviyormuş, çok üzülüyormuş,o'nu sadece o düşünüyormuş da programdan yardım istemiş gibi ayaklarda dolaşıyor olmasın.?
çünkü suçlular dikkat edin en masum, en ilgili ayaklarda görünen tiplerdir genelde..
allah korusun tabi..şimdi şüphelenilince aklıma geliverdi..
Canım kusura bakma..bebek cinayeti aklımı dondurdu unuttum ben onu..Şöyleki;
Mügecim yine önlüğünü giymiş bugün..eskilerin siyah önlüğü vardı ya aynısının tıpkısı nerdeyse ama saçlarını çok şükür arkadan toplamış yüzü ay gibi çıkmış ortaya..YAnlız ayakkabıları baya iyi çıktı,çünkü aylardır giymesine rağmen yepyeni duruyo ..Bugünlük bu kadar..tekrar kusuruma bakma bugün geciktim birazdelikafadulden
Dün Deşifre programını aglamaktan dogru dürüst izleyemedim... Munevverın kardesı cenazede"benı ablamın ustune koysalar,üzerımede toprak atsalar hıc sesımı cıkarmam anne" demiş "sırtım bombos kaldı,kime yaslanacagım ben artık,belim agrıyor" demiş... kahroldum ızlerken...
Allah ıslah etsın öldürenleri...
Çocuk yapmak için önce herşeyden vazgeçmen gerekiyor bence iş,ev temizliği.. Bunları da duyduktan sonra ve bu sene böyle haberlerde çoğaldıktan sonra ileriki senelerde ne olur bilmiyorum ama bana bir vazife düşüyor evlenince çocuğumu bir an bile olsun gözümün ucundan ayırmamak ama çocuk nasıl özbenliğini kazanacak anlıyamıyorum......
Sardus anladik seviyosun muge'yi
newlife dogru tespitlerde bulunmus istirak ediyorum..sengözlerimebaksanab
Münevver tecavüze direnmiş
Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.
Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.
3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK
Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor
msn haberden alıntı
münevverin babası hep haklı çıkıyor.....
....
Münevver tecavüze direnmiş
Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.
Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.
3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK
Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor
msn haberden alıntı
münevverin babası hep haklı çıkıyor.....
....
avukat hanım tansiyonu yükseltmeyelim
pislik herifler yakalayıp asacaksın taksim meydanında ibret olacak herkese
eee peki napıcaz biz..?fena alıştık müge' ye? olayları takip ediyorduk sayesinde..şimdi büyük bir boşluk olacak..3 ay nasıl geçecek?
:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada merak ediyorum izdivaç,seda sayan programları fln onlarda yazın ara veriyorlar mı?vermiyorlarsa eğer mügeye mail yağdıralım...CADIARZU