• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence programın sevıyesıyle ılgılı bır durum yok,ortada kayıp bır cocuk var ve hıcbısey bılınmıyor,En ufak bırsey degerlendırılmek zorunda... tabıkı polisin işi ama müge nın yaptıgı iş polisin işi deil... polis zaten yapacagı seyı yapıyor..

ama keske bıraz bunları yalnız bıraksalarda gızlıden takıbe alsalar...

en doğrusu o ama
bunları gizli kamerayla ses kaydıyla takibe alıcaklar bak neler neler çıkıyo ozaman ortaya

beni açıkçası hiçbiri tatmin etmiyor .
hepsi midemi bulandırıyor

nasıl anne babalık
nasıl dedelik babannelik
aklım bir alsa
ya bende eşimde ve büyüklerimizde sorun var
çocuklar düşse dizi acısa bile yaygara kopartıyoruz
ki allah korusun aynı durum bizde olsa halimiz nolurr
yada normali bunlar gibi benim zekam almıyoooo

nasıl anne babalık
nasıl dedelik babannelik
aklım bir alsa
ya bende eşimde ve büyüklerimizde sorun var
çocuklar düşse dizi acısa yaygara kopartıyoruz
yada normali bunlar gibi benim zekam almıyoooo

anacım benim efe 2 dk gözümün önünden kayboldu
aklımı kaybediyordum bunlar ne kadar zaman oldu
geniş geniş oturuyorlar :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bunların sütlerinde bi bozukluk var ama taaaaa
ebelerine kadar uzandığı için tam kimden kaynaklanıyo çıkaramadımmm
:kızgın::kızgın:

arkadaşlar dilber tipik şizofren vakası gibi gelmeye başladı bana..ben hala dilber'in çocuğa bişey yaptığı savımı devam ettiriyorum...şizofrenler çok akıllı olur bunu unutmayın...yalanlarına dolanıyo hala dediğim doğru havasında...Arif hocadan yakında böyle bi açıklama gelcek sanırım...kadın ruh hastası galeyan anında çocuğu öldürmüş olabilir....senağlama

arkadaşlar dilber tipik şizofren vakası gibi gelmeye başladı bana..ben hala dilber'in çocuğa bişey yaptığı savımı devam ettiriyorum...şizofrenler çok akıllı olur bunu unutmayın...yalanlarına dolanıyo hala dediğim doğru havasında...Arif hocadan yakında böyle bi açıklama gelcek sanırım...kadın ruh hastası galeyan anında çocuğu öldürmüş olabilir....senağlama

varya olurmu olur
artık herşeyi beklerim :delphin::delphin::delphin::delphin:

büyük oğlum 2 yaşındayken galeriaya gezmeye gittik oğlum dondurma yemişti akıttı,eşiminde benimde ellerimiz battı,eşim ellerini yıkadı ben bekledim,oğlumda yanımdaydı eşim gelirken ben ellerimi yıkamaya gittim,nasıl olduysa oğlumu eşim görmemiş.ben çıktım eşim bakınıyor sordum ben ona ,o bana çocuk nerde diye sorduk.yoktu......... dünyam başıma yıkıldı, her taraf zindan oldu,o kalabalık kayboldu gözlerimin önünde,sanki zindana girmiştim aramaya başladık sesini,ağlamasını dyuyoruz blamıyoruz,güvenliğe haber verdik.o ara bir ilan verildi,çocuk bulundu diye dünyalar bizim oldu,çocuğumuzu kaptığımız gibi eve gittik.çok kötü bikaç dakikada olsa onu yaşamak ölümdü.allah kimseye göstermesin.ağlarken oğluma genç bir çift bulmuş.allah razı olsun ya kötü niyetli birileri bulsaydı halimiz ne olurdu bilmiyorum.hatırladıkça hala tüylerim diken diken olur

valla çocuk ümitdenmi degilmi bilmem ama benziyor.
ümitdense çocuguna bir baba nasıl böyle davranır.p...ç der ben bunu anlamış degilim.
degilse peki kimden-tatlicadiarzu-:uhm:
sana katılıyorum zaten dilber evlendiği zaman bakiremiydi yada hamilemiydi en iyi ümit bilir ama bir çocuğada herne olursa olsun hiçbir baba p.. diye hitap etmez ne kadar kızarsa kızsın demez ümit bu konuda gerçekten ne olduğunu bilen tek kişi

ne rüyaymış be ...yakında çocuğu babaanne bulur nerden buldun deyincede rüyamda gördüm yerini der..

sana katılıyorum zaten dilber evlendiği zaman bakiremiydi yada hamilemiydi en iyi ümit bilir ama bir çocuğada herne olursa olsun hiçbir baba p.. diye hitap etmez ne kadar kızarsa kızsın demez ümit bu konuda gerçekten ne olduğunu bilen tek kişi

walla benden diiilllyasakkelime

kızlar bende o resmi ilk gördüğümden beri çocuğu hep babsına benzetiyorum kafa yapısını felan..
babanneyle dede ise dilbere benzetiyor resmen oğullarına benziyor..çocuğu 2-3 kere anca görmüşler şimdi torunumu istiyorum ben diyor kadın.. dede de aştı bugün kendini..:mymeka:
hem ümit bey bu çocuğun p..ç oğduğunu düşünüyor ve sevmiyorsa o zaman dilber kız çıkmadı kaydirigubbakcemile4-tatlicadiarzu- lülülülülülü
bir insan durduk yerde oğluna bu kelimeyi kullanmaz onu dışlamaz.. genelde erkeklerin çoğu oğulları olsun ister onu soyadını sürdüreceği için daha bir el üstünde tutmazlarmı yavv..gamyoncuiremsu
bugün yine karıştı olaylar..
kocasını seven dilber hanım ümite karşı cephe aldı..
ümit dilberi suçladı durdu..
amannnn yarın çocuk çıksın yada çıkmasın programa katılmayınca bunlar yine canciğer kuzu sarması olur ben söyleyim şimdiden:1hug:
dilberden ümite,babanneden dedeye bunların hepsi soplaık:oklava::oklava:

Muhammetin en son görüldüğü Durağana giden otobüsse..

Dilber,ümit bunların anaları ,babaları hiç aradık taradık bulamadık dediler mi acaba..

Dediğim gibi bunlar topu birbirine ata ata uzatıyorlar mevzuyu çünkü sattılar mı attılar mı bir şey yaptılar işte...

En son bıktık sizden dedirtecekler kapattırıcaklar bu mevzuyu paşa paşa dönecekler evlerine.Amaçları bu sadece :1closedeyes:

büyük oğlum 2 yaşındayken galeriaya gezmeye gittik oğlum dondurma yemişti akıttı,eşiminde benimde ellerimiz battı,eşim ellerini yıkadı ben bekledim,oğlumda yanımdaydı eşim gelirken ben ellerimi yıkamaya gittim,nasıl olduysa oğlumu eşim görmemiş.ben çıktım eşim bakınıyor sordum ben ona ,o bana çocuk nerde diye sorduk.yoktu......... dünyam başıma yıkıldı, her taraf zindan oldu,o kalabalık kayboldu gözlerimin önünde,sanki zindana girmiştim aramaya başladık sesini,ağlamasını dyuyoruz blamıyoruz,güvenliğe haber verdik.o ara bir ilan verildi,çocuk bulundu diye dünyalar bizim oldu,çocuğumuzu kaptığımız gibi eve gittik.çok kötü bikaç dakikada olsa onu yaşamak ölümdü.allah kimseye göstermesin.ağlarken oğluma genç bir çift bulmuş.allah razı olsun ya kötü niyetli birileri bulsaydı halimiz ne olurdu bilmiyorum.hatırladıkça hala tüylerim diken diken olur

:1shok: :1shok: :1shok: canımmm çok geçmiş olsun...çok büyük birşey atlatmışsın...düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor....

başıma hiç gelmedi ama gelmiş olsaydı kesin bayılırdım diye düşünüyorum...Allah tan eşin yanındaymış tek başına bunu nasıl kaldırırdın uff ya gene kötü oldum....

Münevver tecavüze direnmiş

Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.

Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞı VERECEK

Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor

msn haberden alıntı

ay kıyamam
ben sana gecmiş olsun egem
---------------------------- kayıp çok zor benimde muhammetim yani oğlum iki yaşında komşunun kızıyla kayboldu
biz iki saat aradık eşim ben ve bütün aile halkı katıldılar aramaya
sonra bi telefon bize karakolda aradılar oğlum babasını ismini ve soy ismini soylemeiş gittik
bizi bekliyor anne ben inçiye şeker alaçaktım ama amca bizi buraya getirdii dediii
ay o amca kim biz bilmiyoruzz amcasını da kim ayakkabı boyacısıııımiş gittik adamı bulduk tşk ettik ama bi dahamııı asla hala oğlumu sürekli ararım nerdesin ne yapyorsun aynı şey kızlarımıda ararım nerdesin ne yapıyorsunn diyeee hala korkarımmm ben
ALLAHIM HERKESE SABIR VERSİN KAYBI OLAN HERKESE KAYBINI GERİ YOLLASIN RABBİM AMİNNN:Saruboceq::Saruboceq:

Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.

Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK

Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor

msn haberden alıntı

Babası kaç gün önce söylemişti.Bunlar tek değil diye.Kızın günlüğünde ne yazıyor bilmiyorum ama o günlükte çok bilgi var.Münevverin bir aile sırrı öğrendiğinden bahsediliyor arada...

facede münevverin grubuna baktım fotolara :( içim acıdı tanımadığım halde :(( nası yapar bir !!insan!! bunu :((( bugun avukat birden fazla erkeğe ait bulgular ! dedi müge sordu ama avukat erkeğe ait bulgular işte anlayın der gibi bişi söledi :(( tecavüze kalkıştılar kesin artık ama kim? kimler? ve böyle bir vahşeti işledikten sonra nası telefon açıp beni kaçır diyebiliyor tır şoförüyüm diyen kişiye :(( PARA PARA PARA herşeyi yaptıran açığa çıkaran saklayan para :(((

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK

msn haberden alıntı

Ya Rabbimm...

Kanım cekildi okurken...

Ahlaksız,kanı bozuk adiler...

Bu kadar mı iradesiz,vicdansız,merhametsiz,kansız olunur ya...

Back