Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bugun uyuya uyaya birsey seyrettim ya baya kacirmisim.. :))) Burdan sizi okuyorumda anlamaya calisiyorum..Dilber i cokta inandiricida bulmuyorum ben hep yalan hep yalan...Valla artik senaryo bile uretmek zor...Bunlarin isi baya bir karisik... Bitsede kurtulsak..

Ümitin babası nasıl aslan kesildi dilbere sen oğluna niye böyle aslan kesilmiyon? :dilcikar:

şu ümitin ağzını açıp aval aval bakıp dinlemesine gıcık oluyorum -tatlicadiarzu-

% 100.000 katılıyorum...

Oh ağzına sağlık müge duygularıma tercuman oldun :1hug:

müge hanım nasıl savunuyor dilber i bildigi birşeymi varki:uhm:

amcama bak seeeeeen
nasıl kükrüyor....söz konusu dilber olunca
sesi çıkmıyordu
aferin mügeye iyi cevap verdi
kendi karısını....başbaşa başka erkeklerle tanıştırıp çekip gitmiş

Alnını gösteresiye kadar oğlunu adam etseydin pis herif

yalnız ümit gitti babası geldi
şu adamıda çeksinler ordan yaaa
a...nı......soyunu diyeceğim valla

haklısınız kızlara.s.

ilk programa çıkmayı dilber istemedi dediler.babanne zorla çıkarttım bunları dedi.baştan beri dilberi suçladılar.şimdi suç kendilerine atılmaya başlayınca hepsi çıldırdı.bu kadar şeyden sonra çocuk babannede çıkarsa şok olurum valla.

bu dilber'den iyi dizi senaryo yazarı olur. olay karıştıkça yeni duruma ayak uydurup olayı kıvırıyo ya resmen. bu kadının geleceği parlak.

kaydirigubbakcemile5
dunya halı olur mu olur walla guzelımkafamçokkarıştı

Çocuk yaşıyomudur kızlar sizce??? 40 gün oldu...ne bi gören var nede bi ihbar var..Çocuk cin gibi,yaramaz mı yaramaz ,kaçın kurası denilecek kadar açık göz bi çocuk..ben artık bu çocuğun hayatta olduğundan emin değilim..yaşıyorsa da şehir dışında,kimsenin olmadığı bi yerde tutuluyodur..ama...neden? birsürü şık var..

ben yaşadıgına inanmak istiyorum ama bu kadar zamanda ortaya çıkmaması benide korkutuyor.inşallah yaşıyordur.:Saruboceq:

dualarım yasamasından yana ama benım umudum gun gectıkce azalıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…