• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Of yya tam başladı ekeltrik kesildi..bilgisayar da kapanır birazdan..:(((((((((((((((((((((((((

Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.

Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK

Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Müge artık hayatı yalan olmuş insanlarla reyting uğruna program yapmaktan vazgeçip bir işe yarasada münevverile ilgili gelişmeleri duyurup konuyu unutturmasa...

bu nasıl vahşet? bu nasıl insanlık? ne oldu artık insanlara? her gün ayrı bi vahşet duymaktan kaygılanıyorum. yazık değil mi bu gencecik kıza geride kalan ailesine umarım en kısa zamanda yakalanır ve cezasını çeker pislik

vavv dilber hanım müge hanıma konuşmuş bomba bomba bomba haber bekleyelim bakalım neler olmuş

müge dediya doğruları konuşmayacaksanız gelmeyin diye o da mecburen konuşmuştur yarın öbür gün programa çıkmaya yüzü olsun diye..

münü nün resmni gordukce kanım cekılıo sankı kardesımı katletmısler gıbı bı an once yakalansın sunlar artık yha

sımdı bu durumda dılber programa geldıgıne gore dogruyu soyleyen dılber?umıt yalancı mı oluo:delphin:

Elektrik geldi sonunda..Korktum gelmiycek diye..Mügecim yine peruğunu takmış,gözlerini yok etmiş,önlüğünü de giymiş gelmiş :)) Münevver olayı hergün boyut değiştiriyo...Basına söylemiyolar ama Rusyada gizli bi operasyon yürütüldüğünü duydum..Eminim kısa zamanda bulucaklar o hayvanı..Dilber de dökmüş bütün taşları..bülbül gibi anlatmış herşeyi..Ümit yanında olduğu için konuşamamış demekki..Evlatlık vermiş olsa Ümit,evlatlık alan aile neden şimdiye kadar çıkıp,ya biz aldık bu çocuğu,ne kadar olay oldu böyle,şöyleyken,şöyle kardeşim demiyolar?? hem çocuk evlatlık alınmak istenicek kadar normal bi çocuk değilmişki..terbiye edilmemiş,bakımsız,yaramaz,küfürbaz bi çocukmuş..bence evlatlık verilmiş olsaydı, şimdiye kadar alan aile çoktan konuşurdu bu kadar aksiyon karşısında..memleket sallanıyo muhammet diye yani..Bi Münevver bide Muhammet..

Elektrik geldi sonunda..Korktum gelmiycek diye..Mügecim yine peruğunu takmış,gözlerini yok etmiş,önlüğünü de giymiş gelmiş :)) Münevver olayı hergün boyut değiştiriyo...Basına söylemiyolar ama Rusyada gizli bi operasyon yürütüldüğünü duydum..Eminim kısa zamanda bulucaklar o hayvanı..Dilber de dökmüş bütün taşları..bülbül gibi anlatmış herşeyi..Ümit yanında olduğu için konuşamamış demekki..Evlatlık vermiş olsa Ümit,evlatlık alan aile neden şimdiye kadar çıkıp,ya biz aldık bu çocuğu,ne kadar olay oldu böyle,şöyleyken,şöyle kardeşim demiyolar?? hem çocuk evlatlık alınmak istenicek kadar normal bi çocuk değilmişki..terbiye edilmemiş,bakımsız,yaramaz,küfürbaz bi çocukmuş..bence evlatlık verilmiş olsaydı, şimdiye kadar alan aile çoktan konuşurdu bu kadar aksiyon karşısında..memleket sallanıyo muhammet diye yani..Bi Münevver bide Muhammet..

işin hukuksal boyutundan dolayı çıkmıyolardır bence çünkü muhtemelen para karşılığı ve yasal olmayan bi şekilde aldıkları için

işin hukuksal boyutundan dolayı çıkmıyolardır bence çünkü muhtemelen para karşılığı ve yasal olmayan bi şekilde aldıkları için

Canım yok..evlatlık alan ailenin hukuki açıdan pek bi suçu yok..Karakola gidip ifade vericekler,300 -500 lira mahkeme açılırsa para cezası var..Avukatta söyledi yayında buna benzer bişey..Bu kadar arap saçına dönen bi durumda evlatlık alan ailenin en azından yakınları,çevresi,kolu komşusu çıkıp bişey söylerdi..Bunlar dağ başında yaşamıyo heralde..biri de çıkıp bizim komşu var yeni bi oğlan geldi evlerine,yada muhammet bizim mahallede şu ailenin yanında derlerdi mutlaka..Bence başka bişey var..hala evlatlık verildiğine inanmıyorum..Bi baba nasıl olurda ,oğlu için,benim buna kanım ısınmadı,bu p..ç,sevmiyorum bunu der ya..hemde erkek evladı..(yanlış anlamayın,öyle bi kanaat vardır ya hep),durmadan döver,sağda solda bu p..ç,benden değil diye şaka yapar..mümkün değil..bu işte başka bi iş var..

Sardunyacım Mügenin saçları fön çektirdiğinde bide üstüne bi kutu sprey sıktırdığında peruk gibi duruyo bana göre.. ikide bir,ben müge için yaptığım her espiride bana eksi rep verip duruyosun..iyice komik olmaya ve açık vermeye başladın..Mügenin saçları peruk gibi!! seni ilgilendirmeyebilir ama emin ol,ilgilenip artı rep veren onlarca üye var..Matah bişey yaptığını sanma yani..hergün ver eksi repini bana tamammı canım?? hem madem seni onun saçı başı ilgilendirmiyo,benim ilgilenmemle neden ilgileniyosun?? Hususi bu topiğe girip ,ben bugün Müge için ne demişim diye kontrol ediyosun..Mügeye söyliyim de sana bi madalya taksın..
) Öpüyorum güzelim..

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede bu işin içinde bir iş var newlıfe sana katılıyorum.ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.insan evladına gerçekten bildigi birşey olmadan bu şekilde davranamaz.eger birşey yokda böyle davranıyorsa o adam ruh hastası bence.bu olayın dügümü ümit de çözülecek bence.karısını bile ona buna para almaya gönderen adamdan ben herşeyi beklerim.

münevvere çok üzülüyorum.babasına annesine allah sabır versin çok zor.
böyle olayları gördükce izledikce hayatdan korkmaya başlıyor insan.
inşallah zanlılar bir an önce bulunur.
bu nasıl bir cinayettir anlamadım suçu günaha olmadan bir cana nasıl kıyıyorlar.
allah hepsinin belasını versin.

önceden bır kadın aramıstı evlı 20 yasında...

demıstı kı; ben evlenmeden önce bır sevgılım vardı ve ıst un bazı ıssız yerlerınde dedi ve heryerı saydı gıdın bakın dedı orada kedı ve genc kızları ayinle öldürüyolar demıstı...

sonra ben ayrılmıstım erkek arkadsımdan ve hıc bana uymayan kumas pantolun gıyen bırıyle evlendım,ıyıkı evlenmısım dedı ama bıgün bı arkadasımdan eger ayrılmasaydım en son yapılacak ayinde benı kurban edeceklerını ögrendım dedı...

genelde 17-18 yasında bakire genc kızın kanını akıtmak ıstıyorlar demıstı...

cunku rapora göre 1 den fazla kısının yardım ettıgı sölenıyor..2 den de fazla olabılır dıyorlar

demıstı kı; ben evlenmeden önce bır sevgılım vardı ve ıst un bazı ıssız yerlerınde dedi ve heryerı saydı gıdın bakın dedı orada kedı ve genc kızları ayinle öldürüyolar demıstı...

sonra ben ayrılmıstım erkek arkadsımdan ve hıc bana uymayan kumas pantolun gıyen bırıyle evlendım,ıyıkı evlenmısım dedı ama bıgün bı arkadasımdan eger ayrılmasaydım en son yapılacak ayinde benı kurban edeceklerını ögrendım dedı...

cunku rapora göre 1 den fazla kısının yardım ettıgı sölenıyor..2 den de fazla olabılır dıyorlar

inanmıyorum ya daha neler duyucaz insanın kanı donuyo valla yaşamaya bile korkcaz artık insanlık nereye gidiyor

arkadaşlar çok .çok özür diliyorum ama bir şey demek istiyorum...
ben münevverin babasına acayip gıcık oluyorum niye bilmiyorum ama...
münevvere çok üzülüyorum .çok alımlı..genç bir kız...
ve hiç kimsenin hak etmeyeceği bir şekilde öldürüldü
ama anlamsız bir şekilde babasına çok sinir oluyorum

kadın kısmı sawunmasız oluo allah hepımızın karsısına hayırlı ınsanlar cıkarsın

Back