• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

zawallı muhammet jnm yha kucucuk daa nası kaldırır bu kadar hakaretı onun bu yasında swgıye ılgıye ıhtıyacı war ıken umıtın yaptıgına bak yha karaktersız:oklava:

Herkes bir şeyler söyler canım en doğru kararı insanlar her zaman kendileri vermeli senin gibi canım.

işte ağzı olan herkes konuşuyor:delphin:

herkes kendi işine baksa dünya güllük gülistanlık olacak ama herkes kendi işini gücünü bırakıp milletin şusuna busuna karışmayı maharet sayıyor:delphin:

aklı olan kendi görüşlerine sahip çıkar...şahsen bana akıl vermeye özellikle de yönlendirmeye yapmaya çalışan insanlara son derece sinir olup hemen ıramışımdır ordan:delphin: beni yönlendirmeye çalışan beni akılsız zanneden insandır...hiiiiç işim olmaz:delphin:

teşekkürler canıma.s.

oy dilberın analıgı şimdı aklına geldı 1 ayı aşkın suredır çocuk yok ortada gözunden yaş bıle gelmedı tlf kavgası ettı kocasıyla yok bence bu dilberınde haberı var bundan

arkadaşlar ben yeni bir teori geliştirdim
bence ilk başlarda dilber çelişkili şeyler söylüyorduya....bence bunun nedeni
dilberin kirli çamaşırları..çıkmasın diye dilberin çocuğun kaybolmasında bir etkisi yok
ama muhammedin ortadan kaybolmasının nedeni ümit
ne yaptıysa ümit yaptı .........diyorum

gecen bır kadın telefonda cok emın bır yerden duydum bunlara bır yerden 20 mılyar para gelmıs kesınlıkle dogru demıstı.. ama tabı bu karı koca buyuk bır sıddetle ınkar etmıslerdı..
ama dılber sımdı dukkan acmaları ıcın 15-20 mılyar lazımdı ve actılar dedı...

seyretmiştim o zaman bayağı tepki göstermişlerdi sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

yok ya babaannede ıyı degıl kı zamanında aramaamıs sormamıs ya ben bunların hiç birine güvenmıyorum ınanmıyorum daa:mymeka:

ne diyiyeyim canım
allah o çocuğada hayırlısını nasip etsin fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

röportaj yapan dilberle stüdyodaki dilber ne kadar farklı geldi bana.
konuşurken kendinden emin biri gibi.
stüdyoda herşeyden korkan biri gibi.
panter canım bu kıvırcak gibi ya.

Ümitin babası nasıl aslan kesildi dilbere sen oğluna niye böyle aslan kesilmiyon? :dilcikar:

evet.. olayla ilgili değil
ama adama sinir oluyorum
konuşmasımı neyi bilmiyorum
olayla ilgili değl..hatta cem le münevverin fotoğraflarını ne kadar üzülmüştüm:1no2:
yazık kızcağızın aşktan başı dönmüş ..bizim hıyar git kes kızın kafasını ş......siz:kızgın:

tamam anladım tatlım:1hug:

ses tonu mimikleri tarzı beni sinir eden ama sevdiğim kişiler varkaydirigubbakcemile3

ümite bak sen traşta olmuş
hiiiç umrunda bila değil ....ben dilbere inanmaya başladım
kayın babasıda...dili çözüldü
olaylar dilberi gösterirken ....hiç konuşmuyordu
maşallah amcam açtı ağzını

Back