• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

annesi moskovadaki cemin abisinin yanına gitmiş..cemin babası tutuklanınca moskovadaki annesini aramış anne buraya gel senide alırlar içeri diye kadın apar topar gitmiş.nette okumuştum.

müge işi inada bindirdim bulacam çocuğu dedi
bu olay bukadar gündemdeyken geri çağırır kovsa bile dilber ümit zaten gurursuz gelirler müge münevver olayında yeni gelişmeler olduğu için bu olaya geri dönebilir
son gelişme şöyle
cinayette yardım eden kişi cemin akrabası veya kanbağı olan birisiymiş
sürreya bey kızının satanist ayinine kurban gittiğini düşünüyor münevverin boğazı kesilmese iç kanama ve dış kanamadan zaten ölecekmiş diye yazılıyor adli raporda

Kızlar hatırlıyormusunuz Münevver olayı yeniyken birisi telefona bağlanmıştı ve bu satanist tarzı bir siteye hem Cem hemde abisi kayıtlı demişti.Acaba Münevver öldüğünde abisi Türkiyedemiymiş.kötükedihüso

gazetede münevverin tecavüze direndiği yazıyor. offf offf. bir barmen olayı vardı katilin ünlü işadamı olduğu söyleniyordu.pnda da bir gelişme yok. bu iki olay sonuçlanmadıkça adalete güvenim iyice azalacak. adamları parası ne güzel koruyor........

dilberin çocuğundan hala haber yokmuş, üzüldüm. bu çocuğu biri aldı desem alan kişi de korkudan çocuğa zarar vermiştir artık diye düşünüyorum.

bence yarın müge dilberleri işlemez.çünkü cuma günü çok kızdı onlara.resmen kovdu programdan ama haklı yaniiiiii

kovdumu müge dilber ve ailesini? tüh kaçırmışım ya
nasıl oldu peki..

kovmadı da bir ara ümiti iyi azarladı,ümit sıkıldım ben ya deyınce mügede"defol git be" dedi,karının adı onla bunla cıkıyo ya da senı evlatlık vercem dıyosun cocuga bunu karın söyluyo ama sen bana konusuyosun dedı,gıt karına hesap sor dedı müge..

Sonra ayaga kalktı "pazartesı günü yalan konusmayacak olan bu programa gelsın,yalan konusmaya devam edeceksenız gelmeyın" dedı.

Sız gelmesenızde babaanne ve dede geldıgı sürece ben muhammetı arayacagım dedı...

onlarda o rahatlıkla daha çok programlara katılırlar çokta umurlarında haberler izledim bir ailenin küçük kızları kaybolmuş dört yaşında anne baba perişan ümitle dilber hala yalan dolan bilmeseler nerde olduğunu çocuğun öyle rahat olamazlardı bence para için yapıyolar çocuğu kaybolan ailede bakkala gitmiş kaybolmuş çocuk herkese tembih ediyorum tanıdıklarıma dört yaşındaki bir çocuk sokakta tek başına bırakılmaz benim kızım yedi yaşına girdi ben hala bırakmıyorum bırakmayada korkuyorum çok kayıp olayı oluyor kayıp olmasada çocuklar çok savunmasız bişey yapamazlar ne kadar güçleri varki karşı koyamazlar kimseye kuş kadar canları var allah kimseye kayıp acısıda ölüm acısıda yaşatmasın

AKŞAM, 3 Mart günü vahşice öldürülen Münevver'in Adli Tıp raporlarını açıklamıştı. Cesetteki bulgulara göre, cinayette 'Cem'in yalnız olmadığı' belirlenmişti. Genç kızın tırnak aralarından alınan doku örnekleri aynı aileden iki erkeği işaret etmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet'e ulaşan bir mektup da soruşturmanın seyrini değiştirecek türden. Mektuptaki kişi Cem G.'yi yurtdışına nasıl kaçırdığını anlattı.
Münevver'in Adli Tıp raporlarını açıklamıştı. Cesetteki bulgulara göre, cinayette 'Cem'in yalnız olmadığı' belirlenmişti. Genç kızın tırnak aralarından alınan doku örnekleri aynı aileden iki erkeği işaret etmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet'e ulaşan bir mektup da soruşturmanın seyrini değiştirecek türden. Mektuptaki kişi Cem G.'yi yurtdışına nasıl kaçırdığını anlattı
VİCDANIMIN SESİNİ DİNLİYORUM

İddiaya göre mektubun başlığı 'Vicdanımın sesini dinliyorum.' Pişmanlık satırları ise şöyle: 'Olay gecesi Cem beni aradı. Cinayetten sonradan haberim oldu. Kimi öldürdüğünü bilmiyordum. Bahçeşehir'den Cem'i alarak bir TIR'a bindirdim. Oradan Çanakkale'ye gittik. Çanakkale'den gemiye binerek Rusya'ya kaçtık.'

200 BİN DOLARLIK KAZ ELİMDE

İhbarcının ifadelerine göre Cem ile kendisini Novorosisk Limanı'nda, Rusya'da lüks hayat süren bir kişi karşıladı. Cem, daha sonra Moskova'ya ulaştırıldı. Mektuptaki itiraflar şöyle devam etti: 'Cem'i K.A.'ya (teyzesi olduğunu iddia ediyor) teslim ettim. Birçok kez K.A. ile telefonda konuştum. Teslimden önce 'Elimde bir kaz var. 200 bin dolara veririm' demiştim.
ONU TÜRKİYE'DE ARAMAYIN

İtiraflar şu sözlerle bitiyor: 'Cem şu anda K.A.'nın yanında. Türkiye'ye döndükten sonra haberleri okuyunca vicdan azabı çektim. Onun için mektubu yazıyorum. Cem'i Türkiye'de aramayın.' Mektupta Cem'in K.A.'nın telefon numaralarının ve adresinin de yer aldığı öğrenildi.

KAYIP ŞOFÖR MÜ YAZDI?

Karabulut ailesi, cinayetin hemen ardından Cem G.'nin ailesinin şoförlüğünü yapan kişinin kayıplara karıştığını öne sürerek Emniyet'e başvurmuştu. Bu mektubun ardından dikkatler kayıp olan şoförde toplandı.

GÖZLER YENİDEN MOSKOVA'DA

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığı'nca gönderilen dosyayı inceleyen Rus Interpol'ü, cinayet zanlısı olarak aranan kişinin Moskova civarında görüldüğünü daha önce doğrulamıştı. Cinayetin ardından Cem G.'nin annesi ve kız kardeşinin de Rusya'daki Türk Konsolosluğu'na gittiği belirlenmişti.

AMAÇ HEDEF ŞAŞIRTMAK MI?

Münevver Karabulut cinayetini titizlikle araştıran, polis yetkilileri gelen ihbar mektubu üzerinde çalışmaya başladı. Polis, mektubun Cem'in izini kaybettirmek amacıyla gönderilip gönderilmediğini de varsayarak çalışmayı çok yönlü sürdürüyor.

BABA DA 'RUSYA' DEMİŞTİ

18 yaşındaki kızını kaybeden Süreyya Karabulut, cinayetin ilk günlerinde Cem'in Rusya'ya kaçırıldığı yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini söyleyen baba Karabulut 'Benim kızım planlı bir cinayete kurban gitti. Cem'in Rusya'da bulunan ağabeyi cinayetten hemen sonra İstanbul'a geliyor. Daha sonra da Cem ortadan kayboluyor. Ben Cem'in Rusya'da olduğuna eminim' diye konuşmuştu.

Öte yandan, savcılığın Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu öğrenildi. 3 kişiden kan ve doku örneği alınmasına, her gün polis merkezine gidip adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildi. Polis'in Cem'in yakınlarına yönelik teknik ve fiziki takibi sürdürdüğü de bildirildi.
MÜNEVVVER OLAYI SON DURUM BU

ayyy MELDAM ben duymamıstım bu haberı hadi hayırlısı dicem ama gene bu duyulunca kacırırlar bu cocugu yine...

tesekkurler canım yazdıgın için...

ayyy MELDAM ben duymamıstım bu haberı hadi hayırlısı dicem ama gene bu duyulunca kacırırlar bu cocugu yine...

tesekkurler canım yazdıgın için...

müge artık bu konuyada yoğunlaşırmı bilinmez bu kadar gözönünde olan bir konuda ağızdan çıkan her detay çok önemli yarın deşifrede bu konu bilinmedik yönleri ile inceleneckti

müge artık bu konuyada yoğunlaşırmı bilinmez bu kadar gözönünde olan bir konuda ağızdan çıkan her detay çok önemli yarın deşifrede bu konu bilinmedik yönleri ile inceleneckti

evet cnm,ara ara sadece en son haberlerı okuyor o kadar... gerçi işlesede nere kıme baglanacak ne olcak ki... cıkıyo katilin avukatları konusuyor bide onları savunuyor...baska bısey yapabılecegını sanmıyorum mügenın artık mügeden cıktı olay.. otopsi sonuclarına ve o gelen mektuba göre yönlenıyorlar...

deşifre her zaman peşinde zaten,face de de var desıfrenın grubu oradan da takıp edıyorum ama ınan varya arkadasım içim cız ediyor o kızcagızın resmıne baktıkca...

ben dayanamıyorum müneverin fotografa bakamıyorumsenağlama,çok güzel bir kızdısenağlama,ben hala inanamıyorum:1no2:,caniler bunu yapanlar:kızgın:,onlarada böyle yapılması lazım bence:kızgın:,acaba hoşlarına gidermı:kızgın:,rusyada krasnodarın tarafına giderse daha kolay yakalanabilirCADIARZU,taganrog,rostov,krasnodar gibi şehirler bizde kırmızı nokta adlı geçiyorCADIARZU,sebeb hep polis ve asker yaşadığı için,ben o tırın bukadar rahat gümrüğü nasıl geçtiği anlamıyorum:uhm:,bizde(rusyada)oyle bi aranırki yabanciler:1ninca:,saatlarca bekletirleryasakkelime,çok sert davranırlar:1shok:,ben anlamıyorum,daha doğrusu inanamıyorum,cani ya cani bunu yapanlar:kızgın:

hadin kızlar hazırlanın birazdan dilber ve ümitttttttttttttttt sahnelere taşvik edecekdelikafadulden:roflol:

aman allahııııımmm biz bu kızcağıza üzülürken katili benim memleketimden beri mi kaçırılıyormuş rusyaya
ah bilebilseydik de kendi ellerimizle teslim etseydiiiik ...

'Babası oğlumu evlatlık vermiş olabilir!'

Eşin Ümit, Muhammet kaybolmadan önce bir yufkacı dükkanı mı açtı?
Evet, Muhammet kaybolmadan 20 gün önce dükkan açtı.

Peki, hangi parayla açtı o dükkanı?
Bunu ben de merak ediyorum. Çünkü parası yoktu. Neyle açacak bilmiyorum. Senetleri önce başka bir adamın üzerine yaptığını söyledi, sonra kendi üzerine yaptığını söyledi. Farklı farklı konuşuyor. ıki ortak açmışlar.

Böyle bir dükkan açmanın maliyeti neymiş?
Bana dediğine göre 15-20 bin lira. Ama ne ortağında ne de kendisinde öyle bir para yoktu. Dükkan tuttular, sonra depozito ödediler, kirası var… ıçinin masrafı oldukça para tutuyor.

Sen Ümit'e sordun mu nereden buldun bu parayı diye?
Sordum. Önce ortağının senetleri üzerine aldığını söyledi. Sonra da senetlerin kendi üzerinde olduğunu... Bunu daha yeni söyledi bana.

Senetlerin karşılığını nasıl ödeyeceğini söyledi mi?
Hiç bilmiyorum. Ailesinin de yardımcı olmadığını söylüyor. Ben de biliyorum yardımcı olmadıklarını. Aramıyorlar bile...

Sen nasıl ödeyeceğini düşünüyorsun?
Ben Ümit'in çocuğun kaybolmasıyla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dükkan açıldıktan sonra 'Çocuğu evlatlık verelim mi?' diye sordu bana bir-iki defa...

'ÇOCUK BENDEN Mı?' DıYE SORDU
Nasıl söyledi bunu?
Gece oturuyorduk, 'Ben çocuğu evlatlık versem ne yaparsın?' diye sordu. 'Ben çocuğumu evlatlık verdirmem. Benim imzam olmadan da evlatlık veremezsin. Boşarım seni' dedim.

Ümit sürekli 'Şaka yapmıştım' diyor. Bunu da şaka olarak mı söyledi?
Nasıl geçti konuşma... Bu sözlerin ardından tartışmaya başladık. Şaka yaptığını, niye bu kadar ciddiye aldığımı sordu. Ben de bunun şakası olmayacağını söyledim. Duyduktan sonra zaten tartışmaya başladık 'Bunun şakası olur mu' diye...

Ümit bunu sana daha önce sormuş muydu?
ıki-üç kez sordu. En son da dükkan açıldığı zaman sordu. Ben de sinirlendim. 'Çorlu'ya geldik geleli evlatlık mevzusu geçiyor, ne iş bu?' dedim.

Muhammet'i mi evlatlık vermekten bahsetti yoksa kızını mı?
'Muhammet'i verelim mi?' dedi. Kızımı çok seviyor zaten…

Muhammet'i sevmiyor muydu?
Sevmiyordu. Her fırsatta iteliyordu çocuğu. Çocuğun kendisinden olup olmadığını soruyordu sürekli... P.. derdi çocuğa. Bu yüzden sürekli kavga ederdik. Kızım doğduğundan beri kavgalarımız olurdu hep. Muhammet'i kendine sıcak hissetmiyordu.

Neden kızın doğduğundan beri oğlunun kendisinden olmadığını düşünüyor?
Bilemiyorum.

MUHAMMET'E P.. DıYORDU
Ciddi bir şekilde mi söylüyordu bunu?
Muhammet yaramazlık yapınca çok bağırıyordu. Zaten sürekli P.. diyordu. Küfür ediyordu. Çocuk yüzünden sürekli tartışmamız olurdu.

Kızına da böyle mi davranıyordu?
Hayır, asla… Ben annesi olduğum halde bir fiske vursam, bana yapmadığını bırakmıyordu. Hakaret ediyordu. Muhammet söz konusu olduğunda kılını bile kıpırdatmıyordu.

Neden böyle yaptığını sormuyor muydun?
'Sevmiyorum işte, kanım ısınmıyor buna' diyordu.

Muhammet fark ediyor muydu bu durumu?
Çocuğa da söylüyordu zaten. Hem de ciddi anlamda… 'Ben seni sevmiyorum. Defol, nereye gidersen git' diyordu çocuğa. Çok da küfür ediyordu.

PROGRAMDA BENı SUSTURUYOR
Muhammet ne yapıyordu?
Komşulara söylüyordu hep. 'Babam beni sevmiyor, annem beni sevmiyor' diye... 'Gideceğim, bıktım artık senden' diyordu babasına.

Bunları neden programda anlatmıyorsun?
Tam konuşacağım diyorum, eşim bir yandan susturuyor, konuyu değiştiriyor. Dürtüyor beni, mecburen susuyorum.

Senin adının anıldığı kişilerin isimlerini ortaya hep Ümit attı farkında mısın?
Farkındayım... Sürekli ısmail, ılyas… ısimler atıyor ortaya. Bunun niyeti hedef saptırmak.

Ne düşünüyorsun bu konuda?
Para karşılığında çocuğu birine verdiğini, sattığını düşünüyorum.

Kocanla yalnız kaldığında sormuyor musun, 'Bu çocuğu para karşılığında verdin mi?' diye?
Soruyorum.
Programda bu yufkacı dükkanını anlatacağını söyledin mi?
Demedim ama dükkanı neyle açtığını sorduğumda, 'Yayına çıkıp da sorma bunu' dedi.

Bizim ekibimizle Çorlu'ya gittiğinizde Ümit kameraları istemedi, komşularla görüşülmesini istemedi. Bunlar ortaya çıkacak diye mi engellemeye çalıştığını düşünüyorsun?
Mahalleli bizi suçlayınca Ümit de 'Onların böyle yapacağını zaten biliyordum' dedi.

Çocuğu olmayan birisi gelmiş Çorlu'ya… Bunun pazarlığı yapılmış… Komşularınız böyle konuşuyor. Sen de aile toplantısında 'Kocamdan şüpheleniyorum' demişsin. Kime verilmiş olabilir bu çocuk?
Bilmiyorum. Zaten kime verilmiş olduğunu bilsem koşarak gidip alıp gelirim. Başlarım onun parasına puluna. 6.5 yaşına getirmişim ben o çocuğu, göz yaşıyla büyüttüm oğlumu. Asla başkasına vermeyi düşünmem.

MUHAMMET'ı OKUTMAK ıSTıYORDUM
Bu kadar kötü bir ortamda kalmasın, iyi bakılsın diye senin de içinden 'Evlatlık vereyim' diye geçtiği oldu mu?
Hayır, asla böyle bir şey düşünmem. Çok akıllı bir çocuktu Muhammet. Ümit'e 'Gel bunu imam hatip okuluna verelim' dedim. Küfürden uzaklaşsın istedim. Benim amacım öyleydi. Bunu ısmet Abi'ye de Kader'e de söyledim. 'Sünnetini yaptırayım' vereceğim dedim.

Ümit, program sonrası 'Ben artık Dilber'e güvenmiyorum' dedi. Bu açıklamaları ona kızdığın için mi yapıyorsun?
Hayır, o yüzden değil. Benim çocuğumu yuvaya vermek istediği için. Ben çocuklarımı yuvaya vermem. Çocuğum benim yanımda durmalı.

Küçüğü de vermek istiyor şimdi. ıkisini de vermek istiyor. Ben istemiyorum. Bakarım evlatlarıma. Ne olursa olsun ben evlatlarımdan vazgeçmem.

Sen Muhammet'in bir ailenin yanına gönderildiğini düşündüğün için mi bu kadar rahat davranıyorsun? Emin olduğum için değil, şüphelerim o yönde. Kaybolduğuna inanmıyorum ben bu çocuğun.

Neden?
Çocuk gözümün önünde motorla oynuyordu, 15 dakika içinde nereye gidecek?

Birisi aldı götürdü mü diyorsun?
Çocuğumun kendi rızası ile gittiğini düşünüyorum. Şüphe uyandırıyor.

Ümit çocuğunu para karşılığı satabilir mi?
Olabilir, yapar! Öyle düşünüyorum…

Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.

Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞı VERECEK

Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Müge artık hayatı yalan olmuş insanlarla reyting uğruna program yapmaktan vazgeçip bir işe yarasada münevverile ilgili gelişmeleri duyurup konuyu unutturmasa...

Egemcim bu ropörtaj ne zaman yapılmış? Yeni mi? Bugün Müge şak diye çıkarır bunu heralde,yeniyse..

Back