Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu ulkede idam cezasını kaldırmakla buyuk bir hata yaptılar

hiç olmazsa bir pislikten kurtulurduk haklısın
normal bir insan yapamaz bunların yaptığını nasıl bir hırstır nasıl bir kindir akıl mantık işi değil :1no2:

manyağın cezasıda manyakça olmalı ki işe yarasın psikologlarla .çalışılmalı bence ceza konusunda a.s

birde bu çocukta kesin öldü ya organ mafyası işi yada tecavüz edilip atıldı bi kenara bu yavruda aklıma başka ihtimal gelmiyor :1no2:

babaanne tam bı uyuz gıcık oluyorum kadına
şimdiye kadar ne aramıs ne sormus ne bakmıs

şimdi cıkmız buluncak bu cocuk bılmem ne
şimdiye kadar aklın nerdeydı acaba

bıde basları sıkıstımı devlet bıze yradımcı olsun

devlet senın karaktersız ogluna ne yapabılır acaba :1closedeyes:

valla benim bugün bir şey dikkatimi çekti bu dilber çıldırtyor ya herkesi eskiden bir tipleme vardı dişi yakarış die dilber oradaki nevriye budak a benziyor

bu görüntülerde yeterli olmayacak çocuğun yüzü görünmüyor ki
iş görgü tanıklarına kalacak daha önceden tanıyan
ama konular yine yalanlacak yine en başa dönülecek

babanneyle dede de iyice gıcıklaştı

kızlar yine birşey çıkacağı yok galiba...(
mğgenin programları arasında muhammet olayı kadar uzun süren oldu mu?

Yok bunlar cocugu buldurmayacaklar...Bosa kurek cekiliyor..Dilberin her dedigi yalan..Cocugun halinede uzuldum ufacik bisiymis...Bende 6 yasinda falan diye dusundugumde acik goz falanda dediler gorunce sok oldum..Yazik yaa...
Valla bu konu mechule gider bu ana babayla...

of ya deştikçe neler çıkıyor,çocuk güme gitti,dilberin hayatını dinliyoruz daha doğrusu yalanlarını klava:

bunların artık ar ı namusu kalmamıs.cok argoca olucak ama resmen kaşar olmuslar..allahım o cocuğun hakkında hayırlısını versin su mubarek cuma saatlerinde...

Çocuk ne olursa olsun umurlarında değil salakların dilberde tam adamına denk gelmiş yani adam o kadar rahat biri ki bu kadın onu ne kadar boynuzlasa yeridir yani adam dilbere gelince süt dökmüş kedi gibi anasına babasına gelince aslan kesiliyo erkek müsvettesi. :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…