• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

canım muhammedin giydiği kazaklarda saç kılı varmıdır dedim ben hani kopar giyerken falan ama küçük bir ihtimal dedim..evin ortasında tabiki bulunmaz ama hırkada,kazakta neden olmasın..

Canım benim espiri olsun diye yazdım.kaydirigubbakcemile3 Gerçekten programda konuşulacak birşeyde kalmadı bence bugün son noktaydı .Yani 1 cm bile ilerleme yok.Ama sanırım yarında konuk olurlar sonra doğru Çorluya gönderilirler.Bencede gönderilsinler artık.Ümit programa gidip geldikçe lakayt davranıyor.kaydirigubbakcemile

ıstanbul Etiler'de çöp konteynerinde başı kesik cesedi bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu'nun sahte kimlik kullanarak yurt dışına çıkış yapabileceği ihtimali üzerine sınır kapılarına fotoğrafları dağıtıldı. Edirne'deki Kapıkule, Hamzabeyli, Pazarkule, ıpsala ile Kırklareli'ndeki Dereköy Sınır Kapılarında da polis ekipleri uyarıldı.

POLıS HER YERDE CEM'ı ARIYOR
Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu'nun yurt dışına çıkış yapma ihtimali üzerine, günde yaklaşık 3 bin araçla birlikte 12 bin kişinin giriş ve çıkış yaptığı Kapıkule Sınır Kapısı'nda arama çalışmaları başladı.

Gümrük sahası içindeki peronlarda görevli polis memurlarının işlem yaptığı bilgisayarların yanına Cem Garipoğlu'nun fotoğrafları yapıştırıldı.

Görevli memurlar ise giriş ve çıkış yapan yolcular ile asılı olan fotoğrafı karşılaştırıyor. Ayrıca gelen minibüs ve otomobillerin içi de tek tek aranıyor. Minibüs ve otobüslerin içine giren polis memurları, eldeki fotoğraf ile yolcuları karşılaştırıyor. Bu uygulama kentteki diğer sınır kapıları ile Kırklareli'ndeki Dereköy Sınır Kapısı'nda da uygulanıyor.

Vatan Gazetesi

i.php

Son düzenleme:
dilber bugün mügenin deyimiyle aslan kesildi ismaile sen gelmedinmi babam yakalamadı diye oğlu konusunda da sessiz pısmış duruyor..
ay gerçekten sıktı dilber bunların otel odasına arkadaşın dediği gbi koyacan dinleme aletini dilber o zaman nasıl aslan kesilip çemkiren biri oluyor görürler yani..

cerrah konusuna ge3lince bencede iyi iş yapıyorlar ama o talihsiz sözü söylemese daha iyi olurdu diye düşünüyorum.. hepiniz haklısınız 18 yaşındaki bir kız gece dışarı çıkmamalı ama kızın abiside hep yanlarında olurmuş yalnız dışarı bırakmamışlar babasının ve abisin dediğine göre..
yani kızı hadi sen zengin çocukla git gez toz olayı olmamış hep abi bunları gözetmiş.. olacak olduktan sonra kızını her gece dışarı çıkarsanda eve bağlasanda gelir bulur olur biter yani önüne geçemezsin..
kaldıki bu cem denen çocuk önceden planlamış ona göre yapmış, abiyide iyice tava getirmiştir diye düşünüyorum.. ona bile güven vermiş kızı sevdiği konusunda..

bakalım bugün neler bekliyor bizleri
ta ta taaaa
sinemalarda dilberin adamları...(beyzanın kadınları gibi oldu bu da:):):) )

Dilber konusunda bir gelişme olursa lütfen yazın kızlar....
İş başı yaptığımdan beri izleyemiyorum aklım kaldı...
Şu Dilber' inde maşallahı varmış...Oynatmadığı adam kalmamış Çorlu' da...

Şuan itibarıyla program başlamaya çalışıyor, reklamdı, dünden falan özetler var.
alt yazıda Muhammetin son görüntüleri verileceği yazıyor.
Yavrucağın 6 aylık resmi vardı şimdiye kadar, bakalım nerden çıkmış resim yada görüntü?
Aslında oğlum uyudu, biraz yatmayı düşünüyorum, nasılsa bir değişiklik olmayacaktır.:1no2:

gunaydın kızlar
muhammedin ilk göruntulerini geçiyorlar
sanırım bir duğunde çekilmiş tesadufen
son hali buysa, şoktayım
el kadar bişey bu çocuk ya

bu görüntülerdeki çocuk muhammet olamayabilir
dilber ve ümit emin değillermiş:1shok::1shok:

inşallah mübarek cuma hürmetine münevver in katilleri biran önce bulunur
tabii ki muhammet ve yusufta biran önce bulunur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaa gömlekte cem e aıt doku örnegı cıkmamıs ve cem yalnız işlememiş cinayetii...

en vahseti ise daha öncede burada yazmıstık,bıcak darbelerı öldürücü deılmıs ve maalesef ki canlı canlı kesmiş kızcagızı rezillllllll heriffffff

aaa gömlekte cem e aıt doku örnegı cıkmamıs ve cem yalnız işlememiş cinayetii...

en vahseti ise daha öncede burada yazmıstık,bıcak darbelerı öldürücü deılmıs ve maalesef ki canlı canlı kesmiş kızcagızı rezillllllll heriffffff

çok kötü yaaaaa allah cümlemizi çoluğumuzu,çocuğumuzu korusun,allah kötülerle karşılaştırmasın inşallah:Saruboceq:

rahmetli munevverin tırnak arasında vs 2 kişiye ait doku örneği bulunmuş
bunlardan bir cem miş diğerinin kimliği belli değil
cemin babasınada uymuyormuş bu dokular

rahmetli munevverin tırnak arasında vs 2 kişiye ait doku örneği bulunmuş
bunlardan bir cem miş diğerinin kimliği belli değil
cemin babasınada uymuyormuş bu dokular

cem'in babasına mı uyuyormuş tırnağındaki parçacıkla:bbo:r....allah kahretsin bunları ya
ne yapmış olabilir de bu kız buı kadar caniliğe maruz kalsın ...:1no2:
vicdansızlar.:kızgın:..

bulunsalar ne olur ki
zeka kapasiteleri normal olsa böyle bi işe kalkışmazlar zaten tavuk gibi kesmişkızı adiler
normal insan yapamaz bunu kesin uyuşturucu falan alıyorlardır insan nüsveddedleri
böyleleri konuşulmaya bile değmez :1no2:
bulunsalar armı edecekler yaptıklarının utancınımı duyacaklar sanmam
sadece münevverin ailesi için rahatlatıcı olacak a.s

asıl konu ne biliyomusunuz bulundukları zaman bunlara ceza ne olmalı CADIARZU

valla hala düşüncelerımde ısrarlıyım muhammetı gördukten sonra...

dayısıyım dıyen bır adam bunu bındırdı,ınınce de haberı olan kişi bu cocugu aldı götürdü...

canım ya daha çok küçükmüş bu çocuk..
o sandalyeyede biri oturtmuştur onu..
ah dilber herşeyi aklı başında anlatsanda şu bebe bulunsa olmazmı be kadın..
nasıl kıçının üzerinde rahat oturuyon sigara keyfi yapıon aklım almıyor almıyacakta ..

Back