Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ıyıde yuzunden estetık olduysa bu cocouk hastanede de bır sure yatmıstır demek oluyor,hemen maske takar gıbı deıl ya bu iş.. hemde turkıye de özel hastanede... ılgınc... ınsallah asılsız haber deıldır... surda burda dıyorlar ama tık yok... dıyene kadar gidip bulsalar ya..

çok ilginç demekki paran olursa cinayetten bile sıyıra biliyorsun mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

allah bilir bunlar otel odasına dönünce gerçekleri konuşuyolardır birisi çaktırmadan dinlese ufak böcek dinleme aletinden felan koysalar neler çıkar ortaya allah bilir
-sen niye öyle dedin açık veriyosun
-şu uzun boyluyu nasıl saklasak
-çocuğu verdiğimiz adamı bi arasana çocuğu dışarı salmasın yakalanıcaz
-cidden ismail cama tırmandımı
-yok beee tırmanan uzun boyluydu biliyon ya
-haaa ne biliyim ben sana güveniyom:)
-şu telefona baksana dilber bakkal arıyo 10 ytl borç vardıya bi borcu kapat da gel hadi gözelim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok ilginç demekki paran olursa cinayetten bile sıyıra biliyorsun mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

insanlar bu dünyanın üstü olduğu kadar altıda olduğunu unutuyorlar
belki bu dünyada bitakım şeylerden kurtulabilir ama ya öbür dünyada nolcakkk

yorum yapmaktan biz bıktık dilber yalan söylemekten bıkmadı...acaip bi yaratık bu...artık bi son verilmeli bu kadının yalanlarına...

Son düzenleyen: Moderatör:
münevver olayıyla alakalı dicem bikaç şeee var.
bu olayda suçlanması gereken en son kişi celalettin cerrahtır kaldıki cerrah istanbul gibi metropol olmuş kocaman bi şehirde günde kaçtane sorunla uğraşmaktadır...ağzından çıkmış talihsiz sözlerin nekadar yanlışlık payı varsa unutmayalımki aklımızın köşesinden geçen bu adam haklı dediğimiz cümlelerimiz olmuormu?? az öncede değindiğim gib istanbul kocamaan bi şehir orda yaşıorsan ailene sahip çıkıcaksın heleki sözkonusu olan kişi alımlı güsel bi genç kızsa bu sorumluluğunu 2 kat daha artırıcaksın..duydugumda kanımı donduran bi olaydı bu ama cerrahım haklılık payıda var arkadaşlar...sahip çıkıcas annemize babamıza oğlumuza kızımıza sahip çıkıcas.nerdesin napıosun die sorucas..annelik babalık doğurmakla onu büyütmekle bitmio....

duygularıma tercuman olmuşsun celalettin cerrah ve onun gibi çalışan emniyet güçlerimiz gece demeden gündüz demeden tatil yapmadan gece gündüz çalışıyolar vede yaptıkları işler çok tehlikeli heran namlunun ucundalar onlara kolay gelsin bence münevver karabulut çok talihsiz allah sabır versin ailesine ama öldürülmnesinde emniyetin suçu yok insan sonsuza kadar kaçamaz elbet bir yerde açık vereceklerdir ama er ama geç yakalanacaktır cem g

atikacım saol canımmm

arkadaşlar bakın kaldıki müge anlının programında birçok olay aydınlığa kavuşmadımı bunu yapan yine emniyet müdürlüğü diilmiydii...kim olursa olsun celaletin cerrah gibi bi adama üstelik adam gibi bir adama ben kötü laf sölettirmem kaldıki onun nezninde tüm polislerimizede söylettirmem... canları pahasına geride çolugunu çocugunu bırakarak hergün ne olaylarla cebelleşiolar...olmasını istemediğimz bu vahşetin faturasını lütfen emniyet teşkilatına kesmeyinn..ben bunu cerraha dava açan ve cerrahı suçlayan insanlara ithafen söylüorumm..aslında bu vahşette birçogumuz cerrah gibi düşündü ama o düşüncelerini dile getirdiği için kötü polis oldu...anne baba kızına sahip çıkmasın ve bunun ceremesini dürüst olan birleri çeksin..rabbim kimselere göstermesin inşşallah tez zamanda katili bulunur..

Bu Dilber hatunuda ne çok isteyen varmış...:1shok:
Ya bide Allah günah yazmasın ama gözleride timsah gibi dönüp dönüp duruyor...kafamçokkarıştı
Kaç kişiyi parmağında oynatıyor valla ne diyim helal olsun....
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canim sana sonuna kadar katiliyorum öglen yazacaktim ama geri vazgectim senin yazdiigni görüncede sevindim...
celalattin cerrah istanbul gibi bir sehir le ugrasiyor insanlarin güvende olmasi icin belki kendi ailesiyle bile vakit geciremiyordur..bu söyledigi söz tabiki güzel degl en azindan onun söylemesi...ben bunu gece sevgililr gününü hilton otelinde gece 12 ye kadar kutladiklarini ögrendigimde demistim ama tabiki bir amire söylemesi yakismiyor...
o kiz henüz 18 yasindaydi karsidaki erkek kim olursa olsun hangi aileye mensup olursa olsun bu kadar gözü kapali güvenme olmamali henüz tanismamislar ailesiylede sonucta insanlar ailevi durumlariyla degerlendirilmiyor bu devirde..ben 24 yasindayim geceleri cikacam 12 de eve gelecem olmamali bence hele 18 yasinda bir genc kiza daha dikkat etmeli o yaslarda yanlis karar verebiliniyor..demeseydi cerrah iyidi ama benim düsüncemde bu tabiki bulunmasin degil cem illaki sucunu cekmek zorunda gencecik bir kizi cok kötü sekilde öldürdü..ama hadi orda o kiz bilemeyebilir ama bir anne baba kendisinin tanimadigi bir erkekle gecelere kadar cikmasinada izin vermemeli..tabiki acilari büyük onlar herkesten cok yaniyor ama bunlarda göz ardi edilmemeli bence

Kızlar Muhammetin saçından DNA yapılır demişsiniz ama o leş gibi evden muhammedin saçını nasıl bulacaklarını söylememişsiniz.Hadi saç bulundu gerçi evde kıl tüy çoktur ama onun muhammete ait olduğunu anlamaları imkansız.Çünkü misafirliğe gelen
İsmet abiiii
İsmail,
Erdal,
yaşar
kömürcü
Bakkal
Tüpcü
Mehmet dayııı
hadi bakalım kılların bunlara ait olmadığını nasıl anlıycaklar.kafamçokkarıştı

bide kemal abi var :) hani verdiği para kazı kazandan çıkmıştı ya :)) dilberin ilk önce hiç tanımadığını sölediği sonrada bir kere gördüm dediği :)) ya bu kadın profsynel yalancı :)) kocasınında ki ne kadar koca denir bilmiyorum herşeyden haberi var muhammet ölü deil ama ikiside nerde olduğunu biliyor insan denmez bunlara ya artık programın konusu kayıp muhammeti bulma deil dilberin kırıklarını bulma oldu

Kızlar ben programın sonunu izleyemedim en son Dilber'in ßabası telefonla bağlanıcaktı orda reklam girmişti ne oldu sonra anlatabilirmisinizfisfisfis

Kızlar cinnet geçirenler ceza almıyormuş ,hadi hep beraber cinnet geçirip Dilberle ümite dalalım.kaydirigubbakcemile

ben hazırım.....

benced olabilir, hatta yapsınlar, yapıyorlardır ama belki bu Dilber gerçekten süper zeka, açık vermiyordur...

ne acı değilmi?
tr de olsa çoktan bulunurudu.
Eşim kazakistanda çalışıyordu, oralarda çok kanun kaçağı oluyormuş ve çok rahat saklanıyorlarmış çünkü polis sadece rüşvet yiyor, cinayetten aranan biri bile 300- 500 bin tenge verip, yoluna devam edebiliyormuş, bu tip birçok ülke var tabii.

haklısın canım, sonuna kadar.
Ben polise laf söyleyebilen zihniyetten şüphe ederim.
Bu kadar başarılı bir teşkilatı bir kelimeyle yerle bir eden insanın yada insanların, polisten nefret etmek için mutlaka bir sebebi vardır. Sakladığı bir şey yada işlediği bir suç.
Türk polis teşkilatı özellikle istihbaratta dünya 2. si, herşey çok güzel işliyor ve işlerini çok iyi yapıyorlar.
Bu polisi yargılayan insanları Amerikan polislerinin eline vercekler, 2 dakikada kuzu olurlar.kaydirigubbakcemile3 Polisle karşılaşınca car car konuşurlar, memura diklenirler, halada şikayet ederler, inanamıyorum.
Celalettin Cerrah çok başarılı bir Polis müdürüdür ve Türk polis teşkilatı, mükemmel işleyen bir kurumdur.

Umarım, Münevverin katili biran önce çıkar.
Allah kimseye bu acıyı göstermesin, zaman çok kötü, evlatlarımızı kötülüklerden koruyabilmek dileklerimle...

artık yazmayım diyorum okuyunca duramıyorummm
dilber gercekleri hayal ürünü yapmiş işine geleni hatırlıyor işine gelmeyeni hatırlamıyor
---------------------------muhammet ölmüş tür yaşasaydı çıkardı bende bu kadarrr

kız Allah iyiliğini versin Allah razı oldun çok güldürdün beni ya eh başka ne konuşcaklar dimi ama

ya bu arada kızlar müge anlının kıyafetinden bahsetmişsiniz ama kıyafetlere onlar karar veremiyor sponsor bunu giyeceksin diyor onu giyiyorlar.birde bu kadar dramatik bir programada kırmızı kıyafet giyilmez herhalde

canım muhammedin giydiği kazaklarda saç kılı varmıdır dedim ben hani kopar giyerken falan ama küçük bir ihtimal dedim..evin ortasında tabiki bulunmaz ama hırkada,kazakta neden olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…