Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Hala bir haber yok mu Muhammet' ten ?
Ahhh Dilber ahhh seni elime geçirsem var yaa :mymeka:

hı şimdi anladım,dilber neden ağlayamadığını söyledi,sinir krizi geçirmiş geçmişte,hastanede yatmış,o günden sonra ağlıyamıyormuş :uhm:

bende dediğine katılıyorum,bana da öyle geliyor CADIARZU

ya böyle saçma şeymi olur herşey yalan, iftira diyelim insan bu kadar iftiraya sakin sakin cevap verirmi hayır müge hanım yalan, hayır müge hanım iftira..ağlayamıyor anladık sinirlenemiyor,bağıramıyor tepki vermiyorki bu dilber bence bütün duygularını yitirmiş annelik en başta..

Son düzenleme:
dna testinde çıkar ortaya çocuk bulunursa..

aklıma birşey geldi çocuğun giydiği kazaklarda falan saç teli yokmudur..hani takılır kopar falan küçük bir ihtimal belki ama..

dna testinde çıkar ortaya çocuk bulunursa..

aklıma birşey geldi çocuğun giydiği kazaklarda falan saç teli yokmudur..hani takılır kopar falan küçük bir ihtimal belki ama..

aaaaa hakıkaten ya kimsenin aklına gemedimi bu çok haklısın cidden canlı cayına bağlanıp söylemek lazım süpersiiin
alkisalkisalkis

ya 4 buçuk saat yayın yapıyolar,2 bu.uk saati reklam..bu ne yaaa..anladık çok reklam alıyo program ama bölük pörçük ne bu böyle..15 dk da bir reklammmm

ben de sana katılıyorum bunca olayın sonunda en mantıklı açıklama da bu zaten bence...

KIZLAR OKUYUN

Estetik ameliyat olan Cem Garipoğlu, Rusya'nın Voronej kentinde ailesine ait rakı fabrikasında saklanıyor..

Gazete HABERTÜRK'ün, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalanması için kurduğu 30 bin TL ödüllü hatta ilginç bir ihbar geldi. ıhbarda, “Estetik ameliyat olan Cem Garipoğlu, Rusya'nın Voronej kentinde ailesine ait rakı fabrikasında saklanıyor” denildi.

ıstanbul'da 3 Mart'ta öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, olayın üzerinden 79 gün geçmesine rağmen yakalanmış değil. Gazete HABERTÜRK'ün, yakalanması için 30 bin TL ödüllü ihbar hattı kurduğu Cem Garipoğlu'nun, Rusya'da ailesine ait bir rakı fabrikasında saklandığı öne sürüldü. Gazete HABERTÜRK'e ulaşan sayısız ihbarlardan bir tanesinde; yurtdışından gelen bir estetisyenin Türkiye'deki özel bir hastanede Cem Garipoğlu'nu ameliyat ettiği, Garipoğlu'nun yeni yüzü ve pasaportuyla Rusya'ya kaçırıldığı ve Voronej şehrindeki ailesine ait alkol fabrikasında işçi olarak çalışmaya başladığı öne sürüldü. Öte yandan ıstanbul Emniyet Müdürlüğü, zanlı Cem Garipoğlu'nun fotoğraflarını il emniyet müdürlükleri ve sınır kapılarına gönderdi. ıstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 81 il emniyet müdürlüğü ve sınır kapılarına gönderdiği resmi yazıda, Cem Garipoğlu'nun yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi. Garipoğlu ile ilgili ayrıntılı kimlik bilgilerinin de gönderildiği belirtilen resmi yazıda, yakalama evrakıyla Garipoğlu'nun fotoğraflarının da emniyet birimleri, havalimanları ve sınır kapılarına asılması istendi.

'CERRAH YARGILANSIN'
Çağdaş Hukukçular Derneği Kadın Hakları Komisyonu üyeleri ise, Münevver Karabulut'un ailesini “Onlar da kızlarına sahip çıksalardı” sözleriyle eleştiren ıstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kadınlar, Cerrah'ın “görevi ihmal”, “suçu ve suçluyu övmek” suçlarından
yargılanmasını istedi. ıstanbul Adliyesi önünde dün öğle saatlerinde buluşan Çağdaş Hukukçular Derneği Kadın Hakları Komisyonu üyesi yaklaşık 15 kadın, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun derhal yakalanmasını, Celalettin Cerrah'ın özür dilemesini istedi.

'ONUN ıŞı KATıLı BULMAK'
Kadınlar adına açıklamayı, Sezin Uçar yaptı. Uçar, “Hangi saatte ve nerede olursa olsun kadınların güvenliğini sağlamak ve özgürlüklerini güvence altına almakla görevli bir makamın görevini yerine getirmemesi dehşet vericiyken, Celalettin Cerrah'ın, saldırganları kadınlara şiddet uygulamaya cesaretlendiren sözleri kabul edilemez. Bugüne kadar Cem Garipoğlu'nu saklayanlar ne kadar suçlu ise kollayanlar da aynı derecede suçlu; aynı suçun işlenmesini teşvik ediyorlar” dedi. Cerrah'ın açıklamalarının kadınları eve hapsetmeye çalışan bir zihniyetin ürünü olduğunu savunan Sezin Uçar, “Celalettin Cerrah, suçluları yakalamak yerine ebeveynleri çocuklara karşı kışkırtmaktadır.

Üzerindeki sorumluluğu atma çabası bir yana sokakların kadınlar için de bir hak olduğu gerçeğini tersine çevirip kadınları evlere hapsetmeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür” diye konuştu. “Bir kadının vahşice katledilmesi ile eve giriş saati arasında bir bağ kurulamayacağını” vurgulayan Uçar, bir emniyet müdürünün görevinin insanların yaşam biçimlerini değerlendirmek değil, katil zanlısını bulmak olduğuna dikkat çekti. Sezin Uçar, Münevver'in katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 79 gündür bulunamamış olmasının genç kızın yakınlarında ve toplumda katil zanlısının korunduğu duygusunu uyandırdığını söyledi; “Zanlının ailesinin sosyal - ekonomik konumu ve yetkililerin olayın mağdurlarını suçlayıcı açıklamaları da bu duyguyu beslemektedir” dedi.

ensonhaber.com

ben oğlumu 2 dakika göremedim çıldırıyordum .
bu nasıl bir rahatlık hala algılıyamıyorum .
seyrettikçe ifrit oluyorum.
kadın acayip zeki hani cahil mahil denmez .
ah bi elime geçirsem neler yaparımda
hele o baba nedir o ya
allahım diyorum dünyanın sonumu geliyorkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

dilber çıktıkça seyretmicem pek artık ..
yeter ya bune böğle hergün aynı hergün aynı muhabbet
kimin eli kimin cebinde değil..
isteseler konuştururlar onu bildiği varsa
ama neyi bekliyolar bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…