Kızlar cinnet geçirenler ceza almıyormuş ,hadi hep beraber cinnet geçirip Dilberle ümite dalalım.kaydirigubbakcemile
ben hazırım.....
allah bilir bunlar otel odasına dönünce gerçekleri konuşuyolardır birisi çaktırmadan dinlese ufak böcek dinleme aletinden felan koysalar neler çıkar ortaya allah bilir
-sen niye öyle dedin açık veriyosun
-şu uzun boyluyu nasıl saklasak
-çocuğu verdiğimiz adamı bi arasana çocuğu dışarı salmasın yakalanıcaz
-cidden ismail cama tırmandımı
-yok beee tırmanan uzun boyluydu biliyon ya
-haaa ne biliyim ben sana güveniyom:)
-şu telefona baksana dilber bakkal arıyo 10 ytl borç vardıya bi borcu kapat da gel hadi gözelim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benced olabilir, hatta yapsınlar, yapıyorlardır ama belki bu Dilber gerçekten süper zeka, açık vermiyordur...
çok ilginç demekki paran olursa cinayetten bile sıyıra biliyorsun mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ne acı değilmi?
tr de olsa çoktan bulunurudu.
Eşim kazakistanda çalışıyordu, oralarda çok kanun kaçağı oluyormuş ve çok rahat saklanıyorlarmış çünkü polis sadece rüşvet yiyor, cinayetten aranan biri bile 300- 500 bin tenge verip, yoluna devam edebiliyormuş, bu tip birçok ülke var tabii.
münevver olayıyla alakalı dicem bikaç şeee var.
bu olayda suçlanması gereken en son kişi celalettin cerrahtır kaldıki cerrah istanbul gibi metropol olmuş kocaman bi şehirde günde kaçtane sorunla uğraşmaktadır...ağzından çıkmış talihsiz sözlerin nekadar yanlışlık payı varsa unutmayalımki aklımızın köşesinden geçen bu adam haklı dediğimiz cümlelerimiz olmuormu?? az öncede değindiğim gib istanbul kocamaan bi şehir orda yaşıorsan ailene sahip çıkıcaksın heleki sözkonusu olan kişi alımlı güsel bi genç kızsa bu sorumluluğunu 2 kat daha artırıcaksın..duydugumda kanımı donduran bi olaydı bu ama cerrahım haklılık payıda var arkadaşlar...sahip çıkıcas annemize babamıza oğlumuza kızımıza sahip çıkıcas.nerdesin napıosun die sorucas..annelik babalık doğurmakla onu büyütmekle bitmio....
haklısın canım, sonuna kadar.
Ben polise laf söyleyebilen zihniyetten şüphe ederim.
Bu kadar başarılı bir teşkilatı bir kelimeyle yerle bir eden insanın yada insanların, polisten nefret etmek için mutlaka bir sebebi vardır. Sakladığı bir şey yada işlediği bir suç.
Türk polis teşkilatı özellikle istihbaratta dünya 2. si, herşey çok güzel işliyor ve işlerini çok iyi yapıyorlar.
Bu polisi yargılayan insanları Amerikan polislerinin eline vercekler, 2 dakikada kuzu olurlar.kaydirigubbakcemile3 Polisle karşılaşınca car car konuşurlar, memura diklenirler, halada şikayet ederler, inanamıyorum.
Celalettin Cerrah çok başarılı bir Polis müdürüdür ve Türk polis teşkilatı, mükemmel işleyen bir kurumdur.
Umarım, Münevverin katili biran önce çıkar.
Allah kimseye bu acıyı göstermesin, zaman çok kötü, evlatlarımızı kötülüklerden koruyabilmek dileklerimle...