• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

hayır tatlım bir de öyle bir milletiz ki, kızcağız hergün değişik giyinse (ki sponsorları sayesinde her gün değişik giyiniyor bedava olarak..tek parça elbiseyi ve siyahı tercih ettiği için tek elbise sanıyorlarkaydirigubbakcemile3) bu sefer deriz ki " ya bu böyle dram yaşayan acılı insanları konuk ediyor..neymiş böyle nisbet yapar gibi süslenip püslenip gelmeler...

dediğim gibi dudak bacak elbise silikon surat bakımlı saçlar görmek isteyenler sedaaaayaaaaalkisalkisalkis zorla tutan yok kimseyi-tatlicadiarzu- müge yaşam programı yapıyor:delphin: show yapmıyor:kahve:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayır tatlım bir de öyle bir milletiz ki, kızcağız hergün değişik giyinse (ki sponsorları sayesinde her gün değişik giyiniyor bedava olarak..tek parça elbiseyi ve siyahı tercih ettiği için tek elbise sanıyorlarkaydirigubbakcemile3) bu sefer deriz ki " ya bu böyle dram yaşayan acılı insanları konuk ediyor..neymiş böyle nisbet yapar gibi süslenip püslenip gelmeler...

dediğim gibi dudak bacak elbise silikon surat bakımlı saçlar görmek isteyenler sedaaaayaaaaalkisalkisalkis zorla tutan yok kimseyi-tatlicadiarzu-

müge yaşam programı yapıyor:delphin: show yapmıyor:kahve:

sardunya sonuna kadar sana katılıyorumalkisalkisalkis

eğitimden bahsederken müge anlıyla arif verimli ne anlatmak istediklerini anlatamadılar aile eğitimi okulda bilgi öğrenirsin matamatik sosyal resim ve diğer dersler ama aile eğitimi çok önemli o çocuk öyle bir terbiye alsaydıki öyle terbiye verecek anne yok dilberinde eğitime ihtiyacı var çocuk alsaydı öyle bir eğitim bir ekmekleri bile olsa yer kimsenin kapısına gidip yemek istemezdi açım diye başkalarından para istemezdi öyle çocuktan kötü niyetli olan herkes faydalanır aile eğitimi çok önemli çocuk terbiyesinde en önemli görevse anneye düşüyor ama dilberdede bu kapasite yok saldım çayıra mevlam kayıra demiş serbest bir hayat yaşamış kafasına göre takılmış bir anne böyle olmamalı hayvanlar bile yavrularını kendilerine bakabilecek zamana gelene kadar eğitiyolar ondan sonra ayrılıyorlar yavrularından

çocugu birinemi satmışlarki ümit evlatlık verilirse ne kadar ceza alınır diye sordu bu olay iyice arapsaçına döndü.

Ya kızlar ben müge izinli diye espiri yaptım öylesine..sizde hemen hazırsınız saldırmaya hee..Sanatçı olması mı lazım hem,farklı tarzlarda giyinmesi için..giysin eşortmanlarını çıksın olmassa..Seda'dan ve Esra'dan nefret ederim ayrıca..Müge'nin karakterine lafım yok tabiki.harbi kadın.doğruları söylüyo hiç çekinmeden..herkes ona buna yalakalık yapmak için,saçının teline zarar gelmesin,kimseyle aram bozulmasın diye vıcık vıcık yalakalık yaprken,Müge kimseden lafını esirgemiyo..Zevksiz ve tek tip bi kadın olması,bu özelliklerini kapatmazki..Ne saçma laflar ediyo bazılarımız yaa..biraz geniş düşünün..

kızlar izleyemiyorum var mı mehammedle ilgili bi gelişme dilberin eski yavuklusu neler anlatıyor kaçırdım hep

konu iiceçirkinleşmeye başladı...yok efendim dilberin evlenmeden önce peşinden koşan kişiymiş....iiice pislikleri çıkıo ortaya...şu çocuk bi sağsalim çıksaydı ortayaaa bunlar kendilerini daha fazla resil etmeden...

yok canım haber yok dilberin önceden peşinde olan bir adam varmışya durağanda onu bağladılar telefona adam yalan diyor ..

Ya kızlar ben müge izinli diye espiri yaptım öylesine..sizde hemen hazırsınız saldırmaya hee..Sanatçı olması mı lazım hem,farklı tarzlarda giyinmesi için..giysin eşortmanlarını çıksın olmassa..Seda'dan ve Esra'dan nefret ederim ayrıca..Müge'nin karakterine lafım yok tabiki.harbi kadın.doğruları söylüyo hiç çekinmeden..herkes ona buna yalakalık yapmak için,saçının teline zarar gelmesin,kimseyle aram bozulmasın diye vıcık vıcık yalakalık yaprken,Müge kimseden lafını esirgemiyo..Zevksiz ve tek tip bi kadın olması,bu özelliklerini kapatmazki..Ne saçma laflar ediyo bazılarımız yaa..biraz geniş düşünün..

canım dediklerine virgülüne noktasına kadar katılıorummm..ilk mesajınıda okudum çok hoş espiri yapmışssın çnk aynı bende senin gibi düşünüorumm...

insanları nikahtan önce nasıl muayeneden geçirip nikah için izin veriyorlarsa bence çocuk sahibi olmadan öncede evet bu insan normaldir anne yada baba olabilir diye devlet izin belgesi vermeli yoqsa dilber -ümit gibi anne babalar sayesinde daha nice çocuk ya sokaklarda kalır ya birine para karşılığı satılır yada aynı onlar gibi dengesiz birer fert olarak bu toplumda yaşantısını sürdürmeye devam eder...

kızlar valla iyice umutlar tukenmeye başladı
konular başka başka yerlere çekiliyor ama muhammed ten hala bir haber çıkmadı.
dilberin dediği doğru galiba.. gittide gelmez :(

arkadaşlar bu dilber çocuğu satsa çocuğu alan kişi ortaya çıkardı şimdiye kadar işin bu kadar uzayacağını düşünemezdi bence.

ya bu çocuk ALLAH göstermesin öldürüldü ya da dilber başka biriyle birlikte çocukta o kişide şuanda..
şunuda düşünüyorum bir erkek bir aydan fazla bir süre tek başına bir çocuğa bakabilirmi....çocuk dururmu tanımadığı biriyle..buradanda şu geliyor aklıma çocuk tanıdığı biriyle..

bence dilberin sevgililerinden birinde çocuk dilberde gidicektyi ama kaynanası tv ye katılararak herşeyi karıştırdı dilber onun için böyle rahat ama müge anlıya güveniyorum herşey ortaya çıkıcsk

çocuk tanıdığı biriyle olsa yani bir erkekle birlikteyse, dilberin adının çıkmadığı kimse kalmamış şimdiye kadar bağlantı bulunurdu
benim aklıma muhammedle ilgili olumlu duşunceler gelmiyor
ya bu çocuğu öldurduler
yada çocuk evden kaçtı bir çetenin falan eline duştu :(

o uzun boylu esmer kimse onun hakkında bilgi yok sersoycuğum...onca dedikodu var ama o kişiyi kimse bilmiyor..

ama otobuse bındıren adam dayısıyım demiş,durağana gıdecek demiş muavıne.... cocugun kacması güç bır ıhtımal...
durağan köyüne gıtmekte 2 vasıta demıstı muhabır,cocugun tek basına gelmesı ımkansız demıstı...Demekkı ya bırı karsıladı bu cocugu götürdü ya da kayıp dıcem ama kendı basına kaybolsa cesedı ya da baska bısey cıkardı muhakkak...

tamam yelizcim bende aynı kişiden bahsediyorum bu uzun boylu esmer kişi şimdiye kadar bulunamadı böyle biriyle hergangi bir bağlantıları bulunamadı ne dilberin nede umitin dolayısıyla çocukta tanımıyordur

benim fikrim dilberin bir sevgilisi vardı ve muhammet ondandı hamileyken ümitle evlendi ve ümitte para kazanabilmek ve borçlarından kurtulmak amaçlı olarak dilberi kullandı ve oda farkındaydı çocuğun kendinden olmadığından ve o yüzden çocuğa kötü davranıyordu fakat ilk sevgili ortaya çıktı çocuğu istedi dilberde ilk önce cocuğu gönderdi sonra kendi de gidicekti ama plan kayınvalide yüzünden bozuldu

aloooo
müge hanım hani bi çocuk vardı 6 yaşında muhammet adında onu arıyorduk ne oldu...

Back