Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya artık şu kadını boğasım geldi ..ya bilisan söğle sende kurtul bizde baygınlık geldi her sabah aynı konu ve aynı aile ...

bulunmadimi bu dilberin cocugu hala ya.
bikacgündür izleyemedim de...
ne cene ne cene... nede güzel kiviriyo bu dilber

belediyenin kamera kayıtlarına bakalım dediklerinde nasıl da itiraf etmişti.. benim bildiğim belediyelerin dış cephesinde de kameralar olur. keşke bir baksalar yada muge öyle bişey söyleyip gözunu korkutsa

Pardon da bu kadın sürekli yalan söylüyor, ifadesinde de yalan ifade verdiği için suçlu gözüküp içeri alınması gerekmiyor mu? bu programı emniyette seyrediyor. böyle bi durum da yalan ifade verip polisi boş yere uğraştırdığından içeri alınması gerekiyordu.. Hem içeri alınırsa korkudan günlerdir saklamaya çalıştığı şeyleri de ortaya çıkarır şuan rahat otel de kalıyor bir de cep telefonu verdiler değmeyin keyfine biraz da içeri girme korkusunu tattırsalar herşeyi öter...

Yazık ya böyle ANNE ve BABA larda mı varmış? Kocası da dahil olmak üzere bunlar herşeyi biliyorlar bukadar yalan ve bu kadar rahatlık bunu ifade ediyor.. Günahını almayım ama karısının o kadar erkekle görüşüp kocasının da hiç sesini çıkarmamasının altından çok pis şeyler sezinledim köy yerin de iyi cesaret!!

benim anlamadığım tüm şüpeler anne üzerinde neden polisler bu çelkşkili ifadelerden dolayı anneyi sorguya çekmiyo..bi sıkıştırsa polisler söğlücek belki ozaman..

kömürcünün arabasına bındıgını agzından kacırdı... :)))

kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar artık gülmeye başladım ... mesaj yollayıp arif verimliye soracağım ..."ben bu dilbere çok sinir olup dövmek isterken şimdi kahkahalarla gülüyorum neden böyle oldu hocam:uhm: yoksa ben ben-tatlicadiarzu-"

Pardon da bu kadın sürekli yalan söylüyor, ifadesinde de yalan ifade verdiği için suçlu gözüküp içeri alınması gerekmiyor mu? bu programı emniyette seyrediyor. böyle bi durum da yalan ifade verip polisi boş yere uğraştırdığından içeri alınması gerekiyordu.. Hem içeri alınırsa korkudan günlerdir saklamaya çalıştığı şeyleri de ortaya çıkarır şuan rahat otel de kalıyor bir de cep telefonu verdiler değmeyin keyfine biraz da içeri girme korkusunu tattırsalar herşeyi öter...

Yazık ya böyle ANNE ve BABA larda mı varmış? Kocası da dahil olmak üzere bunlar herşeyi biliyorlar bukadar yalan ve bu kadar rahatlık bunu ifade ediyor.. Günahını almayım ama karısının o kadar erkekle görüşüp kocasının da hiç sesini çıkarmamasının altından çok pis şeyler sezinledim köy yerin de iyi cesaret!!

bende aynı şeyleri düşünüyorum.. reyting olsun diyemi tutuyorlar ekranda acaba..

kaydirigubbakcemile3

kızlar artık gülmeye başladım ... mesaj yollayıp arif verimliye soracağım ..."ben bu dilbere çok sinir olup dövmek isterken şimdi kahkahalarla gülüyorum neden böyle oldu hocam:uhm: yoksa ben ben-tatlicadiarzu-"

emin ol yalnız değilsin sarduşum :))))delikafadulden

annaaammm :1shok: yalanlarını teeeek tek cıkariiiler delikafadulden pişkin karı bakıo ööle yaaaaaa kötükedihüso

Bu dilberler hangi otelde kalıyo acaba..
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:tomato::tomato::tomato:

bende aynı şeyleri düşünüyorum.. reyting olsun diyemi tutuyorlar ekranda acaba..

:) :) Bence reyting için tutmaya başladılar ise bile ben sıkılmaya başladım bu işten her gün aynı mevzu aynı palavralar çoğu zaman seyretmiyorum bile arada sırada bakıyorum o da çocuk bulunmuşmu diye!! Bence Müge ye çıkıcak hadise kalmadı o yüzden bunu açtıkça açıyorlar... Yeni bir olay çıksın bak bakalım bu olayın böyle üstüne gidicekler mi?? Arif Verimli yle kavga etmişlerdi yine çağırmış programına geçen anladı Arif Verimli nin haklı olduğunu...

ya halen yalan konusuyor yahu... gözlerını kacırarak cevap verıyo... Allahaskına otele falan gıdersenız banada haber verın :))

Eveeet savcı herhalde burayı okudu "sen bu yalanlara devam et atıcağım seni içeri" demiş. Artık öter tek tek dilber şimdi izlenir işte..

X