Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kömürcünün arabasına bındıgını agzından kacırdı... :)))
Pardon da bu kadın sürekli yalan söylüyor, ifadesinde de yalan ifade verdiği için suçlu gözüküp içeri alınması gerekmiyor mu? bu programı emniyette seyrediyor. böyle bi durum da yalan ifade verip polisi boş yere uğraştırdığından içeri alınması gerekiyordu.. Hem içeri alınırsa korkudan günlerdir saklamaya çalıştığı şeyleri de ortaya çıkarır şuan rahat otel de kalıyor bir de cep telefonu verdiler değmeyin keyfine biraz da içeri girme korkusunu tattırsalar herşeyi öter...
Yazık ya böyle ANNE ve BABA larda mı varmış? Kocası da dahil olmak üzere bunlar herşeyi biliyorlar bukadar yalan ve bu kadar rahatlık bunu ifade ediyor.. Günahını almayım ama karısının o kadar erkekle görüşüp kocasının da hiç sesini çıkarmamasının altından çok pis şeyler sezinledim köy yerin de iyi cesaret!!
kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar artık gülmeye başladım ... mesaj yollayıp arif verimliye soracağım ..."ben bu dilbere çok sinir olup dövmek isterken şimdi kahkahalarla gülüyorum neden böyle oldu hocam:uhm: yoksa ben ben-tatlicadiarzu-"
:roflol: :roflol: :roflol:
emin ol yalnız değilsin sarduşum :))))delikafadulden
bunu duyduğuma sevindimŞeniz kendimden şüphe-tatlicadiarzu- etmeye başlamıştımsırnaşık şey
bende aynı şeyleri düşünüyorum.. reyting olsun diyemi tutuyorlar ekranda acaba..
Bu dilberler hangi otelde kalıyo acaba..
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:tomato::tomato::tomato: