• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Ben o olmasa yemin olsun kızımla kendime ev de alırım arabada. Bugün çalışacağım desem en aşağı 7 binle işe başlarım. Galiba bende boşanmaya niyet ettim ve başıma bela olmasın diye beş kuruşsuz kalmasını bekliyorumz
O zaman yapacağın iki şey var, kendinide kötü bir halde gösterip düzeninin bozulduğundan bahsedip annenlere gidip orada yaşayıp iş arayacaksın. Yada önce anlaşmalı boşanıp iş arayacaksın annenlerle hayat kuracaksın. Bunu yaparken de seninkiyle bir daha konuş baktın gene aynı, bu seferde senin hayallerine engel olmak istemiyorum sen iş güç sahibi olacaksın ama ben şuan bu düzen değişikliğini bu kötü halimle kaldıramam, işlerin yoluna girince düşünürüz birlikte olmayı de kandır işini halledene kadar ağzına bal çal. İşini bitirincede gir kendi işine, kendini onun için köreltip yıpratma.

Ona gelene kadar babam ona ayda 20-30 bin kazanacağı bir iş teklif etti. Ama yok ben onu yapmam bunu yapmam. Kıçımın kenarı bir halt bilmediği halde Tirkiyede çalışmim ben töbeliyim diyor. Bende diyorum ki daha Türkçe konuşamıyorsun, oralarda seni yerler :KK70:
Baban beni işe alır mı? 🥺

Siz ailecek bu kadar parayı nerden buldunuz
Sizin çalışmadan geliriniz 10 bin üstü.
Eşiniz 30 40 bine eyvalleh etmiyor.
Ne kadar kalbur üstü bir ailesinin🙃
Bende ek dersim 1000 lira gelirse o ay bayram ediyorum 😉
Ah memur kafasi.
Maasallah diyeyim de nazar değmesin.
Bu arada eşinizin asla o parayı hiç etmesine izin vermeyin.
Yarım trilyon kolay mı bu devirde ?
Şu mesaja hem ağlama hem gülme ifadesini aynı anda koymak istedim valla.

Siz ailecek bu kadar parayı nerden buldunuz
Sizin çalışmadan geliriniz 10 bin üstü.
Eşiniz 30 40 bine eyvalleh etmiyor.
Ne kadar kalbur üstü bir ailesinin🙃
Bende ek dersim 1000 lira gelirse o ay bayram ediyorum 😉
Ah memur kafasi.
Maasallah diyeyim de nazar değmesin.
Bu arada eşinizin asla o parayı hiç etmesine izin vermeyin.
Yarım trilyon kolay mı bu devirde ?
Kız dur onu açıklıyım :D babam mafya değil sadece akıllı. Bir dükkan almıştı zamanında ve şimdi kirası da çok değerlendi. 4 kardeşiz ve hepimize aylık 10 düşüyor.
Eşim asla eyvallah etmiyor değil , sadece hayal dünyasında yaşayan bir asalak :D
O parayı babama söyleyip acaba biz mi dolandırsak babamlaa :D

Onu da böyle adamlardan çocuk yapmadan düşünecektik 😬
Benim taktiğimi dene. Başlarda çok üzülürdüm rahat rahat alışveriş yapamazdım ama şimdi deli gibi herşeyi alıyorum valla. Özellikle kızıma oyuncakla doldurdum evi. Hâlâ gözüm oyuncaklarda.

Karnındakinin cinsiyeti bir belli olsun ona da yüklü miktarda istediğim herşeyi alacam...

Bazen diyor ki fazla bişey alma diyor valla kendimi yıllarca sıktım sıktım baktım senin borçlar bitmek bilmiyor kusura bakma bende kendimi daha fazla kısıtlayamam diyorum....
Sesini çıkaramıyor artık 😂😂

Benim taktiğimi dene. Başlarda çok üzülürdüm rahat rahat alışveriş yapamazdım ama şimdi deli gibi herşeyi alıyorum valla. Özellikle kızıma oyuncakla doldurdum evi. Hâlâ gözüm oyuncaklarda.

Karnındakinin cinsiyeti bir belli olsun ona da yüklü miktarda istediğim herşeyi alacam...

Bazen diyor ki fazla bişey alma diyor valla kendimi yıllarca sıktım sıktım baktım senin borçlar bitmek bilmiyor kusura bakma bende kendimi daha fazla kısıtlayamam diyorum....
Sesini çıkaramıyor artık 😂😂
Bunun cevabı da biraz acıklı, eline mendil al ve benim için üzül. Kızıma ne aldıysam şimdiye kadar durumu olmadığı için kendimden aldım. Ama şu saaten sonra kızıma bir oyuncak range rover alıcam :D gitti 10 binnn !

Kız dur onu açıklıyım :D babam mafya değil sadece akıllı. Bir dükkan almıştı zamanında ve şimdi kirası da çok değerlendi. 4 kardeşiz ve hepimize aylık 10 düşüyor.
Eşim asla eyvallah etmiyor değil , sadece hayal dünyasında yaşayan bir asalak :D
O parayı babama söyleyip acaba biz mi dolandırsak babamlaa :D
Baban iyi yatırım yapmış.
Ne güzel calismadan bir yerden insanın geliri olması.
Darısı bana amin🙃

Kız dur onu açıklıyım :KK70: babam mafya değil sadece akıllı. Bir dükkan almıştı zamanında ve şimdi kirası da çok değerlendi. 4 kardeşiz ve hepimize aylık 10 düşüyor.
Eşim asla eyvallah etmiyor değil , sadece hayal dünyasında yaşayan bir asalak :KK70:
O parayı babama söyleyip acaba biz mi dolandırsak babamlaa :KK70:
Yap oni. Sen en azından onun çocuğuna yedirirsin.

Ya bu arada arabayı üstünüze vermiş ama olası bi boşanmada o da 2ye bölünüyor diye biliyorum. O yüzden madem boşanmaya niyetiniz var paranın yarısını verin kapıya koyun.
Eğer dediğimi yaparsa boşanıycam :D çok çıkarcı geliyorum biliyorum ama cidden yıldım. Yok arabayı almaz. Ona eminim.

Merabaynnnnn.
Gündüz kuşağı izleyen sevgili kadınlar klubü yoldaşlarım, size ayrı bir merhaba 🌹
Konumu bu sefer çok ciddi yazacağım. Biraz ağlayabilirim de hatta.
Hayırr bu sefer konu minnoş kızçem değil. Şaşırdınız değil mi ? Bu sefer konu boyu uzayasıca eşim.
Eşimle aşk evliliği yapmadık. Daha doğrusu o bana aşık olduğunu söylesede ben inanmıyorum. Ben onunla evlenirken merhametli ve vicdanlı bir adam diye evlendim. Sanki çok merhamete falan ihtiyacım barmış gibi.( kafama bi şaplak attım bu bölümde )
Eşim maalesef pandemide dibe vurdu ve yeni toparlanıyor. Eline bir miktar ( 500 bin ) kadar para geçti. O da hemen parayı alıp Avrupa da bir iş kurmak istiyor. Evet buraya kadar ne kadar güzel karar vermiş diyorsunuz değil mi ? Iıııh öyle değil. İş kuracağı bir kaç adam bulmuş. Bunu da (ne kadar inkar etse de ) bir uygulama var , bu Avrupalı Türklerin yazıştığı oradan bulmuş. Adam sanki tanıyor gibi buradan mal alıp yollayacakmış.
Bakın olayın kerizliğine geliyorum. Adam 5 kuruş vermeyecek. Neden mi ? Güya orada şirket kurmuş ve 30.000€ harcamış :D bu yüzden de eşim verecekmiş. Hani şu Müge Anlıda izleyip ulan ne keriz insanlar var diyoruz ya aynı o hesap.
O adamı birine rica ettim ve araştırdı. Uçan kuşa borcu olan birisi. Eşime söyledim. Bildiğiniz delirdi işime karışma diye :) hayal aleminde geziyor.
Avrupa vatandaşı olacakmışta bilmem ne.
O kadar gerildik ki evden kovdum kendisini. Şeytan diyor bırak karışma batsın gitsin , sende çek git. Ama maalesef ortada kızım var. Ailem baştan beri bu evliliği asla istemedi. Sürekli bunu da yüzüme vuruyor ve sabret ediyorlar. Evlendiğimizden beri sürekli sıkıntı içindeyiz ve ben artıkın yıldım. Ama işte diyorum ya kızıma kıyamıyorum.
Yoksa soysun soğana çevirsinler gram üzülmem. Tek diyeceğim şu sayın genç kadınlar evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum.
Sizce ne yapmalıyım ?

Off kuşum valla yurtdışında benim başıma ne geldiyse hep türklerden geldi. Yurtdışındayım, hep uzak durmuşumdur bunca zaman. Burada herkes kendi parasına, çıkarına bakar. Erkeklere bazen bu update çok sonradan geliyor işte bizim baktığımız gibi bakamıyorlar olaylara. En çok bilen onlar biz ne anlarız zaten. Ortada bir aile varsa bir adım atarken 10 kere düşünmesi lazım insanın. Bilemedim ne yapsan, kendi kocam böyle salaklık etse ortada çocuğumda varsa çok kızarım. Boşar mıydım bilmiyorum hep böyle salaklık yaparsa boşardım muhtemelen. Para kazanılır da akıllanmak önemli.

Back
X