- 4 Eylül 2018
- 18.740
- 72.078
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Yazık çok yazık... Bu işin altında bir şey var. Umarım çözülür ama umudum kalmadı.Betül bile neler neler dedi olmuş insanların arkasindan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık çok yazık... Bu işin altında bir şey var. Umarım çözülür ama umudum kalmadı.Betül bile neler neler dedi olmuş insanların arkasindan
Kadin kızgın olduğu için hem kendini,hem adamı yaktı. Zaten adam hiç bir zaman öldürdüm dememiş. Elbet çıkacak,sonuçta tetikçi dedikleri adam serbest.Ya neler okudum böyle gerçekten çok yazık. Peki o sevgili olayı nasıl çözülecek müsait bir zamanda videoları izleyeceğim. Gerçek katiller çıkar inşallah ortaya
Benimde tek umudum osmandi osmanda sustuYazık çok yazık... Bu işin altında bir şey var. Umarım çözülür ama umudum kalmadı.
Nezen çözülmemiş miydiÇatalca ve Fadime Çam,Nezen Germiyen cinayetleri de böyle sonuçsuz kaldı.
İnşallah jennam. Yüreğimize su serpilir inşallahKadin kızgın olduğu için hem kendini,hem adamı yaktı. Zaten adam hiç bir zaman öldürdüm dememiş. Elbet çıkacak,sonuçta tetikçi dedikleri adam serbest.
Sorma... Artık o da düşmeyince peşine ne olacak. Özel tim tekrar kurulur mu acaba..Benimde tek umudum osmandi osmanda sustu
Evet ya çok üzücü cok. Bir de Ankara'da 40 yerinden bıçaklanan sevgi cinayeti vardı o da sonuçsuz kaldı. Keşke yakalansaydi yıllardır katili geziyor sokakta..Çatalca ve Fadime Çam,Nezen Germiyen cinayetleri de böyle sonuçsuz kaldı.
Amin canım Sevgi için en son eşi dediler ,öyle de kaldıİnşallah jennam. Yüreğimize su serpilir inşallah
Sorma... Artık o da düşmeyince peşine ne olacak. Özel tim tekrar kurulur mu acaba..
Evet ya çok üzücü cok. Bir de Ankara'da 40 yerinden bıçaklanan sevgi cinayeti vardı o da sonuçsuz kaldı. Keşke yakalansaydi yıllardır katili geziyor sokakta..
Yok,Murat şüpheliydi,ama sonuca ulaşmadı.Nezen çözülmemiş miydi
Kızı babasını koruyordu. Büyük ihtimalle de o zaten..Amin canım Sevgi için en son eşi dediler ,öyle de kaldı
İntihara yakın bence. Eşine dışarı gidersen kendimi öldürürüm demiş. Daha 21 yaşında, yazik.Peki bu kader umut var ya konu müge anlı da değil ne düşünüyorsunuz 2 aylık evli kendini aşmış diyorlar kocası cenazesine gitmemi mesajlar ortaya cikmis
Aynen canım. Öyle sonuçsuz kaldı.Kızı babasını koruyordu. Büyük ihtimalle de o zaten..
Evet çok küçük daha yazıkİntihara yakın bence. Eşine dışarı gidersen kendimi öldürürüm demiş. Daha 21 yaşında, yazik.
İntiharsa Allah affetsin,cinayetse de bir an önce çözülsün inşallah.Evet çok küçük daha yazık
İntiharsa neden eşi cenazesine katılmadı acaba mesajlardan dolayı mı acaba çok karışık gencecik öyle bir düğün yapmış ki her istediğini yapmışİntiharsa Allah affetsin,cinayetse de bir an önce çözülsün inşallah.
Gelmeyin denmiş,gitseler zaten ortam gergin,kavga çıkardı diyedir.İntiharsa neden eşi cenazesine katılmadı acaba mesajlardan dolayı mı acaba çok karışık gencecik öyle bir düğün yapmış ki her istediğini yapmış
Hmm ben takip etmedimGelmeyin denmiş,gitseler zaten ortam gergin,kavga çıkardı diyedir.
Ben de tesadüf duydum o kadar. Çok detay bilmiyorum .Hmm ben takip etmedim
Aynen bende oyleBen de tesadüf duydum o kadar. Çok detay bilmiyorum .