Bence uğur kiz kardeşinin gazinoda takıntısı ( onlar gibi söylemeye başladım) olsa kardeşini korumaz. Ayrica gazinoda çalışsa, gezse vs neden anne babasıni öldürsünler. Uğur o kadar geniş zihniyette biri değil bence yani büsranin başına bi iş gelse oralarda ,gelip uğurdan yardim almaz. 18 yaşında genç kizlar zaten bu durumu aileleriyle paylaşmaz,tabi ailesiyle iletişimi iyi olan kişiler hariç . Babası öğrendi diyelim yine büşraya yardim icin babasını öldürmez bence yanlış anlaşılmasın yaşam şekillerine bakilirsa kendisi büşrayi öldürebilir .
Ya yasak aşk ya mehir ama yasak aşkta uğur, betül yapsa betülu korumak icin değil onu anca kandırırlar korkutacagiz mehir icin derler eve girip olay değişince içine girdiği icin susar.
Ama büşra- yilmaz ilişkisi olsa uğur yine babasini bundan öldürmez. Neden kardeşim evli biriyle ilişki yasiyor, babam öğrendi diye babami öldüreyim. Cok sacma aslında herşey.
Bugün yayin sonunda osmanin dediği bu kisi herşeyi biliyor ama konuşmuyor diye duydum dedi.
Büşra eğer doğruyu söylemiyorsa gerçekten tehdit ediliyor. Görüntü vs diye.
Uğur sadece ailesini mehirden dolayi öldürür. Eşi aldatsa eşini neden korumak için öldürsün, ben bu sebepten kizin abisinin yapacağınıda düşünmüyorum yanlis anlaşılmak istemem ama kapali zihniyette insanlar. Ama betül bu olayi mehir icin gazlayıp yaptirirsa olabilir.
Büşra ne sebepten susuyor hiç anlamıyorum.