• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Helal 🧿 Maşallah hafızana :KK70: kız 3 cafesi vardı hxhsjd hani hem keriz hem fakiri almadım :KK70: lütfen o detayıda ekle :KK70:
Hafta başına iki konu düşüyor,unutmam mümkün mu:KK70:neyse dediklerinde ciddiliyim,o parayı havale etmeyin gerekirse bosayin :KK70::KK9:

Sen gidip olmayacak işe para yatırır mısın ? Adam gidiyor mobilyacıdan 200 binlik mobilya alıyor. Kime satacaksın diyorum ben satarım diyor 30 bin kar ediyor. O kadar aptal değil sadece hayal perest
Ben düz memur kafasindayim. Bir arpa boyu yol almam 😆😆 ki memurum da zaten 😆😆

işime karışma ne demek ya siz ailesiniz o para sadece onun mu? çocuğunuzun rızkı var o parada. Boyle adamla bi dk durmam açıkçası

Eşinize şunu da söyleyin; sadece avrupada iş yapar vatandaş olunmuyor. Oraya gidip yaşayıp (sadece gidip gelmek olmaz), oturum alıp, dil öğrenip, yıllar sonra alabilirse alır vatandaşlığı. Hayır adamı da araştırmışsınız, daha neyin zorlaması bu? Boşanma davası açıp mal varlığına en koydursanız yeridir😂

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-11-16-08-21-821_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-12-11-16-08-21-821_com.android.chrome.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 69
Porçözle bir seyleri karistirmamak lazim. Diversey clonet diye pembe bir deterjan var. Cok guzel kireç söküyor. Otellerin buyuk isletmelerin kullandigi bir markaymiş. Onu oneririm.
Evet onu alacaktım :D dur iyi hatırlattın Karttaki parayla alayım da yüreğğğ ne insin :D

Eşim hep der risksiz başarı gelmez diye. Ben de risk sevmiyorum kaşıntı yapıyor 😒

Bizdeki eksiklik bu iste risk almamak, ben de alamam. 😂 Millet eline 100.000 gecse buralarda konu aciyor ne iş kurabilirim diye bizim aklimizdan bile gecmiyor o parayla bir sey kurmak. İş kurmaya kalksa eşim para okey ama o işlere giremeyiz ikimizde rahatciyiz risk sikinti stress gelmez bize. 😂

Bizdeki eksiklik bu iste risk almamak, ben de alamam. 😂 Millet eline 100.000 gecse buralarda konu aciyor ne iş kurabilirim diye bizim aklimizdan bile gecmiyor o parayla bir sey kurmak. İş kurmaya kalksa eşim para okey ama o işlere giremeyiz ikimizde rahatciyiz risk sikinti stress gelmez bize. 😂
Benimki borsaya falan giriyor. Sonra anaparayi çekip tin tin devam ediyor😆😆 bir de finans uzmanı ha 😆 terzi kendi söküğünü dikemiyor demek ki 😅

Sorun sadece kafasiz olmasi değil, seni es geçmesidir. Seni dinlememesi, insan yerine koymamasidir.

Burda birçok konu okuyoruz, hep çocuk bahane. Sendemi Brutus diyesim geldi. Kizin için evde hir gir olmasi dahami iyi? Adam o parayi kaybederse, boşansaniz bile, o borç sanada kaliyor, biliyorsun değilmi? Neticede o borç evlilik içinde yapilmiş oluyor. Değermi kizinin tüm geleceğini ipoteklemek? Yillarcaa borç ödemek?

Tekrar diyorum, bu dünyanin en mantikli fikri bile olsa (ki kesinlikle değil), asil sorun sana değer vermemesidir. Bu evlilik kizina örnek olmasin bence.
Çoook haklısın. Kusura bakma yorumu görmemişim. Valla kızımı da düşünüyorum ama en çok kendimi düşünüyorum. Ben sağlıklı ve mutlu olmazsam kızıma da faydam olmaz. Ben diyeceğimi dedim ve şu an kıvranıyor.
Parayı batırdığın an boşanacağız dedim.

Kafasız deme de, belirsizlik şaşırmış dengesini, bulduğu ilk fırsata saldırmış sanki. Ne yap et, vazgecir. Sen de o güç var, ben hissediyorum yorumlarindan
Kafasiz deme diyosun da iq da sorun var gibi geldi bana, tanimadigin etmediğin bi de bisey olsa bulamayacağın adama 500k gomer misin

Çoook haklısın. Kusura bakma yorumu görmemişim. Valla kızımı da düşünüyorum ama en çok kendimi düşünüyorum. Ben sağlıklı ve mutlu olmazsam kızıma da faydam olmaz. Ben diyeceğimi dedim ve şu an kıvranıyor.
Parayı batırdığın an boşanacağız dedim.
Kizim deme öle, bu sefer parayi patirir, bosnamiyim diye gider tefe tufeciden para alir, burnunuz hic cikmaz bu sefer b.ktan

Kafasiz deme diyosun da iq da sorun var gibi geldi bana, tanimadigim etmediğin bi de bisey olsa bulamayacağın adama 500k gomer misin
Kafasız ama beni tavladı. Galiba bende kolay lokmayımm.
Acess anama diyorum ki 😂😂 boşancam. Sen yine evlenirsin diyor. Asladiyorum ama cilveleşirimmm hahah :D ölücem.

Back
X