- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.542
- 548
- Konu Sahibi bubendegilim
Parayı boşanacagim dese bile verme çok üzüldüm bu arada boşanırsa da en azından yarısını kurtarirsin bebeğinizin geleceği için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha neyi dert ediyorsunuz?Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
O da doğru bak şimdi eşim en iyi üniversitelerden birinden mezun. Akıllıdır da ama yani 40-50 bin ne öyle bir para yokAdami da oyle bir gomdu ki konu sahibi kafasiz diyor, dil bilmiyor diyor vs. Ama adam iyi kazandiginda 40-50 bin aylik kazaniyormuş.
Benim adama acidim o kadar kafasiz degil. Bir dili ileri seviye kullanip 2. Dili de ogreniyor filan ama 50bin aylik gormedik be Adam o kafasizlikla bile 40-50 kazaniyor.
Miss paraya çöktüm xjnsjdj ağlıyor şu anParayı sakın sakın sakın vermeyin
O da doğru bak şimdi eşim en iyi üniversitelerden birinden mezun. Akıllıdır da ama yani 40-50 bin ne öyle bir para yok
Helal Maşallah hafızana kız 3 cafesi vardı hxhsjd hani hem keriz hem fakiri almadım lütfen o detayıda ekleÇericiim,herif gelin beni dudukleyin diye kapıyı sonuna kadar açmış. Sonraki yorumları gördüm de hakikaten ensesine vurmadan alırsın lokmasını.. kadın napsin ya,en fazla parayı havale etmiyorum ama seni Allah'a havale ediyorum deyip kızını da alıp basıp gidecek. Önceki konularını biliyorum. Eşi cafe isletiyordu,pandemide çok sıkıntıya düştü de ancak toparladı kendini. Şimdi bı horozlanmalar falan. Koparirlar ibigini vallahi
Maaşlı çalışınca öyle oluyor demek kiBizimki farkli bi degisik durum demek ki
Maaşlı çalışınca öyle oluyor demek ki
Abla kocama üyelik açalım mı gelsin bi toptan yolalım. Hem belki kendi kendini imha eder djjdjdbubendegilim yurtdışındayım, yatırım yapacak iş insanları arıyorum, eşiniz 500 bin koyar 5 milyar milyor dolar kazanır
Şaka bir yana da kusura bakmayın ama eşinizde zerre mantık yok, eline bir daha bu kadar toplu para geçer mi bilmeden 2 süslü lafla sermayeyi kediye yüklüyorsa, ben onu yapamam, ben maaşlı eleman olarak çalışamam diyerek burnu laf dağında gezmesin çünkü kendisi ticareti kıvırırım sansa da ticaret kafası yok.
Avrupa vatandaşlığı, kısa yoldan dolar milyarderi olmayı hayal ediyor, çoluk çocuklu adam olduğunu bilmesek 18 yaşında ergen galiba derdim.
Ya her şeyi göze alıp parayı vermeyeceksiniz veya parayı verip batınca bay bay diyeceksiniz, ki ben olsam vermem batarak kötü olacağınıza, böyle kötü olun.
Yurtdışına gitmeyi bu kadar çok istiyorsa, dijital göçmen vizesi var ayrıntıları net bilmesem de serbest meslek sahipleri, home office çalışanlar vb kişiler için dijital göçmenlik imkanı tanıyorlar, vizeyi veren ülkelere göre değişen bazı şartları var, bazısı gayette makul şartlar sunuyor, hiç tanımadığı insanlara bel bağlayıp hayalleneceğine böyle bir imkanı araştırsın.
Çok özür dilerim asla amaç bu değil. Benim içinde büyük para, ama o ticaret için küçük diyor.Sizin bir miktar dediğiniz para, bizim ömür boyu bir arada göremeyeceğimiz para
Ne bileyim ben de anlamadım kafası olan maaşlı çalışıyor kafasız iş kuruyorNebileyim kiz kendi işini kurmak ve batmamakta daha az zeka gerektirmese gerek diye dusunuyorum ama bilemedim.
Neyi dert ediyorum hayatımın ikinci hatasını yapıp parayı herife verecektim. Bazen bende melekleşe biliyorumDaha neyi dert ediyorsunuz?
Sizin hesabinizdaysa vermeyin.
Kusura bakmayin ama gerçekten kerizlik. Bu devirde insan kardesine güvenemiyorken tanimadigi adama nasik guvenmis?
İşte cahil cesareti. Benim eşim aşırı ballı. Daha gelecek parası da. Birinde 50.000$ si var hatta gerçi onu alamaz ama olsundu.Ne bileyim ben de anlamadım kafası olan maaşlı çalışıyor kafasız iş kuruyor
Ama o parayı bu herif yedi çaattır çatırrr ulan herifi aldık yer içer gezeriz diye dhjdjd nahdaha önce de konularınıza denk gelmiştim. hem derdi olup hem nasıl bu kadar neşelisiniz şaşırmıştım. şu an bu konuyu da okudum ve bana da çalışmadan aylık 10 bin gelse ben de tüm dertlerime gülerdim
Bak işte o da doğru cahil cesareti ve hatta balı denen bir şey kesinlikle var.İşte cahil cesareti. Benim eşim aşırı ballı. Daha gelecek parası da. Birinde 50.000$ si var hatta gerçi onu alamaz ama olsundu.
Kesinlikle bunaaaa imzamı atarım. Gelirim olduğu için kafayı yiyor hatta 1,5 yıldır ben çok destek oldum hepsini sana ödicem yazıyorum diyor .Bence esinizi siz komplekse sokuyorsunuz ve kendini ispatlama derdine düsüyor.
Bunu calisip maas alarak yapamayacagi icin kisa yoldan bir seyler edinmenin derdinde, hırsı öyle büyük ki gözü görmüyor hicbir seyi.
Asla bu projesini desteklemiyorum ama siz bu kadar hor gördügünüz bir adamla nasil evlenip cocuk yaptiniz
Sen gidip olmayacak işe para yatırır mısın ? Adam gidiyor mobilyacıdan 200 binlik mobilya alıyor. Kime satacaksın diyorum ben satarım diyor 30 bin kar ediyor. O kadar aptal değil sadece hayal perestBak işte o da doğru
+100000000000sayın genç kadınlar, evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum