- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Ay o yetmiyoo wc kağıdı 103₺ kız.İşte çalışmadan 10 bin geliyo ya ondan o
Biz ağlanacak halimize ağlıyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o yetmiyoo wc kağıdı 103₺ kız.İşte çalışmadan 10 bin geliyo ya ondan o
Bir insanın, hele ki aile babasının çaresizlikten tutunduğunu düşünmüştum. Ama bendegilim açıkladı, öyle bir çaresizliği yokmuşKafasiz deme diyosun da iq da sorun var gibi geldi bana, tanimadigim etmediğin bi de bisey olsa bulamayacağın adama 500k gomer misin
Benimki borsaya falan giriyor. Sonra anaparayi çekip tin tin devam ediyor bir de finans uzmanı ha terzi kendi söküğünü dikemiyor demek ki
Yok öle bi dunya, dötümü saglam kapiya bagladim, geleni kumara da yatirsam hayatim degismez algisi var adamda.İşte çalışmadan 10 bin geliyo ya ondan o
Kan alir kanTefeci vurur mu sen pnu söylee
Ben olsam velayetini üstüme alirim bu adamin, imza yetkisini falan iptal.ettiririmEşinize şunu da söyleyin; sadece avrupada iş yapar vatandaş olunmuyor. Oraya gidip yaşayıp (sadece gidip gelmek olmaz), oturum alıp, dil öğrenip, yıllar sonra alabilirse alır vatandaşlığı. Hayır adamı da araştırmışsınız, daha neyin zorlaması bu? Boşanma davası açıp mal varlığına en koydursanız yeridir
Dur hemen aklına sokayım hahha Allahım benim gibi karı düşman başınaaaKan alir kan
Accii az kaldı herifi zehirlicem. Ver mehteriBen olsam velayetini üstüme alirim bu adamin, imza yetkisini falan iptal.ettiririm
500 sende mi? E verme o zaman,bitti iste dert mert kalmadi, aninda sorun cözerim bxbxnNeyi dert ediyorum hayatımın ikinci hatasını yapıp parayı herife verecektim. Bazen bende melekleşe biliyorum
Valla boşarim de .Merabaynnnnn.
Gündüz kuşağı izleyen sevgili kadınlar klubü yoldaşlarım, size ayrı bir merhaba
Konumu bu sefer çok ciddi yazacağım. Biraz ağlayabilirim de hatta.
Hayırr bu sefer konu minnoş kızçem değil. Şaşırdınız değil mi ? Bu sefer konu boyu uzayasıca eşim.
Eşimle aşk evliliği yapmadık. Daha doğrusu o bana aşık olduğunu söylesede ben inanmıyorum. Ben onunla evlenirken merhametli ve vicdanlı bir adam diye evlendim. Sanki çok merhamete falan ihtiyacım barmış gibi.( kafama bi şaplak attım bu bölümde )
Eşim maalesef pandemide dibe vurdu ve yeni toparlanıyor. Eline bir miktar ( 500 bin ) kadar para geçti. O da hemen parayı alıp Avrupa da bir iş kurmak istiyor. Evet buraya kadar ne kadar güzel karar vermiş diyorsunuz değil mi ? Iıııh öyle değil. İş kuracağı bir kaç adam bulmuş. Bunu da (ne kadar inkar etse de ) bir uygulama var , bu Avrupalı Türklerin yazıştığı oradan bulmuş. Adam sanki tanıyor gibi buradan mal alıp yollayacakmış.
Bakın olayın kerizliğine geliyorum. Adam 5 kuruş vermeyecek. Neden mi ? Güya orada şirket kurmuş ve 30.000€ harcamış bu yüzden de eşim verecekmiş. Hani şu Müge Anlıda izleyip ulan ne keriz insanlar var diyoruz ya aynı o hesap.
O adamı birine rica ettim ve araştırdı. Uçan kuşa borcu olan birisi. Eşime söyledim. Bildiğiniz delirdi işime karışma diye :) hayal aleminde geziyor.
Avrupa vatandaşı olacakmışta bilmem ne.
O kadar gerildik ki evden kovdum kendisini. Şeytan diyor bırak karışma batsın gitsin , sende çek git. Ama maalesef ortada kızım var. Ailem baştan beri bu evliliği asla istemedi. Sürekli bunu da yüzüme vuruyor ve sabret ediyorlar. Evlendiğimizden beri sürekli sıkıntı içindeyiz ve ben artıkın yıldım. Ama işte diyorum ya kızıma kıyamıyorum.
Yoksa soysun soğana çevirsinler gram üzülmem. Tek diyeceğim şu sayın genç kadınlar evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Ben bi an yine 2. En büyük hatamı yapacaktım iptal ettirdim kartımı ağlıyor şu an ona dedim ki sana para yolladıklarımın hepsine borç yazdım Allah belamı versin diyor , Verdi500 sende mi? E verme o zaman,bitti iste dert mert kalmadi, aninda sorun cözerim bxbxn
Vallaha dogru dedi, ben cok katiliyorum kediliyeValla boşarim de .
İnternetten boşanma dilekçeleri var basmakalıp
Onuda al koy önüne .
Oha noluyor olsun, şimdi cidden bosanacagina inanmadigindan rahat o
Yoo gayet biliyor. Kızımı vermem dedi. Al dedim kızını ben gidiyorum o bile beni durduramaz dedim. Du bakalım napacak.Valla boşarim de .
İnternetten boşanma dilekçeleri var basmakalıp
Onuda al koy önüne .
Oha noluyor olsun, şimdi cidden bosanacagina inanmadigindan rahat o
Ona keleşin avatarindan gonder bi taneYoo gayet biliyor. Kızımı vermem dedi. Al dedim kızını ben gidiyorum o bile beni durduramaz dedim. Du bakalım napacak.
Parayı batırmasın da varsin artırmasınYok benim ki borsayla ilgilenmiyor. Onu gectim faiz bile kullanmaz. Sonra niye fakkkiiiiir kaldik bundan
Amaaan akşamdan sabaha sabahtan akşama kadar ağlayan çocuğu napacakmis alsın iyi,vermesin.Yoo gayet biliyor. Kızımı vermem dedi. Al dedim kızını ben gidiyorum o bile beni durduramaz dedim. Du bakalım napacak.
10 dk sonra geri arar yetis diyeAmaaan akşamdan sabaha sabahtan akşama kadar ağlayan çocuğu napacakmis alsın iyi,vermesin.
kafa dinlemiş olursun oh mis
Parayı batırmasın da varsin artırmasın