- Konu Sahibi bubendegilim
nası ya eşiniz zaten para kazanmıyor mu sizin ya da ailenizin sağladığı bi işte mi çalışıyorAma o parayı bu herif yedi çaattır çatırrr ulan herifi aldık yer içer gezeriz diye dhjdjd nah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nası ya eşiniz zaten para kazanmıyor mu sizin ya da ailenizin sağladığı bi işte mi çalışıyorAma o parayı bu herif yedi çaattır çatırrr ulan herifi aldık yer içer gezeriz diye dhjdjd nah
O kadar denk geliyorum ki sizinde burada uçan kuşa boşanın demenize siz niye boşanmıyorsunuz kendinize gelince zor mu geliyor aşkınız mı depreşiyor???Merabaynnnnn.
Gündüz kuşağı izleyen sevgili kadınlar klubü yoldaşlarım, size ayrı bir merhaba
Konumu bu sefer çok ciddi yazacağım. Biraz ağlayabilirim de hatta.
Hayırr bu sefer konu minnoş kızçem değil. Şaşırdınız değil mi ? Bu sefer konu boyu uzayasıca eşim.
Eşimle aşk evliliği yapmadık. Daha doğrusu o bana aşık olduğunu söylesede ben inanmıyorum. Ben onunla evlenirken merhametli ve vicdanlı bir adam diye evlendim. Sanki çok merhamete falan ihtiyacım barmış gibi.( kafama bi şaplak attım bu bölümde )
Eşim maalesef pandemide dibe vurdu ve yeni toparlanıyor. Eline bir miktar ( 500 bin ) kadar para geçti. O da hemen parayı alıp Avrupa da bir iş kurmak istiyor. Evet buraya kadar ne kadar güzel karar vermiş diyorsunuz değil mi ? Iıııh öyle değil. İş kuracağı bir kaç adam bulmuş. Bunu da (ne kadar inkar etse de ) bir uygulama var , bu Avrupalı Türklerin yazıştığı oradan bulmuş. Adam sanki tanıyor gibi buradan mal alıp yollayacakmış.
Bakın olayın kerizliğine geliyorum. Adam 5 kuruş vermeyecek. Neden mi ? Güya orada şirket kurmuş ve 30.000€ harcamış bu yüzden de eşim verecekmiş. Hani şu Müge Anlıda izleyip ulan ne keriz insanlar var diyoruz ya aynı o hesap.
O adamı birine rica ettim ve araştırdı. Uçan kuşa borcu olan birisi. Eşime söyledim. Bildiğiniz delirdi işime karışma diye :) hayal aleminde geziyor.
Avrupa vatandaşı olacakmışta bilmem ne.
O kadar gerildik ki evden kovdum kendisini. Şeytan diyor bırak karışma batsın gitsin , sende çek git. Ama maalesef ortada kızım var. Ailem baştan beri bu evliliği asla istemedi. Sürekli bunu da yüzüme vuruyor ve sabret ediyorlar. Evlendiğimizden beri sürekli sıkıntı içindeyiz ve ben artıkın yıldım. Ama işte diyorum ya kızıma kıyamıyorum.
Yoksa soysun soğana çevirsinler gram üzülmem. Tek diyeceğim şu sayın genç kadınlar evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Adamlar doğduğu an pişman oluyor zaten10 dk sonra geri arar yetis diye
Çoook haklısın. Kusura bakma yorumu görmemişim. Valla kızımı da düşünüyorum ama en çok kendimi düşünüyorum. Ben sağlıklı ve mutlu olmazsam kızıma da faydam olmaz. Ben diyeceğimi dedim ve şu an kıvranıyor.
Parayı batırdığın an boşanacağız dedim.
Şimdi ağlasın. Verirsen beraber ağlarsınız.Miss paraya çöktüm xjnsjdj ağlıyor şu an
Büyük oğlum bebekken kuzenime gitmiştik bi gün. Bu akşam bırak bende kalsın dedi şakasına. Tabi tabi dedim. Arar mı ki seni dedi. Dedim yoo o aramaz ama sen ararsın10 dk sonra geri arar yetis diye
Ahahha ayy aynen canım10 dk sonra geri arar yetis diye
Yok harika yol veriyorsun. Paraya çöktüm şimdilik. Ciddi ciddi oturup konuşacağım zaten. Bu şekilde ben de mutlu değilim. Ya aslında çok neşeliyim cidden , en yokluk halimde bile mutluydum. Ama başkasını yok yere neden çekeyim ki ?Ama işte o para gittikten sonra boşanirsan ne olur? Borç bataği olursa ne olur? Ödemek durumunda kalirsin. Şimdi boşanirsan o parayi talep edebilirsin, kizin okul masrafini felan ödersin. O para püf gittikten sonra boşanabilirsin tabi, ama bazi şeyler için geç olur.
Hayat senin, ille boşan demiyorum. Tabiki hayatini, eşini herşeyi teraziye en iyi koyabilen sensin. Ancak sadece gerçek risklere gözlerini açmani istiyorum.
Benim gelirimle geçiniyorduk normalde o kdar salak değilim yeminlenn. İşsiz herifi almam.nası ya eşiniz zaten para kazanmıyor mu sizin ya da ailenizin sağladığı bi işte mi çalışıyor
Sana da boşan demişimdir .Ondan galiba dellendin Kocam özünde iyi hxjdjdjjdO kadar denk geliyorum ki sizinde burada uçan kuşa boşanın demenize siz niye boşanmıyorsunuz kendinize gelince zor mu geliyor aşkınız mı depreşiyor???
Yok canım demedigin bir ben kaldım heralde bu derde bu neşe Allah bozmasn anam ne diyimSana da boşan demişimdir .Ondan galiba dellendin Kocam özünde iyi hxjdjdjjd
O zaman sana da diyorum. Boşan ben şöyle bi plan geliştirdim. Kk da ki tüm kadınları boşatıp , ben evli kalıcam her konuya da sonra yazıcamcanım keşke boşanmasaydın bak bende gocca var diye.Yok canım demedigin bir ben kaldım heralde bu derde bu neşe Allah bozmasn anam ne diyim
Yapma etme qurban olam benim qocam da özünde iyidir kendi halinde biridir boşatma beniO zaman sana da diyorum. Boşan ben şöyle bi plan geliştirdim. Kk da ki tüm kadınları boşatıp , ben evli kalıcam her konuya da sonra yazıcamcanım keşke boşanmasaydın bak bende gocca var diye.
Allah hepimize neşe versin
Siz de boşan deyin, ödeşin bari.O kadar denk geliyorum ki sizinde burada uçan kuşa boşanın demenize siz niye boşanmıyorsunuz kendinize gelince zor mu geliyor aşkınız mı depreşiyor???
Bütün kk nın intikamıni alıcam KONU SAHİBİ BOŞANSINSiz de boşan deyin, ödeşin bari.
Benimki de coinle milyoner olma hayali kuruyor. Ne kullananı çekiliyor ne uzak kalanı Ama ben paranın bir kısmına el koyup altın alıyorumYok benim ki borsayla ilgilenmiyor. Onu gectim faiz bile kullanmaz. Sonra niye fakkkiiiiir kaldik bundan
Yok özürluk bişey demedim, yanlış anlaşıldım. Yani bir erkeğin ellerine birakilamayacak kadar büyük para demek istedim.Çok özür dilerim asla amaç bu değil. Benim içinde büyük para, ama o ticaret için küçük diyor.
Seni mi kırıcam.. hemenBütün kk nın intikamıni alıcam KONU SAHİBİ BOŞANSIN
O yine normal bi hayal benim ki yurt dışında iş kurdu , vatandaş oldu ve beni emekli ettiBenimki de coinle milyoner olma hayali kuruyor. Ne kullananı çekiliyor ne uzak kalanı Ama ben paranın bir kısmına el koyup altın alıyorum
Benimki de coinle milyoner olma hayali kuruyor. Ne kullananı çekiliyor ne uzak kalanı Ama ben paranın bir kısmına el koyup altın alıyorum