- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi bubendegilim
Hepsi var cehenneme çift kişilik bilet kazandık şükürOnu biz de aliyoruz da borsa, coin, faiz işleriyle ugrasmiyoruz sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi var cehenneme çift kişilik bilet kazandık şükürOnu biz de aliyoruz da borsa, coin, faiz işleriyle ugrasmiyoruz sadece.
Ay çokomik. Bir coin vardı işte baya yükseldi bu hayal kuruyo şu kadar yükselirse şurdan ev alırız şöyle böyle yaparız coin pat düştü karımız yarıya düştü ben zorla sattırdım sonra o coin 100 kat arttı ben minik kâr ile tatilde viskimi yudumluyordum kocam da odada ağlıyordu… kdfmföfklfgöO yine normal bi hayal benim ki yurt dışında iş kurdu , vatandaş oldu ve beni emekli etti
Örneğin Almanyada kurumsal şirket kurduysa 25.000€ şirket kurulum bedeli ödeniyor, onun dışında ıvır zıvır kağıt kürek işleride bisürü masraf ediyor. 30.000€ yalan olmaya bilir ama o parayı yatırdı gösterdi, sonrası şirket faaliyetleri için kullanabiliyor bi kenarda durması gerekmiyor. Bunları araştırmışmı eşiniz, böyle bir şirket gerçekten varmı? Uçan kuşa borcu vardır ama iş yapıyorsa bunlar normal. Önemli olan borcuna sadıkmı değilmi. Bu adamı eşiniz ne süredir tanıyorda iş yapacak o güven nerden geliyor yani.Merabaynnnnn.
Gündüz kuşağı izleyen sevgili kadınlar klubü yoldaşlarım, size ayrı bir merhaba
Konumu bu sefer çok ciddi yazacağım. Biraz ağlayabilirim de hatta.
Hayırr bu sefer konu minnoş kızçem değil. Şaşırdınız değil mi ? Bu sefer konu boyu uzayasıca eşim.
Eşimle aşk evliliği yapmadık. Daha doğrusu o bana aşık olduğunu söylesede ben inanmıyorum. Ben onunla evlenirken merhametli ve vicdanlı bir adam diye evlendim. Sanki çok merhamete falan ihtiyacım barmış gibi.( kafama bi şaplak attım bu bölümde )
Eşim maalesef pandemide dibe vurdu ve yeni toparlanıyor. Eline bir miktar ( 500 bin ) kadar para geçti. O da hemen parayı alıp Avrupa da bir iş kurmak istiyor. Evet buraya kadar ne kadar güzel karar vermiş diyorsunuz değil mi ? Iıııh öyle değil. İş kuracağı bir kaç adam bulmuş. Bunu da (ne kadar inkar etse de ) bir uygulama var , bu Avrupalı Türklerin yazıştığı oradan bulmuş. Adam sanki tanıyor gibi buradan mal alıp yollayacakmış.
Bakın olayın kerizliğine geliyorum. Adam 5 kuruş vermeyecek. Neden mi ? Güya orada şirket kurmuş ve 30.000€ harcamış bu yüzden de eşim verecekmiş. Hani şu Müge Anlıda izleyip ulan ne keriz insanlar var diyoruz ya aynı o hesap.
O adamı birine rica ettim ve araştırdı. Uçan kuşa borcu olan birisi. Eşime söyledim. Bildiğiniz delirdi işime karışma diye :) hayal aleminde geziyor.
Avrupa vatandaşı olacakmışta bilmem ne.
O kadar gerildik ki evden kovdum kendisini. Şeytan diyor bırak karışma batsın gitsin , sende çek git. Ama maalesef ortada kızım var. Ailem baştan beri bu evliliği asla istemedi. Sürekli bunu da yüzüme vuruyor ve sabret ediyorlar. Evlendiğimizden beri sürekli sıkıntı içindeyiz ve ben artıkın yıldım. Ama işte diyorum ya kızıma kıyamıyorum.
Yoksa soysun soğana çevirsinler gram üzülmem. Tek diyeceğim şu sayın genç kadınlar evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Valla belgeleri avukata yollamışlar bakmış. Varmış cidden öyle bir şirket. Ama benim babamın bir arkadaşı var şirket kurup , milleti dolandırıp kaçıyor.Örneğin Almanyada kurumsal şirket kurduysa 25.000€ şirket kurulum bedeli ödeniyor, onun dışında ıvır zıvır kağıt kürek işleride bisürü masraf ediyor. 30.000€ yalan olmaya bilir ama o parayı yatırdı gösterdi, sonrası şirket faaliyetleri için kullanabiliyor bi kenarda durması gerekmiyor. Bunları araştırmışmı eşiniz, böyle bir şirket gerçekten varmı? Uçan kuşa borcu vardır ama iş yapıyorsa bunlar normal. Önemli olan borcuna sadıkmı değilmi. Bu adamı eşiniz ne süredir tanıyorda iş yapacak o güven nerden geliyor yani.
Adam yurtdışındaysa eşinizi türkiyede dolandırması çok kolay olur.Valla belgeleri avukata yollamışlar bakmış. Varmış cidden öyle bir şirket. Ama benim babamın bir arkadaşı var şirket kurup , milleti dolandırıp kaçıyor.
Müge buraya girse heralde dolandırıcılık olaylarının çocuğunu çözer gkglglşg o nasıl arkadaş ya ahahdhdhsjsValla belgeleri avukata yollamışlar bakmış. Varmış cidden öyle bir şirket. Ama benim babamın bir arkadaşı var şirket kurup , milleti dolandırıp kaçıyor.
İzlettiriyorum hani altınlarla kaçan gelinler ve amcalar varya sen bu olayda ki amcasın diyorumAllahtan evde bir akıllı var:)
O kadar çok avrupalı olmak istiyor ki, inanmak istiyor yalanlara belli ki. Keşke biraz möge ablamızı izlese.
Mantıklı riske bende varım ama çoook mantıksız. Yok benim dediğim gibi olursa kabul edicem. Adam da yarı parasını yollayacak.Adam yurtdışındaysa eşinizi türkiyede dolandırması çok kolay olur.
Ama bikere dolandırabilir, malı eşiniz yollayacak parasını alamasa ikinciye yollamaz herhalde. Tabii bu devirde kardeşe bile güvenmemek gerekiyor ama ticaretde risk almadan da kazanılmıyor
Adamı el sürmeden döversin sen.İzlettiriyorum hani altınlarla kaçan gelinler ve amcalar varya sen bu olayda ki amcasın diyorum
Bugün mafya aradım ahhahahahahya KatippAdamı el sürmeden döversin sen.
Dur okutayım da hemen içinde yeni umut yeşersin kızzz yazıkkktırr , günahtırr ( seda sayan sesiyle oku )Versin 500 bini bana 1 aya ona 1m vericem hadi atiyorum iban
O parayla alamaz ki.Gayrimenkul satın alındığında vatandaşlık veren ülkeler var onları araştırsın. Hem dolandirilmamis olur hem de mülk sahibi olur.
Ayni ben.Yok benim ki borsayla ilgilenmiyor. Onu gectim faiz bile kullanmaz. Sonra niye fakkkiiiiir kaldik bundan
Evlenip bide cocuk mu yaptin bu gelireYok yemem. Aylık 10+ gelirim var. O da bunu biliyor zaten. Belki o yüzden bu kadar hırs yaptı.