- 11 Aralık 2018
- 39.632
- 245.598
Maşallah maşallah. Kendi çok muzdarip bu konudan. Şu an tam bir ergen neremi beğenmesem diye uğraşıyor bikaç seneye ne büyük nimet olduğunu anlar diye düşünüyorum poposuz bir insan olarakMaşallah diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah. Kendi çok muzdarip bu konudan. Şu an tam bir ergen neremi beğenmesem diye uğraşıyor bikaç seneye ne büyük nimet olduğunu anlar diye düşünüyorum poposuz bir insan olarakMaşallah diyelim
Acaba düğün için izin aldı da ondan mi istedi fotoyu konuya hakim değilim ama aklima geldi,Evli-mutlu-cocuklu müdür de foto at demek zorunda kalmaz boylece. Meb memnun, ogretmenler mutlu, yuzler guluyor. Yasasin taytlar
Okullarda oluyor mu öyle bilmiyorum ama özel sektörde davetiye istiyorlar düğün için izin alınca. Fotoğraf da istenebilir mi, mümkün sanki.Acaba düğün için izin aldı da ondan mi istedi fotoyu konuya hakim değilim ama aklima geldi,
Şu hikayede mümkün gibiOkullarda oluyor mu öyle bilmiyorum ama özel sektörde davetiye istiyorlar düğün için izin alınca. Fotoğraf da istenebilir mi, mümkün sanki.
Aman salağa yatıyor ne bilmeyecek. Adı gibi biliyor da dikkat çekmek için saçmalıyor işte.Doğu nasıl yer bilmiyorum derken konu sahibi gerçekten bilmediğinde inanmak istemiyorum. 21.yy dayız bazı şeyleri bilelim öğrenelim bir zahmet
Arkadaşınızı ekleme konusunda;Konuyu kısaca özet geçeceğim ben ilk atandığım gün okula benim için normal burası için çok açık(!) bir elbiseyle gitmiştim,bir kere de renkli taytla gitmiştim. İdarecilerim beni iki defa odalarına çağırıp kibar(!) Bir şekilde iyi bir fırça kaymislardi hatta bu konuda tutanak bile tutuldu. Neyse ama müdürüm bana yürüyordu ayrıntıya girmeyeceğim. O resmiyeti korudum, yüz vermedim vs .. (evli çocuklu) sonra okuldan başka bir hocayla konuştuğumda konu kapandı gitti, kimseye anlatmadım, benim gittiğim spor salonunda sürekli story attığım bir arkadaşım var. Ona istek atmış beynimden vurulmusa döndüm, çünkü sonuçta bende ekli beni temsil ediyor ben böyle şeylere çok önem veririm bir de profiline evli ve çocuklu yazmış ne alakaysa. Böyle durumla karşılaştığımda ben hemen bu kişiyi Instagramdan çıkartırım ama şimdi müdürüm sürekli aynı okuldayız. Çıkartmak istiyorum ama emin de olamıyorum acaba düşmanca bir tavır olur mu okulda diye ne yapmalıyım
Acaba düğün için izin aldı da ondan mi istedi fotoyu konuya hakim değilim ama aklima geldi,
Kiz ne diyonuz ben foto derken hani gece uyudun mu ustunde ne var vari bir foto sandimOkullarda oluyor mu öyle bilmiyorum ama özel sektörde davetiye istiyorlar düğün için izin alınca. Fotoğraf da istenebilir mi, mümkün sanki.
Ya dogu ne alaka biz ankara Elmadağa ogretmen olarak gitmedigimiz halde okula seminere gittik hepimiz duzgun tertipli giyindik. Staj da mi yapmadi bu kiz. Hic mi birsey bilmiyorDoğu nasıl yer bilmiyorum derken konu sahibi gerçekten bilmediğinde inanmak istemiyorum. 21.yy dayız bazı şeyleri bilelim öğrenelim bir zahmet
Yok kuzeninin düğününden foto istemiş.Kiz ne diyonuz ben foto derken hani gece uyudun mu ustunde ne var vari bir foto sandim
Ha o zaman bilemem. Ya olaya bak artik nasil bir intiba biraktiysa mudur bunu isteyebiliyor. Tayt vs. ile degil baska seyle dikkat çekmeye calissa o mudur foto istemeyi gec yerli yersiz konusmazdi bile bununla. Boyle adamlarin çapı bellidir zatenYok kuzeninin düğününden foto istemiş.
Şimdi sizin yönetmeliğe uygun olmayan kıyafetlerinizden dolayı tutanak tutulmasıyla müdürünüzün arkadaşınıza takip isteği göndermesi arasında ne gibi bir bağlantı var?
Kesin muhteşem bir bağlantı vardır ben çözememişimdir.
Herkes herkese takip isteği atabilir, kabul edip etmemek kişiye kalmış. Burda sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Niye dert ettiniz?
Ya algıları öyle çarpılmış ki giyim tarzının kendisini ne konuma soktuğunu göremiyor maalesef. İnsanların kendisine bakış açısının ne olduğunu farkedemiyor.Ha o zaman bilemem. Ya olaya bak artik nasil bir intiba biraktiysa mudur bunu isteyebiliyor. Tayt vs. ile degil baska seyle dikkat çekmeye calissa o mudur foto istemeyi gec yerli yersiz konusmazdi bile bununla. Boyle adamlarin çapı bellidir zaten
Gitmez karamella. Üç gün sonra başka konu açarBen üyelik iptali bekliyorum gelmedi mi?