Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim mi istediiiiii? Hımmmm resim isteyecek yüzü buldu, siz terslediniz ve bu terslemeye rağmen o size mobing uygulamayıp hayatı dar etmedi bir de arkadaşınızı mı ekledi. HımmmYönetmeliğe uymadığı için tutulan tutanak değil mesele kaldı ki hiç kimse yönetmeliğe uygun giyinmiyor kendisi dahil. Olay kiyafetim hakkında ileri geri konuşup sonrada bana yürümesi hatta fotoğraflar istemesi çok iki yüzlülük.
Çünkü o benim listemde ekli sizin sosyal medyanız nasıl bilmiyorum ama benim sosyal medyamdaki herkes birebir tanıdığım insanlardır ve beni temsil ederler. Biri benim hakkımda bu da nasıl tiplerle arkadaş diye düşünse ben utanırım.
Ya ben çıkartmak istiyorum çünkü aşırı rahatsızlık duydum olaydan. Diğer arkadaşlar ekli olduğu içinde düşmanca bir tavır alınmasından korkuyorum
Ayol 22 yaş ergen tribi işte. Dünya etraflarında dönüyor. Temsil yetkisi verilmiş o da temsil ediveriyor işte. Amaaaaa bu da bu tiple mi arkadaşmış utancını müdürü arkadaşını ekleyince bi dakkaaaa müdür ben de ekli hem deee evli ve çocuklu hemen listemden çıkarmalıyım aydınlanması ile yaşıyor. Resim istediğinde çıkarayım ben hödüğü listemden demiyor meselaSizde ekli olan kişiler sizi mi temsil ediyor? İsteyen istedigini ekler bende ekli olan insanlar beni niye temsil etsin. Ben mi yanliş anliyorum cok garip dusunuyorsunuz.
Bazen bana da ortak arkadastan istek geliyor, kadinlar da ekliyor bu şekilde kabul etmiyorum bitiyor.
Sosyal medyaya bu kadar anlam yüklemeyin, listemdekiler beni temsil ediyor falan tamamen saçmalık. Yeri geliyor insanın kardeşi neler yapıyor. Herkes kendinden sorumludur öğretmen hanımYönetmeliğe uymadığı için tutulan tutanak değil mesele kaldı ki hiç kimse yönetmeliğe uygun giyinmiyor kendisi dahil. Olay kiyafetim hakkında ileri geri konuşup sonrada bana yürümesi hatta fotoğraflar istemesi çok iki yüzlülük.
Çünkü o benim listemde ekli sizin sosyal medyanız nasıl bilmiyorum ama benim sosyal medyamdaki herkes birebir tanıdığım insanlardır ve beni temsil ederler. Biri benim hakkımda bu da nasıl tiplerle arkadaş diye düşünse ben utanırım.
Ya ben çıkartmak istiyorum çünkü aşırı rahatsızlık duydum olaydan. Diğer arkadaşlar ekli olduğu içinde düşmanca bir tavır alınmasından korkuyorum
Allah aşkına demiyim diyorum ama dayanamıyorum. Okula tayt ile gidilmeyecegini bilmek icin yönetmeliği hatim etmeye gerek yok ki. Lisans eğitiminin sonuna gelmiş ve dahası atanmış her insan bu detayı bilebilir. Yani bilmeli.Ya işte şimdi olsa evet bende, ama ben daha senenin başındaydım yeni atanmisim kılık kıyafet yönetmeliği ne bilmiyorum kibarca uyarmak yerine çok sert bir şekilde davrandılar.
GeldiDizi izlemeye gitmiştir
Hayatımda hiç öğretmenlik yapmadım,hicbir devlet dairesinde ,bankada calışmadım ama çalıştığım holdinge giderken tayt giymedim,ortama alışana kadar en basit pantalon/etek ,gömlek kombinasyonu ile başlayıp ortama göre giyindim sonrasında, genel müdürlükte de mesela klasik yada smart casual giyinirdik haftaiçi,sadece cumartesi günleri(yarım gündü oda) kot giyebiliyorduk bakın tayt değil. Beden öğretmeni,spor egitmeni vb bir meslek değilse işiniz şayet,renkli taytla gitmemelisiniz zaten işe. Bunu bilmeyen yoktur , böyle savunmanız acayip yani uzaydan falan mi geldiniz anlamadım.Herkes olay yerine tayt giymeme takılmış. Arkadaşlar yeni atanmisım bir hafta olmuş, yönetmelik nedir,sendika nedir, doğu nasıl bir yerdir ben nereden bileyim, özelde çalışırken herkes istediğini giyerdi. Herhalde ben hariç herkese bu bilgiler doğuştan yükleniyor
Geri gitti
+1Arkadasiniz istemiyorsa kabul etmesin, siz müdürün velisi misiniz?
Kilik kiyafet konusunda, herhangi bir sendikaya uye degilseniz, su an devam eden kilik kiyafet eylemine dahil degilsiniz, dolayisiyle yönetmeliğe uygun giyinmek zorundasiniz. Sendikali olsaniz bile bence okulda tayt giyilmemeli. Bence diyorum. Yoksa kimsenin ne gidigiyle asla ilgilenmem, yorum da yapmam.
bir sebepten veli olarak her gün sabah öğleden sonra okulun içine giriyorum.ben bile okula uygun giyiniyorum.eşofman altıyla gitmiyorum dar taytla gitmiyorum terlikle gitmiyorum dekolteli bluzla gitmiyorum gibi gibi.böylece hiç dikkat çekmeden ve kimseden uyarı vs almadan ayları geçirdim.büyük şehir burası da ayrca.Valla ben ilk gün diz altı kalem etek giyip gitmiştim. Fazla resmi kaçmıştı tabi ama tayttan iyiydi yine de.
Allah aşkına yeni atanmış olabilirsiniz ama bir zamanlar öğrenciydiniz herhalde. Hiç mi görmediniz kadın öğretmenler nasıl giyiniyor? Bu açık/ kapalı giyinme meselesi değil. Tayt spor yaparken giyinilir, günlük bir yere giderken giyinilir vs. Ama iş yerine olmaz, spor eğitmeni vs. değilseniz ortalama bir iş yerine giyilmez. Ki okula hiç olmaz.
Okulumda herkes takım elbiseyle gelmiyor. Ama ortalama bir tişört, pantolon giyip geliyor herkes.