- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
yalan değilde şöyle bi açıklaması var;bu haberde yalandır denir şimdi. paylaşmayın haber falan. nasılsa buda yalan denecek
fecde çok dolaşıyor bu tarz haberler çirkinlik ..bu haberde yalandır denir şimdi. paylaşmayın haber falan. nasılsa buda yalan denecek
Tamam etiketlendın.. Senın gbı bır bürokrat bısosyal ag kullanıyorsa 1-tam ankamıyla bılecek ki , izin vermeden kımse etıketlemeyecek..etiketlemişler adamı paylaşmadım diyor. zaten bu görevde biri böyle düşünse bile alenen paylaşırmı? hiç sanmam.
listesindekileri sınava tabi tutup eklemiyodur sanıyorum, inegöl haberde paylaşıldı sabah, çok Atatürkçü tanıdıklarım mutlaka bi yanlışlık vardır öyle bi insan değil diye yazıyor.(inegöllüyüm) ben adamı tanımam etmem ama görevi gereği böyle düşünsede alenen yazabilceğine ihtimal vermedim.Tamam etiketlendın.. Senın gbı bır bürokrat bısosyal ag kullanıyorsa 1-tam ankamıyla bılecek ki , izin vermeden kımse etıketlemeyecek..
2-hadı dıyelım etıketlendın , oglun-kızın yokmu? ya cocugum ben tc. Milli EĞİTİM şube müdürüyüm kaldır hemen şunu..
3-Listesinde Atatürk düşmanlarının işi ne ?
eğer etiketlendiyse harcarlar adamı... ve bende senin gibi düşünüyorum o mevkide biri bu yanlışlığı yapmazz.listesindekileri sınava tabi tutup eklemiyodur sanıyorum, inegöl haberde paylaşıldı sabah, çok Atatürkçü tanıdıklarım mutlaka bi yanlışlık vardır öyle bi insan değil diye yazıyor.(inegöllüyüm) ben adamı tanımam etmem ama görevi gereği böyle düşünsede alenen yazabilceğine ihtimal vermedim.
eğer etiketlendiyse harcarlar adamı... ve bende senin gibi düşünüyorum o mevkide biri bu yanlışlığı yapmazz.
Ya tabıkı sınavla eklemıyor arkadaslarını. ama sonucta kımın ne oldugu az cok bellıdır dimi..listesindekileri sınava tabi tutup eklemiyodur sanıyorum, inegöl haberde paylaşıldı sabah, çok Atatürkçü tanıdıklarım mutlaka bi yanlışlık vardır öyle bi insan değil diye yazıyor.(inegöllüyüm) ben adamı tanımam etmem ama görevi gereği böyle düşünsede alenen yazabilceğine ihtimal vermedim.
aman boşver iftara çok var dahaYa tabıkı sınavla eklemıyor arkadaslarını. ama sonucta kımın ne oldugu az cok bellıdır dimi..
ha haberde öncedende boyle bısey yaptıgı cıkıyor ama bılemem..
amaan banane.. yaptıysa eger çeksın cezasını , etıketlendıysede çeksin.. dıkkat edıceksın..
Listesinde öğretmen , öğrenci bicok insan vardır..