- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
benim işime derken bir laf sokma var amma problem değil kimse özgür değil elimizdekinden olmayalım baribence çok sığ bi düşünce bu ama sende özgürsün böyle düşünmekte, ozaman burda her konuda insanlar özgürdür dememek lazım. benim işime gelmeyen şeylerde özgür değilsin demek lazım. neyse bakış açıları farklı, ben geniş düşündüğümü sanıyorum ,her düşünceye saygı duyuyorum
sevindim buna,bunun ekonomik özgürlüğü var,ilk okul 5 e giden çocuğuna başını okuldan çıkarken örtmezsen kafanı kırarım diyen annede var,şahsım adına gayet özgürüm diyebilirim
biliyormusun yazıyı yazarken kesin dedim yanlış anliyacaklar ve şaşırtmadınız benii ben ölüm olayını atatürk diye ele almadımm.. topikdeki yazılanları okuyunca duygulandım bir an ve mezarlarındaki yanlızlık geldi bir an aklıma koskoca insanlar neler başarmışlar ama o ölüm gelmiş ve almış açısından yazdımm ama şunu farkediyorumki tetikte bekler gibisiniz.kii genelden bahsediyorum.. biri bişi yazsada çullasak üstüne assak azarlasakk.. tuttun olayları nerelere getirdin..Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır. Şu açıklamayı yapan zavallının semeri bile kalmayacak.
Türk Milleti'ni İngiliz ve Amerikan mandasından kurtaran Mustafa Kemal Atatürk'e müteşekkiriz. Mesela kendilerini İngiliz mandasından kurtaramadığı için Filistin'de yaşayan Araplar, şu an İsrail ile kardeş kardeş yaşamaktalar.
O halde Peygamber Efendimizi de anmamıza gerek yok. Kutlu doğum haftaları da kutlanmamalı.
cevap yazdım canım oku ama sanada şaşırdımneden öyle yazdınki inanmıyorum sana,biz Atatürkü tanımasaydık cumhuriyetin anlamını bilirmiydik,seçme ve seçilme hakkımız var,bak işid tırnaklarında oje var diye kadınların tırnaklarını çekiyormuş
neden şaşırdınki kakao yaz yanıtlayabildiğimce yanıtlarımcevap yazdım canım oku ama sanada şaşırdım
canım o kadar tanıyorsun beni sence ben cephede savaşmış.. bitmiş osmanlıdan küllenmiş o külden cumhuriyeti kurmuş,büyük kumandana laf yaparmıyım.. ölümün bıraktığı yanlızlıktan bahsettim ne kadar tanınmış olsakta o ölümün soğukluğundan hüznünden bahsettim kimler geldi kimler geçti şu dünyadan.ne tarihe iz bırakanlar geldii geçti şu dünyadanneden şaşırdınki kakao yaz yanıtlayabildiğimce yanıtlarım
kurtuluş savaşı olmasa ingiliz mandasında olacaktık,benm burada olsaydık daha iyiyidi yazan hanımları okudum biliyormusun ne paylaiayım ben bu hanımlabiliyormusun yazıyı yazarken kesin dedim yanlış anliyacaklar ve şaşırtmadınız benii ben ölüm olayını atatürk diye ele almadımm.. topikdeki yazılanları okuyunca duygulandım bir an ve mezarlarındaki yanlızlık geldi bir an aklıma koskoca insanlar neler başarmışlar ama o ölüm gelmiş ve almış açısından yazdımm ama şunu farkediyorumki tetikte bekler gibisiniz.kii genelden bahsediyorum.. biri bişi yazsada çullasak üstüne assak azarlasakk.. tuttun olayları nerelere getirdin..
ama ben onlardan biri değilim canımm aslada olmam küstümkurtuluş savaşı olmasa ingiliz mandasında olacaktık,benm burada olsaydık daha iyiyidi yazan hanımları okudum biliyormusun ne paylaiayım ben bu hanımla
ama ben onlardan biri değilim canımm aslada olmam küstüm
ne bileyim canım bugün çok değişik duyguluyum ölüm geldi bir an aklıma düşünsene doğuyoruz mücadele ediyoruz ve tarihe iz bırakanlar alkışlıyoruz seviyoruz ama onlar mezarlarında yanlızlar ve bir gün bizde ayyy bilemedimm bazen o mezar beni ve o yanlızlık ve rabbimin beni nasıl karşılıcağından korkuyorum arkadaşımküsme bana sakın
küsme bana sakın
hem benim yazım akpli arkadaşlarımla ilgili değil,cumhuriyet karşıtları için sadece onlar için,akp ye oy verip atatürkü seven sayanlarda varcevap yazdım canım oku ama sanada şaşırdım
hepimiz için canımsağlık huzur mutluluk diliyorum canım sizler için..
hem benim yazım akpli arkadaşlarımla ilgili değil,cumhuriyet karşıtları için sadece onlar için,akp ye oy verip atatürkü seven sayanlarda var
biliyorum ablacım hemde örtülü bir hanım,Bu konuda Egem muhteşemdir,tek geçerim onu..
Atatürk'e değer veren seven bir kardeşimdir,asla söz söyletmez kendisi..
biliyorum ablacım hemde örtülü bir hanım,
yaakın bir zamana dek vardı bir kaç gündür yok belki bir haftadırKendisi bambaşkadır,çok sevdiğim birisidir ayrıca..
Özledim onuda göremiyorum,asker annesi oldu kendiside..
yaakın bir zamana dek vardı bir kaç gündür yok belki bir haftadır
hayırlı haberlerle döneer inşallahDenk gelemedim hiç,belkide oğlunun yanına gitmiş olabilirler..