Müdürden , Atatürk’lü skandal Ramazan paylaşımı

benim işime derken bir laf sokma var amma problem değil kimse özgür değil elimizdekinden olmayalım bari

Dilerim kendısıne ''a'' dendiğinde savcıları göreve davet eden zatlar bu konularda da aynı hassasıyetı gösterir ve gerekli cezalar verilmesi konusunda takipçi olur.

Bazı insanlar Atatürk ü anlamak ve hazmetmek konusunda zorlanabilir ama kanunlarımızla korunan Atatürk ve mirasına ''saygı'' zorunlu bir unsur...Bu konuda özgürlüklerin sınırı çizilmiş bulunuyor bilenler bilmeyenlere duyursun..

Son düzenleme:
biliyormusun yazıyı yazarken kesin dedim yanlış anliyacaklar ve şaşırtmadınız benii ben ölüm olayını atatürk diye ele almadımm.. topikdeki yazılanları okuyunca duygulandım bir an ve mezarlarındaki yanlızlık geldi bir an aklıma koskoca insanlar neler başarmışlar ama o ölüm gelmiş ve almış açısından yazdımm ama şunu farkediyorumki tetikte bekler gibisiniz.kii genelden bahsediyorum.. biri bişi yazsada çullasak üstüne assak azarlasakk.. tuttun olayları nerelere getirdin..

neden şaşırdınki kakao yaz yanıtlayabildiğimce yanıtlarım
canım o kadar tanıyorsun beni sence ben cephede savaşmış.. bitmiş osmanlıdan küllenmiş o külden cumhuriyeti kurmuş,büyük kumandana laf yaparmıyım.. ölümün bıraktığı yanlızlıktan bahsettim ne kadar tanınmış olsakta o ölümün soğukluğundan hüznünden bahsettim kimler geldi kimler geçti şu dünyadan.ne tarihe iz bırakanlar geldii geçti şu dünyadan

kurtuluş savaşı olmasa ingiliz mandasında olacaktık,benm burada olsaydık daha iyiyidi yazan hanımları okudum biliyormusun ne paylaiayım ben bu hanımla

küsme bana sakın
ne bileyim canım bugün çok değişik duyguluyum ölüm geldi bir an aklıma düşünsene doğuyoruz mücadele ediyoruz ve tarihe iz bırakanlar alkışlıyoruz seviyoruz ama onlar mezarlarında yanlızlar ve bir gün bizde ayyy bilemedimm bazen o mezar beni ve o yanlızlık ve rabbimin beni nasıl karşılıcağından korkuyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…