Müdürden , Atatürk’lü skandal Ramazan paylaşımı

Super ti'ye alinmis mizahi bir yazi :)

AKP iktidarı döneminde üye sayısını büyük bir hızla artıran ve başka sendikalara üye birçok eğitim neferinin sendikalarını bırakarak bünyesine katıldığı Eğitim Bir-Sen, 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan gerilimi ve kararsızlığı azaltmak için tüm üyelerine çağrıda bulundu. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Abdullah Serfin (53), seçim sonuçlarının sendikaya yansımalarını ve koalisyon kaygısı sebebiyle Ramazan ayını nasıl geçireceklerine karar veremeyen birçok üyenin izleyecekleri yol haritasını kamuoyuyla paylaştı.

“Erken seçim olabilir, orucunuzu tutun”

Konuşmasına Ramazan ayının tüm Eğitim Bir-Sen camiasına mübarek olması dileğiyle başlayan Serfin; “7 Haziran seçim sonuçları ilk etaptan şahsımı da endişeye sevk etmiş, ‘acaba’ dedirtmiştir. Ancak siyasi büyüklerimizle yaptığımız fikir alış verişleri sonucu, erken seçim ihtimalinin güçlü göründüğü ve bu sebeple AKP iktidarının devam edeceği anlaşılmıştır. Dolayısıyla sendikamızın ilerleyen günlerde de devletimizin imkânlarından tamamen yararlanmasının önünde bir engel olmadığı görülmüştür.” sözleriyle konuya açıklık getirirken, kafasında soru işaretleri bulunan birçok üyesine de “En azından göze görünen ibadetlerinizi sürdürün, orucunuzu tutun mesela” diyerek temkinli olmaları yönünde mesaj verdi.

"Paylaşımlarınıza dikkat edin!"

Konuşmanın devamında uyarılarını daha da netleştiren Serfin, "Çevrenin gazına gelerek AKP'nin iktidar olmayacağı zehabına kapılan bazı arkadaşlar orda burda rakılı, mezeli fotoğraflar paylaşıyorlar. Profil fotoğrafını Atatürk yapanlar, Kürtçe kurslarına yazılanlar, ülkücü bıyığı bırakanlar vs. var. Son derece tehlikeli şeyler bunlar. Henüz bir şey kesinleşmemişken böyle fütursuzca şeylere kalkışmanız, hem sendikaya hem sizlere zarar verir. Sonuçta yeni hükümetin kimlerden oluşacağı belli değil. Cumhurbaşkanımızın sendikamıza olan ilgisi zaten tüm kamuoyunun malumu. Lütfen hiçbir şey kesinleşmeden saçma sapan görüntüler sergilemeyin." sözleriyle üyelerinin daha önceden yaptıkları gibi nabız yoklayarak hareket etmelerini istedi.

http://resmigaste.com/manset/egitim...ine-akp-iktidarmis-gibi-orucunuzu-tutun,11060

Not: Mizah Haberdir

Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl yönetimi, Atatürk paylaşımları ile ülke gündemine oturan Mustafa Karaarslan’a sahip çıktı.
Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl yönetimi, facebook hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaarslan'ın sosyal medyada yayınlanan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili haberin, kendisinin bilgisi dışında hackerlar tarafından adının etiketlenerek yapıldığını bu olaydan dolayı çok üzgün olduğunu bunu yapanlar hakkında kendisinin de dava açacağını belirtmiş olup; yerel basına olay ile ilgili açıklama yapmıştır. Bu açıklamanın ulusal basına verilerek duyurulması sağlanmıştır. Saygılarımızla. Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şube Yönetim Kurulu”

etiketlemişler adamı paylaşmadım diyor. zaten bu görevde biri böyle düşünse bile alenen paylaşırmı? hiç sanmam.

Nasıl kim etiketlemiş. Eğer şantaj montaj ise hemen Cumhuriyet Savcılığı na başvursun

Sunu Atatürk'e uyarliyan gerizekalilaaar. Siz bir sene boyunce herturlu pisligi yapacaksiniz, haram yiyeceksiniz, igrenclik ustune igrenclik sonrada olmus gitmis Atatürk gibi bir insan icin boyle igrenc bi yazi hazirlayacksiniz hiii. Haa sonra 1 ay oruc tut 2 de namaz kil hoooop cennete oylemiiii. Yok oyle yagmaa. Allah cehennemi Atatürk gibi arkasindan dua alan insanlar icin degil, sizin gibi musluman gorunumlu seytanlar icin yaratti.
Yazdıklarına katılıyorum. Birçok kişi İslam'ın şartı 5; imanın 6; diyerek işliyorlar her türlü haltı

Atatürk'ü överek veya söverek çıkar, oy,mevki kazanmaya çalışanlara Allah Atatürk'ü unutturacak dert versin.

Biz paylaşsak i said nursi den böyle bir şey gelecek tepkileri anlayabiliyorum.
O cemaatten veya tarikatan değilim. Bazı açılardan kendilerine sıcak bakmam. Ama hiçbir zaman Sait Nursi Atatürk'e kesinlikle kötü birşey söylememiştir.
Sait Nursi'nin hayatı çok ilginçtir. Hem İnönü döneminde hem de MEnderes döneminde cezalandırılmıştır. Yani siyaset yalaması değildir. Allah rahmet eylesin.

Kendisine Isparta'da sürgün ve toplum içine girememe cezası verilmiştir. Cuma namazı kılmasına izin verilmemiştir. Çünkü topluyerlere girememe cezasından dolayı. Zor bir hayat

Nasıl kim etiketlemiş. Eğer şantaj montaj ise hemen Cumhuriyet Savcılığı na başvursun

Yazdıklarına katılıyorum. Birçok kişi İslam'ın şartı 5; imanın 6; diyerek işliyorlar her türlü haltı

Atatürk'ü överek veya söverek çıkar, oy,mevki kazanmaya çalışanlara Allah Atatürk'ü unutturacak dert versin.
Amin...

öldükten sonra ölümsüz olsak ne olacak olmasak ne olacak.. ölen tek başına kalmıştır mezarında dışarıdakilerse beyhudedir övmeleri...

Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır. Şu açıklamayı yapan zavallının semeri bile kalmayacak.

Türk Milleti'ni İngiliz ve Amerikan mandasından kurtaran Mustafa Kemal Atatürk'e müteşekkiriz. Mesela kendilerini İngiliz mandasından kurtaramadığı için Filistin'de yaşayan Araplar, şu an İsrail ile kardeş kardeş yaşamaktalar.

O halde Peygamber Efendimizi de anmamıza gerek yok. Kutlu doğum haftaları da kutlanmamalı.

öldükten sonra ölümsüz olsak ne olacak olmasak ne olacak.. ölen tek başına kalmıştır mezarında dışarıdakilerse beyhudedir övmeleri...
neden öyle yazdınki inanmıyorum sana,biz Atatürkü tanımasaydık cumhuriyetin anlamını bilirmiydik,seçme ve seçilme hakkımız var,bak işid tırnaklarında oje var diye kadınların tırnaklarını çekiyormuş:KK57:

din konusunda herkesten aynı hassasiyeti beklemiyoruz ki bu doğru, herkes özgür, ama neden cumhuriyet ve Atatürk konusunda herkesten sevmesini saygı duymasını bekliyoruz? herkese oruç tutmak zorundasın diyomuyuz? ki dün sayfalarca konuşuldu. düşünce özgürlüğü var diyoruz ama nerde? ben saygı duyuyorum sonuna kadar, ama saygı duymayanada laf etmiyorum. şahsım adına.

Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır. Şu açıklamayı yapan zavallının semeri bile kalmayacak.

Türk Milleti'ni İngiliz ve Amerikan mandasından kurtaran Mustafa Kemal Atatürk'e müteşekkiriz. Mesela kendilerini İngiliz mandasından kurtaramadığı için Filistin'de yaşayan Araplar, şu an İsrail ile kardeş kardeş yaşamaktalar.

O halde Peygamber Efendimizi de anmamıza gerek yok. Kutlu doğum haftaları da kutlanmamalı.
atatürke sevgimiz minnettir,ben asla serri hukuka göre yönetilmek istemem,zenginsen yine gizliden her istediğini yaparsın,ülkende tatile ççıkamazssan yurtdışına gidersin,ama yoksul kadınlar için sıradan bir insanın uygulayacağı şeriat keskin bıcaktan daha zararlı olur,tam bir hapis hayatı,bizi bundan kurtaran atatürk hatamı yaptı

din konusunda herkesten aynı hassasiyeti beklemiyoruz ki bu doğru, herkes özgür, ama neden cumhuriyet ve Atatürk konusunda herkesten sevmesini saygı duymasını bekliyoruz? herkese oruç tutmak zorundasın diyomuyuz? ki dün sayfalarca konuşuldu. düşünce özgürlüğü var diyoruz ama nerde? ben saygı duyuyorum sonuna kadar, ama saygı duymayanada laf etmiyorum. şahsım adına.
saygı duymayan benim arkadaşım olamaz,isterse kardeşim olsun,

saygı duymayan benim arkadaşım olamaz,isterse kardeşim olsun,
ben öyle düşünmüyorum, konu ne olursa olsun, herkes herşeye aynı pencereden bakmaz, bakamaz. benim çevremde inançsız okadar insan varki, şu hayatta herşeyden önce gelen inancımdır benim için, ama inançsız diye herkesi silmeye kalksam kimse kalmaz çevremde. bana zararı olmadığı sürece lafım olmaz. bu benim bakış açım. herkesin her konuda "özgür" olduğunu düşünüyorum. ama her konuda.

ben öyle düşünmüyorum, konu ne olursa olsun, herkes herşeye aynı pencereden bakmaz, bakamaz. benim çevremde inançsız okadar insan varki, şu hayatta herşeyden önce gelen inancımdır benim için, ama inançsız diye herkesi silmeye kalksam kimse kalmaz çevremde. bana zararı olmadığı sürece lafım olmaz. bu benim bakış açım. herkesin her konuda "özgür" olduğunu düşünüyorum. ama her konuda.
özgürlük bir yalan bence,Atatürke minnet duymalıyız,sevmeyenlere öğretilenler onların kabahati değil,cumhur,yet düşmanları yaptı bunu,ben arkadaş olmam hiç bir ilişkim olamaz dileyen dilediğini yapsın beni ilg,ilendirmez sare sare

X