Doğal Saç Bakım Kürleri Mucizevi Sa losyonu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Yeşil ısırganı nerden bulacağım şimdi ya neyse ben bir kurusuyla deniyeyimde iyi olucak gibi inşlaah ama daha dün yağ bakımı yaptım bi kaç güne bunuda deneyeceğim sonçları yazarım dostlar ,sağlıcakla kalın .

Merhaba.Sitede gezinirken başlığını gördüm tam benim sıkıntımı anlatmışsın.Saçlarının bu kürü uyguladığındaki hali süper ben de umutlandım benim saçlarda düzelebilir diye yalnız bir sorum var röfleleri kapatsın diye saçımı 2 ton koyu renge boyayacağım.Acaba ısırgan otu saç rengini akıtır mı?çünkü daha 10 gün önce boyadım saçım kapanmadı diye yeniden koyu renge boyayacağım renk akarsa yeniden boyama durumum olmayacak çünkü çok yakın zamanlarda boyadım saçımı iyice mahvetmek de istemiyorum.Elma sirkesinin saç rengini hafif akıttığını biliyorum daha önce denemiştim ama ısırgan otu hakkında bir bilgim yok.Lütfen cevaplar mısın?Sende akma olmu mu?

bunu ben de yapıcam..sarıya boyama gafletinde bulundum..yanma hiç olmadı çok şükür ama biraz yıpranmıştı ama yaptığım bakımlarla baya toparlandı

ama bunu da yapınca daha güzel olacağını umuyorum

kimileri de inanmamış felan..inanmıyosan yapma..doğru yani saçına kezzap mı sür demiş arkadaşımız.. paylaşmış işte çok sağolsun

teşekürler canımm

şu an hazırladım hiç üşenmeden soğusun hemen deniycem teşekkürler bu cömert paylaşımın için fotoğraflar arasındaki fark inanılmaz cidden!:13:

ısırgan otum var, suyum var, cezvem var , saç bakım yağlarım var , elma sirkem var. ne duruyoruuum bakım yapsaanaaa bakım yapsanaa şu an ananemdeyim akşam eve geçince yapıcam hazır saçlarımı yeni kestirmişken

hazırlamış bulunuyorumm 5 dk sonra saçlarımda olacak sabaha kadar bekletip sabah da duş alıcam

gayet güzel oldu saçlarımın uçlarındaki beyaz beyaz kırıkların görünümü bile gitti ben bu losyonu bır de lavanta suyuyla deneyeceğim

allah seni napmasın emi kucağımda laptop solumda helwa tabağı yazını bir okudum ağdımdan fışkırdı helwalar :))

iki resmin ayni kisiye ait olmadigini söyleyenler olmus, burnundan da anlasilabilir ayni kisiye ait oldugu, bariz belli yani.

isirgan mevsimi gecti saniyorum.:26:

iki resmin ayni kisiye ait olmadigini söyleyenler olmus, burnundan da anlasilabilir ayni kisiye ait oldugu, bariz belli yani.

isirgan mevsimi gecti saniyorum.:26:

yok canım, bu bayramda bizim köyde yeşil yeşil ısırganlar duruyordu, koparıp getırecektım unuttum malesef

burda saç bakım kremi yada kompleksi dediğiniz bizim durulanan saç bakım kremlerinden mi ? onlardan mı sürüp sabaha kadar bekletiyoruz ?

Gaza geldim ve bugün yağları alıp saçıma uyguladım. Yalnız ben kuru ısırgan kullandım ve karışımın içine sarımsak yağıda koydum herhangi bir değişiklik olmaz değil mi? Gece 22:30-23:00 gibi yıkamayı düşünüyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak. Eğer olumlu sonuç alırsam fotoğraf ekleriim

wasdberd cim olumlu sonuç aldın mı bişey dememişsin merak ettim :)

Dün yıkadım, heyecanla kuruttum fakat pek sonuç alamadım ben ya :S Hala saçlarım kabarıyor. Sadece daha yumuşak yaptı saçlarımı o kadar Bu losyondanda sonuç alamadığıma göre artık kestirmekten başka çarem kalmadı

aslında sarımsaklı yumurtalı bir bakım var canım benim saç uçlarım kırık ve böyle beyaz beyaz noktalr vardı onlar bayağı bi azaldı ama ben gliserinli bir bakımda kullanıyorum istersen özelden tarflerini atayım sana ? üzülme ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…