Mucizem size umut olsun ❤️

Cok saolun cevabiniz icin allah kucaginiza almayi nasip etsin

Amiin inşallah çok teşekkür ederim sizde de mi aynı problem var
Evet malesef hem sayi hem morfoloji ayni sizinle ama bn hic yumurtlama takibi yapmiyordum bu ay yapiyorum insallah sizinki gibi bi mucize olur prolaktin ve lh yuksek cikti ve ameliuat gerektirmeyecek kadar varikosel sorunu var kismet artik

Evet malesef hem sayi hem morfoloji ayni sizinle ama bn hic yumurtlama takibi yapmiyordum bu ay yapiyorum insallah sizinki gibi bi mucize olur prolaktin ve lh yuksek cikti ve ameliuat gerektirmeyecek kadar varikosel sorunu var kismet artik
Bizim durumumuzda sizden farklı değild hatta varikosel ameliyatlıkta Ben bal çörek otu tarçın kürü de yaptım bu ay onunda vesile olduğunu düşünüyorum. İsterseniz yapabilirsiniz ben de yumurtlama testi de yapmadık bu ay , uygulamadan takip ettim eğer adetlerini düzenliyse bir de böyle deneyin derim . İnşallah rabbim sana da nasip eder takipteyim seni

Adetim duzenli gibi de deil gibide 32 30 28 arasi gidip geliyor test aldim bnde ilk defa duzensiz oldugunu dusunerek cok tesekkur edeeim guzel dilekleriniz icin mucize olursa hemen haber edecegim

İnşallah canımmm benim günler geçmiyor öncedende test yapmak istemiyorum negatif çok üzücü oluyor , benim prolaktin eylülde yüksekti dostinex kullandım canım düştü ama sonra baktırmadım Allah sana gönlündekini sağlıklı olanı nasip etsin bizede inşallah

Hayırlı olsun canım ilk paylaştığında çokm sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Zeze92 bende bu kürü kullanmayı düşünüyorum ama adet düzensizliği olanlar kullanmasın deniyo kafam çok karışık

Yaa sonuna kadar okudum gerçekten bir mucize çok sevindim çok mutlu oldum inanın inşallah bizlerde ilerde bu güzel mucizeyi yaşarız sağlıkla gelsinn inşallah

A Akasya10 canım bak burda kür

Çok teşekkür ederim , rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah Canım o konu hakkında hiç bir bilgim yok ama iyice araştır bence ben hiç zararını göreni duymadım

canım benimde prolaktin sorunum var ço yüksek deil en fazla 30-50 arası oluyor ilaç kullanıyorum düşüyor bırakınca bir ay içinde yine aynı sen prolaktin için naptın

birde karışımı nasıl yaptın tam olarak

pardon okumadan geçtim gördüm şimdi sadece prolaktin için olan cevabıma bakarsan sevinicem

canım benimde prolaktin sorunum var ço yüksek deil en fazla 30-50 arası oluyor ilaç kullanıyorum düşüyor bırakınca bir ay içinde yine aynı sen prolaktin için naptın
Canım hiç bir şey yapmadım bu cuma doktora gidecektim endokrine muayene olacaktım. Sadece baş çörek otu kürünü yaptım onun mu faydası oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…