- 28 Şubat 2017
- 158
- 65
- 98
Cok saolun cevabiniz icin allah kucaginiza almayi nasip etsinDüzelip düzelmediğini bilmiyoruz bir daha test vermedi en son testte zaten tüp bebek demişlerdi . Yaklaşık 8 ay önce kadar doktor saraçoğlunun varikosel için çaylarını içti . Yaşadığımız şehirdeki ofisinden almıştık 1 aydan fazla içti ama 8 ay boyunca hiç gebelik oluşmadı . Bir kez kan verdi onda da hormonlar yüksek çıktı lh ve fsh hormonu
Amiin inşallah çok teşekkür ederimCok saolun cevabiniz icin allah kucaginiza almayi nasip etsin
Evet malesef hem sayi hem morfoloji ayni sizinle ama bn hic yumurtlama takibi yapmiyordum bu ay yapiyorum insallah sizinki gibi bi mucize olur prolaktin ve lh yuksek cikti ve ameliuat gerektirmeyecek kadar varikosel sorunu var kismet artikAmiin inşallah çok teşekkür ederimsizde de mi aynı problem var
Bizim durumumuzda sizden farklı değild hatta varikosel ameliyatlıktaEvet malesef hem sayi hem morfoloji ayni sizinle ama bn hic yumurtlama takibi yapmiyordum bu ay yapiyorum insallah sizinki gibi bi mucize olur prolaktin ve lh yuksek cikti ve ameliuat gerektirmeyecek kadar varikosel sorunu var kismet artik
Bizim durumumuzda sizden farklı değild hatta varikosel ameliyatlıktaBen bal çörek otu tarçın kürü de yaptım bu ay onunda vesile olduğunu düşünüyorum. İsterseniz yapabilirsiniz ben de yumurtlama testi de yapmadık bu ay , uygulamadan takip ettim eğer adetlerini düzenliyse bir de böyle deneyin derim . İnşallah rabbim sana da nasip eder takipteyim
İnşallah canımmm benim günler geçmiyor öncedende test yapmak istemiyorum negatif çok üzücü oluyor , benim prolaktin eylülde yüksekti dostinex kullandım canım düştü ama sonra baktırmadımBen de yumurtlama döneminde ağrı hissetmiştimÇok teşekkür ederim beklemek çok zor gerçekten , inşallah sende burdan güzel haber verirsin bana Ben aylar önce soğan suyu , hayır tohumu falan da yapmıştım tabi o zaman bende ki prolaktin sorunundan habersizdim. Bu ay da bu kürü yaptım demek ki şifa oldu . İnşallah sana şifa olmustır
Kürü nasıl yapıyosunuzÇok sevindim canim banada umut oldun bende çörek otu tarçın bal karışım yaptim adetin ikinci günü Başladım bugun besinci gunu insallah banada vesile olur bu karışım
Diger mesajlara bakınca gördüm tarifiKürü nasıl yapıyosunuz
Teşekkür ederim sonradan farkettim
İnşallah sizde güzel haber verirsinizTeşekkür ederim sonradan farkettim
Şırnakta bunların tazesini bulmak zor biraz bakalım inşallah bulup denemk istiyorumİnşallah sizde güzel haber verirsiniz
Çok teşekkür ederim , rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım ilk paylaştığında çokm sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Zeze92 bende bu kürü kullanmayı düşünüyorum ama adet düzensizliği olanlar kullanmasın deniyo kafam çok karışık
canım benimde prolaktin sorunum var ço yüksek deil en fazla 30-50 arası oluyor ilaç kullanıyorum düşüyor bırakınca bir ay içinde yine aynı sen prolaktin için naptınHayırlı geceler arkadaşlarımyazacaklarım dilerim size umut olur Ben Zeze 28yaşındayım , 17 aylık evliyim . Evliliğimizi Üçüncü ayından beri çocuk istiyoruz . Denemeler olumsuz oldu tabi . Eşim muayene oldu varikosel olduğunu öğrendik . Daha önce ameliyat olmuş ama tekrarlamış . Sayı 5,6 morfoloji %2. Bize hiç uğraşmayım tüp bebek yaptırın dediler . Üç doktora gittik üçü de aynısını söyledi . Hemen bitkisel kürlere Baltık denedik bir çoğunu . Keçi boynuzu , Aslan pençesi , civan perçemi, Saraçoğlunun çaylarını denedik hep ama olmadı . Bend e muayene oldum benim de amh 1,48 , prolaktin 35 çıktı . İlaç vermedi endokrine yönlendirdi tabi gitmedim . İki Ay sonra tekrar kan verdim prolaktin 53 çıktı . Bu kez kaçış yoktu dahiliyeye randevu aldım o da endokrine yönlendirdi .25 aralım cuma gününe randevu aldım . Yani bu cuma Tabi ben Son kez aklımda kalmasın diye Bal, çörek otu , tarçını da yapmak istedim. Adetin ikinci günü yaptım 10 gün boyunca her gün aç karnına bir kaşık yedim . Yumurtlamayı da uygulamadan takip ettim . Değerlendirdik ama hala umudum yok benim tabi . Adete üç gün kala kasık , göğüs , karın ağrım başladı yine olmadı dedim . Akıntım çok oldu , normalde de oluyodu . Zaten normal yolla olmayacağına o kadar inandım ki Ocak ayında tüp bebeğe başvuracaktık , doktor araştırıyordum . 18 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu çünkü günü hiç şaşmaz . İki gün geçti ben adet olacağım diye bekledim çünkü aynı belirtiler vardı . Aman dedim şey yapayım zaten yoktur en azından içim rahat eder dedim . İlk kez test yaparken elim ayağım titredi sonuç pozitif 30 saniye de çift çizgi allahım inanamadım . Çünkü ışıkta çiZgi aramaya o kadar alışmışım ki Gece eşim gelince kaybetmeye gittik sonuç az önce çıktı pozitif. Rabbime binlerce kez şükürler olsun 17. Ayda geldi mucizem . İnşallah sağlıkla ilerler . Benim gibi mucizesine kavuşmak isteyen herkes duamda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umudumun bittiği yerde rabbim ol dedi . Umudunuzu kaybetmeyin bize hep tüp bebek dediler. Rabbim herkesi mucizesine kavuştursun inşallah Testlerin resimlerini ekliyorum
birde karışımı nasıl yaptın tam olarakHayırlı geceler arkadaşlarımyazacaklarım dilerim size umut olur Ben Zeze 28yaşındayım , 17 aylık evliyim . Evliliğimizi Üçüncü ayından beri çocuk istiyoruz . Denemeler olumsuz oldu tabi . Eşim muayene oldu varikosel olduğunu öğrendik . Daha önce ameliyat olmuş ama tekrarlamış . Sayı 5,6 morfoloji %2. Bize hiç uğraşmayım tüp bebek yaptırın dediler . Üç doktora gittik üçü de aynısını söyledi . Hemen bitkisel kürlere Baltık denedik bir çoğunu . Keçi boynuzu , Aslan pençesi , civan perçemi, Saraçoğlunun çaylarını denedik hep ama olmadı . Bend e muayene oldum benim de amh 1,48 , prolaktin 35 çıktı . İlaç vermedi endokrine yönlendirdi tabi gitmedim . İki Ay sonra tekrar kan verdim prolaktin 53 çıktı . Bu kez kaçış yoktu dahiliyeye randevu aldım o da endokrine yönlendirdi .25 aralım cuma gününe randevu aldım . Yani bu cuma Tabi ben Son kez aklımda kalmasın diye Bal, çörek otu , tarçını da yapmak istedim. Adetin ikinci günü yaptım 10 gün boyunca her gün aç karnına bir kaşık yedim . Yumurtlamayı da uygulamadan takip ettim . Değerlendirdik ama hala umudum yok benim tabi . Adete üç gün kala kasık , göğüs , karın ağrım başladı yine olmadı dedim . Akıntım çok oldu , normalde de oluyodu . Zaten normal yolla olmayacağına o kadar inandım ki Ocak ayında tüp bebeğe başvuracaktık , doktor araştırıyordum . 18 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu çünkü günü hiç şaşmaz . İki gün geçti ben adet olacağım diye bekledim çünkü aynı belirtiler vardı . Aman dedim şey yapayım zaten yoktur en azından içim rahat eder dedim . İlk kez test yaparken elim ayağım titredi sonuç pozitif 30 saniye de çift çizgi allahım inanamadım . Çünkü ışıkta çiZgi aramaya o kadar alışmışım ki Gece eşim gelince kaybetmeye gittik sonuç az önce çıktı pozitif. Rabbime binlerce kez şükürler olsun 17. Ayda geldi mucizem . İnşallah sağlıkla ilerler . Benim gibi mucizesine kavuşmak isteyen herkes duamda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umudumun bittiği yerde rabbim ol dedi . Umudunuzu kaybetmeyin bize hep tüp bebek dediler. Rabbim herkesi mucizesine kavuştursun inşallah Testlerin resimlerini ekliyorum
pardon okumadan geçtim gördüm şimdi sadece prolaktin için olan cevabıma bakarsan sevinicem➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Canım bu şekilde yaptım ben
Canım hiç bir şey yapmadım bu cuma doktora gidecektim endokrine muayene olacaktım. Sadece baş çörek otu kürünü yaptım onun mu faydası oldu bilmiyorumcanım benimde prolaktin sorunum var ço yüksek deil en fazla 30-50 arası oluyor ilaç kullanıyorum düşüyor bırakınca bir ay içinde yine aynı sen prolaktin için naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?