• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem gelmiş olabilir mi?

Canim umutlandirmak icin demiyorum ama bariz golge olarak ikinci belli....
Baya net baktim yani sen daha net gormussundur...
Kamera isigini tutup baksana bi...
Valla ben bile heyecanlandim Rabb'im saglikli bir evlat nasip eder ins.
Amin canım Allah razı olsun. Bugünkü yaptığım testte azıcık daha belirgin çıkar umidindeydim ama çıkmadı.Dilin bal olsun mucizem gelmiş olsun keske:KK64: Bu da bugünkü testim... Hiçbişey goremedim:KK61:

Eklentiler

• 20151006_212207.jpg
    20151006_212207.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 108
Bu da bu sabahki test. Yine bişey yok sanırım goguslerde ki hassasiyet ve sağ kasıkta ki batma hissi devam ediyor. Pkolu olduğum için kist mi büyüdü acaba diyorum. Yarin da kirmizilar gelmezse doktora gideyim :KK61:

Eklentiler

• 20151007_104906.jpg
    20151007_104906.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 105
Bu da bu sabahki test. Yine bişey yok sanırım goguslerde ki hassasiyet ve sağ kasıkta ki batma hissi devam ediyor. Pkolu olduğum için kist mi büyüdü acaba diyorum. Yarin da kirmizilar gelmezse doktora gideyim :KK61:
Idrar testinde hemen cikmayabiliyor canim.. iki uc gun gecikmeyle bile idrarda negatif gorup kan testiyle hamileligini ogrenenler var.. kirmizilari gormeden umudu kaybetmek yok :)

Bugün bat günüm ancak ne gelen var ne giden. Gerci ben Pkolu olduğum için ilacsiz adet olamiyorum. Birkaç gün bekleyip doktora gideyim diye düşünüyorum. Goguslerde hala yanlardan bastırinca ağrı var. Bir de bu aksam üstü birkaç kez midem bulandı çıkardım. Bütün bunlar belirti olmayabilir belki ama insan umitleniyor yine de :)

Dün ve Bugün bulantı devam ediyor canum ama test yapmadım. Bakalım ne olacak
Beklenen adet tarihi 8 i degilmiydi yanlis mi hatirliyorum? Ben olsam coktan test yapmistim :) hayirlisi olur insallah.. gelismelerden haber ver canim.. insallah bebek haberini aliriz :)

Beklenen adet tarihi 8 i degilmiydi yanlis mi hatirliyorum? Ben olsam coktan test yapmistim :) hayirlisi olur insallah.. gelismelerden haber ver canim.. insallah bebek haberini aliriz :)
Amin canım insaallah. Kan testi yaptırıp negatif sonuç almaktan o kadar biktim ki cesaret edemiyorum. Bu da dünkü testim yine birsey yok kirmizilar da gelmedi offff :(

Eklentiler

• 20151011_150533.jpg
    20151011_150533.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 71
Amin canım insaallah. Kan testi yaptırıp negatif sonuç almaktan o kadar biktim ki cesaret edemiyorum. Bu da dünkü testim yine birsey yok kirmizilar da gelmedi offff :KK43:
Beklemek ne kadar zor bilirim.. Test negatif görünüyor evet ama kırmızılar gelmeden umut her zaman vardır :)

Pelit86 canım ne yaptın adet oldun mu yoksa mucizen seninle mi. Aklım kaç gündür sende. Merak ettim nasılsın herşey yolunda mı?

Malesef canim henüz gelmeye karar vermemiş minigim:KK61:bu ay tüp denemesi yapacağız insaallah bebegime kavusabilirim bu kez. İlgin için çok teşekkür ederim.

Back