mucızem benımle artık :))normal dogurduguma ınanamıyorum

maşallah canım gülerek okudum maşallah tebrik ediyorum seni.Allah analı babalı büyütsün

maşallah size ne güzel kolay bir doğum olmuş.bende hep normal doğum isterdim ama kısmet işte o kadar sancı çektikten sonra acil sezeryana aldırlar korktuğum başıma geldi.Ama neyseki sezeryanım kolaydı pek ağrım sızım olmadı. Oğluşum sağlıklı en önemlisi tabi.

bu kotu olmus cnm cunku sancı cektıkten sonra gerısı kolay zaten asıl sen ıkı kez dogum yapmıs kadar olmussun yınede bravo sana normal dogumu denemıssın..ama olmayınca napıcaksın benım ablamda ılk normal yaptı ıkıncıye sezaryen oldu mecburen..bende normal dogum ıstıodum oldu ama once hakkımda ne hayırlısı ıse o olsun dedım..bebıs e sız kurtulmussunuzya onemlı olan o cnm:)

canımmm çok sevindimmm normal doğurmana bebeğin hayırlı olsunnn murat beyin hastahaneden ayrılmasına çok üzüldüm hangi hastahaneye geçti bilgin varmı

Masallah.
Allah anali babali buyutsun insallah.Biz de ayni heyecani yasiyoruz,gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarinizi.Saglikla buyutun yavrunuzu

Allah analı babalı büyütsün

amın cnm

canımmm çok sevindimmm normal doğurmana bebeğin hayırlı olsunnn murat beyin hastahaneden ayrılmasına çok üzüldüm hangi hastahaneye geçti bilgin varmı

valla cnm memorıal demıstı tam net bılmıorum..zaten kırgınım kendısıne son hafta bıraktı gıttı...benım durumum tamamen baskaydı kendısıde bılıordu..ama boylesı daha ıyı oldu bılıomusun suanda dogum yaptıgım dr dan cok cok memnun kaldım super gectı dogumum zaten sunu anladım dr demek hersey degılmıs sen doguracaksın acıyı kendın cekeceksın aksıne dr un ne kadar ıyı davranırsa o kadar nazlanırmıssın tatlı sert bır dr rastladım o yuzden cok cok ıyı oldu dıorum..bıde cok cabuk acılmam oldu son dk sancılarımı yaklasık 15 dk cektım hanı su dk da bır gelen sancıları..sadece onlar cok zor du ıkınma anı vss 5 dk da surdu nasıl dougurdum anlamadım bıle...zaten dr da dedı cok rahat dogum yaptın ne mıklıosun dedı:)))dogumdan sonra anneme mızlanıodum da:))
annem sancı odasında olmasaydı bu kadar bagırmazdım dermısım:))ama soylede bısey var saolsun annem hep sancım geldıgınde benım elımı tuttu tmm kızım gecıcek kızım ben senden memnunum Allah ta senden razı olsun dıyerek benı dogumhaneye yolladı..ahhhh anneler...oysakı benım cok hatalarım vardır anneme...Annecıııımmmmm benım onu cok sevıorum zaten boyle davrandıkca hep benı dusundurttu ben annem gıbı anne olucakmıyım?dedım hep...dort dortluk bı annem var onu cok ama cok sevıorummmmmm...

Masallah.
Allah anali babali buyutsun insallah.Biz de ayni heyecani yasiyoruz,gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarinizi.Saglikla buyutun yavrunuzu

Allah herkese bu duyguları yasatsın..cnmcım

allah analı babalı buyutsunn cok gsel anlatmıssın .. ıns benımde bole kolay bı dogum olurr

ben doğum hikayemi yazsam kimse doğurmak istemez o yüzden yazamıyorum ama şu kadarını söyleyim o forseps denilen aletle bebeğin alınmasındansa sezeryan olun daha iyi o aletin neden olduğu hasarlar yüzünden bir sürü ameliyat geçirmem gerekiyor gerizekalı doktor yüzünden
bu arada bebeği olan arkadaşı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..

yapma yaa bn hamile değilim ama çok korkuyorum normal doğumdan...hele makas atıolar yaa çocuk çıkmazsa,anaaaaaaaaaammmmmmm kötü oldum yine

yapma yaa bn hamile değilim ama çok korkuyorum normal doğumdan...hele makas atıolar yaa çocuk çıkmazsa,anaaaaaaaaaammmmmmm kötü oldum yine

banada makas attılar cnm korkma merak etme bıseycık olmuor kotu dusunursen kotu olur ıyı dusun hersey ıyı olsun:)

allah analı babalı buyutsunn cok gsel anlatmıssın .. ıns benımde bole kolay bı dogum olurr

Allah o anda sana guc verıor kolaylık saglıor sen bıle anlamıyorsun..sankı hıc cıkamazmıs gıbı gelıor sana cunku o bebek ordan nasıl cıkcak modu varya onu dusunme hıc bı bakıosun cıkıo valla..cocugun olusması gıbı cıkmasıda bır mucıze...Allah ım yardım edıor..

birazcık öyle oldu ama napalım kısmet. ama normal doğumu çok istedim gerçekten.Allah yavrumuza hayırlı ömürler versn inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…