Mucizem Aralimla Evimizdeyiz Işte Masalimiz..

çok Teşekkurler Arkadaşlar Darisi Sizlerin Başina..
Brde şu Gögüs Ucu Ve şişmesi Sorunumuz Olmasa Cok Iyizz Biz..

Allah analı babalı büyütsün canım, ne güzel bi duygudur onu sevmek ona bakmak şimdi, darısı bizim olsun inşallah

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım tebrikler.
benim encok merak ettiğim normal doğumda kesiyorlarmış ve dikiş atarkende acıyormuş doğrumu.

canımmm ne güzel bir yazı bu yaaaa çok kıskandımjeyyar
tekrar tebrik ederim eşini ve seni..bebişler birbirimizden biraz uzaklaştırıyor bizi ama yakında onlarlA olan hayatımızada alışçaz...ne güzel dogurduk dimi denizcim ben hala inanamıyorum normal dogum yaptıgımatatlicadiarzu
perihan bu arada soruna cevap vereyim.kesselerde dikselerde anlamıyosun..

canım gulşahcım evet ya ayrı duştuk ama benım hep aklımdasın sen ve tabıkı dıger arkadaşlarım ..
bebekler bıraz toparlansın burda yıne kaynatıcaz.. :))
sorunlarını halledebıldınmı bende de varr öluyorum dıye emzırıyorum bebegımıı (
annemlerde gece sabahlıyorlar bnmle yelpaze tutuyorlar bana mezırırken su getırıyorlar
sırtım agrıyor dogru durustt duramıyorum o kadar mınık kı oğlum hep o rahat etsın dıye emzırırken yanlıs duruş pozısyonu alıyorum ve sırtım hep agrıyorr..
Allahımn ınşallah gecer bu acılarda
dıkışlerım ıyı maşallahh ordan acım fln yok
yalnız sız hangı ped i kullanıyorsunz yaaa ben molpet aldım o da pamuksu yuzeyı olmadıgı ıcın pışırıyor benıı ne kullanmam gerekk??

ayrıca havada cok sıcakkk
bu arada kesı yapılırkende dıkılırkende acımıyorrrr ..
ben doktorum eşım ebe ve dıger hemşırelerle gule oynaya bır sohbete dalmıştım o zaman hangı takımı utuyorsunuz fln muhabbetı dönuyordu :))
korkmayın kızlar

ben ince degilde kalin pedlerden(su kanatsiz filan olan) aldim hastanede de onlardan vermislerdi,daha rahat oluyor..

Tebrik ediyorum canım. Doktorunda cok iyiymiş. Bende de bebek kirletmiş suyunu dediler. Ama sezeryana aldılar. cok kotu. kimseye sezeryan tavsiye etmem

doğumun çok güzel olmuş...
darısı bizim başımıza inşallah.. Allah analı babalı buyutsun..
bahtı açık olsun inşallah.. sanada geçmiş olsun, sevgiler..

sağolun kızlarr.. o kadar mutluyum kı maşallah ..
bırde meme ucu sorunumuz olmasa...
Allah ısteyen herkese yaşatsınn

canım benim gözün aydın
ALLAH sizinle beraber uzun ömürlü etsin
ben lasınoh krem kullanıyorum şükür pek bi problemim olmadı kulandıgın bi krem yoksa tavsiye ederim canım her emzirmeden sonra sürüyorum

canım saol bır cok krem denedım bende ama fayda etmıyorr sureklı memede bnm oglan ztn .. saf zeytınyagı suruyorum artık . ınsallah gecerr ama cok yoruldum artıkk

Ay cok guzeldi yaaa valla her dogum hikayesinde kendi dogumuma gidiyorum.Allahim evladini sana bagislasin canim gule gule buyut bebeginia.s.

Ay cok guzeldi yaaa valla her dogum hikayesinde kendi dogumuma gidiyorum.Allahim evladini sana bagislasin canim gule gule buyut bebeginia.s.

cok sagol annişş sen yolu yarıladın artıkk :) senın dogum hıkayenıdeben cok buyuk zevkle okumustumm sırnaşık şey

gamyoncuiremsu

canımm güzel arkadaşımmmm....
çok sevindimmm yaaa süper yazmışsınn hikayenii...
allah bahtınıda güzel etsin inş..
çok tatlıııı yaaaa bende mi biran önce düşünsem napsammm....
kocamnnn öptümmm ikinizide kokulu kokulu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…