• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem Aralimla Evimizdeyiz Işte Masalimiz..

güzel bir doğum macerası ile kavuşmuşsun oğluna ne mutlu sana ve eşine... Hayırlı evlat olur inşallah... kilosuda çok güzel maşallah yerim ben onun 3 670 ni :) bebeğini bizler için gıdığından kokla olurmu... ezel aral'a çok selam söyledi :D

ne güzel,sende bebesini koklayabiliyorsun artik,masaalah kilosu da cok güzel benim kizim dogumda 2920 idi sonra 2700edüstü suan yeniden 2945olmus..benim minik kuzumu koklamaya kiyamiyorum,

canım hikayeni okurken gözlerim doldu...doğum yaklaştıkça daha da duygusallaşıomuş insan ...Allah analı babalı büyütsün .....bekletti sizi kerata ama sonunda sağlıkla kolllarına aldın cnm şükürler olsun...Darısı başımıza....yerimseniben

ay ağlattın beni kendimi hayal ettim okurken.
Allah yavruna uzun ömürler versin size bağışlasın

aaaaaaaay canim ne guzel kurtulmussun bebegini kucagina almissin
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
bak sabrin sonu selametmis demi sende kavustun sonunda

allah analı babalı büyütsün...
ayrıca oğluşunun adı gerçekten çok güzel...
hayırlı evlat olsun canım...

allah analı babalı buyutsun...agladım valla okurken..cnm bişey sorcam epıdural oldum diyorsun..ama sancıda çekmissin....agrıların olmuş....etkisi olmadımı epıduralin?

ayyy keşke bizde bu kadar kolay doğum yapabilsek rabbim bizden de
yardımlarını esirgeme tebrik ederim bu arada

bu arada epidural normal doğum nasıl kolay mı canım ya bende
ondan istiyorumda inşallah

allah analı babalı büyütsün denizcim sende kavuştun sonunda oğluşuna allah uzun ömürler versin

cemrecim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
doğum hikayeni keyifle okudum çok güzel geçmiş
maşallah

tebrik ederim ne güzel hemencecik atlatmışsın.bende senin gibi kolay atlatırım inşallah.bende hala tık yok bekliyorum bakalım:)

kızlar benım açılmalarım cok kısa surede olduu yanı 4 cm ken anzestezı uzmanını aradılarrr 5 cm oldu herıf gelene kadar dusununn neyse sancım vardı bırazda bekledıkk gecmesınıı
taktıktan sora sag bacagım uyustuu his yoktuu.
dogumm odasında ıse sancılarm gelıyordu ara ara cok dayanılmıcak gıbı deıl ama sancı sonucta ıkınmam ıcın sadece %70 ını yok edıyorlarmıs agrının kızlar.. o yuzden bazı sancları hıssettım .. ıkınmalar zorluydu. eşım cok destek oldu saolsun .. o olmasaydı kendımı cok yalnız hıssederdım.
epıdural tamamen sancıları gecıren bırsey deıll doktor bunu yaparkende anlattı.
herkes tebrık ettı cok guzel bır dogum oldu dıye epıduralı takan doktorda tebrık ettı cok guzel durmuşum takarken. o cok onemlıymıs cunkuu.. boyle ıstee

herkesee bınlerce kez tesekkur ederım.. Allah ısteyen herkese nasıp etsınn . herseye deger onun ıcınn.
Rabbım sızlerı o yolda oyalamasın..

dualarınız dıleklerınız ıcın Allah razı olsun

allah analı babalı büyütsün inş.eşine sana ve oğluna beraberce sağlıklı,mutlu bi hayat sürmenizi nasip etsin allahım.

Back