MUCİZELERE VE DUANIN GÜCÜNE İNANIN KIZLAR :))

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
İki gün öncesine kadar her konuyu okuyan biri olarak kendi hikayemi de anlatmak istiyorum canlar.. 5 aydır bebek istiyorduk 2 gün önce müjdemizi aldık çok şükür.. ilk 3 ay kendimiz denedik olmayınca dr gittim 4. ay yumurta takibi yapıldı ve geç yumurtladığımı öğrendim çook yavaş büyüyordu adetim ilk kez geçen ay 2 hafta gecikti 45. günde adet oldum. bu ay klomene başladım aynı zamanda SOĞAN KÜRÜNÜ yaptım bir de ACI ELMA YAĞI diyorlar onu yaptım ama yum. takibinde yine güzel yumurta yakalayamadık bir de üstüne pko olduğumu öğrenince bu aydan iyice ümidimi kestim. ov. testine devam ettim 22. günde pozitifi yakaladım değerlendirdik ama doktor pko dediği için ov. testi yanlıştır diye yine ümitli değildim. veee yumurtlamadan tam on gün sonra öylesine yaptığım testte silik çizgiyi gördüm arkasından da kan testi.. size diyeceğim şu ki arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın soğan kürünü mutlaka deneyin ve bol bol HZ.ZEKERİYA'NIN duasını okuyun.. Doktorum doğru düzgün yumurta görememesine rağmen pko'ya rağmen hamileyim Rabbim ol deyince olmayacak şey yok.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım amin. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Detaylı anlatımın için de gerçekten çok teşekkürler :) Çünkü hiç sorun olmamasına rağmen çocuk sahibi olamıyor insanlar ya da senin anlattığın gibi bazı olumsuzluklara rağmen bir anda bebek haberi geliyor Kısmetimizi biraz bekleyebilsek ah ... Dua önerin için de ayrıca teşekkür ederim, ben de böyle bir dua arıyordum. Kabul olma ümidi bile rahatlatıyor insanı... Tekrar tebrik ediyorum seni ve aileni

iyi dileklerin için çook teşekkür ederim canım o duayı bir araştır gerçekten çok faydalı.. şimdiden Allah kabul etsin ben de bol bol dua ediyorum edicem de

Se
iyi dileklerin için çook teşekkür ederim canım o duayı bir araştır gerçekten çok faydalı.. şimdiden Allah kabul etsin ben de bol bol dua ediyorum edicem de
Sen de sağ ol canım. Duaların hayırlısı ile kabul olur inşallah :)

bende meryem suresini okuyorum Rabbim inşallah hepimize bebeklerimizi bağışlar... İsteyn herkes için dua ediyorum

gözünüz aydın.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlat nasip etsin.sanada çok çok güzel bi hamilelik versin inşallah...

gözünüz aydın.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlat nasip etsin.sanada çok çok güzel bi hamilelik versin inşallah...
Aminn cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun ayni mutlulugu isteyen herkese yasatsin insallah tez zamanda

Canmmmmmm tebrik ederim sağlıkla alırsın inşallah kucağına çok sevindimmm :)

Maşallah taze anne adayımıza:) inş bizimde dualarında unutma canım.Rabbim evladını sana bagışlasın

Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Bende yeni evliyim hemen çocuk sahibi olmak istedim
Adetim gecikti ilk ay. Doktora gittim çok fazla kist olduğunu ve hamile olmadığımı söyledi.
Çok üzülmüştüm.
Ümitsizce gene bi kan testi yapalım biz dedi
Testte çıktı inanamadım. Allah isteyince herşey oluyor.
Kesinlikle kimse ümitsizliğe kapılmasın
Rabbime binlerce kere milyonlarca kere şükürler olsun
İsteyen herkese de nasip etsin inşallah

Insallah saglikla kucagimiza aliriz canin Allah sana bagislasin bebegini.. ilk ogrendiginde deger kacti canim

hayırlı olsun inşallah. Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin. Hz Zekeriyanın duası demişsin. nasıl bi dua yazabilirmisn buraya

hayırlı olsun inşallah. Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin. Hz Zekeriyanın duası demişsin. nasıl bi dua yazabilirmisn buraya
yazarım tabi canım RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” günde 7000 defa okunması gerekiyor ben dua bölümündeki arkadaşlarla okumuştum canım

çok teşekkür ederim canım... hemen başlamalıyım :)

Rabbime sığınmaktan vazgeçmiyorum dualara devam... 9 ocakta yapılan aşılamamın sonucu yumurta döllenmiş ama yerleşip tutunamamış çok üzüldüm çok yıkıldım ama isyan etmiyorum bunlarda bir sınav sonuçta demekki Rabbim benden çok dua istiyor...

Gercekten oyle canim isyan ederek kendimizi uzuyoruz dunyada hersey dua ile.. eger simdi olmuyorsa sonra daha iyisi olacagi icindir en yakin zamanda melegine kavusursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…