- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
İki gün öncesine kadar her konuyu okuyan biri olarak kendi hikayemi de anlatmak istiyorum canlar.. 5 aydır bebek istiyorduk 2 gün önce müjdemizi aldık çok şükür.. ilk 3 ay kendimiz denedik olmayınca dr gittim 4. ay yumurta takibi yapıldı ve geç yumurtladığımı öğrendim çook yavaş büyüyordu adetim ilk kez geçen ay 2 hafta gecikti 45. günde adet oldum. bu ay klomene başladım aynı zamanda SOĞAN KÜRÜNÜ yaptım bir de ACI ELMA YAĞI diyorlar onu yaptım ama yum. takibinde yine güzel yumurta yakalayamadık bir de üstüne pko olduğumu öğrenince bu aydan iyice ümidimi kestim. ov. testine devam ettim 22. günde pozitifi yakaladım değerlendirdik ama doktor pko dediği için ov. testi yanlıştır diye yine ümitli değildim. veee yumurtlamadan tam on gün sonra öylesine yaptığım testte silik çizgiyi gördüm arkasından da kan testi.. size diyeceğim şu ki arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın soğan kürünü mutlaka deneyin ve bol bol HZ.ZEKERİYA'NIN duasını okuyun.. Doktorum doğru düzgün yumurta görememesine rağmen pko'ya rağmen hamileyim Rabbim ol deyince olmayacak şey yok.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın