Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür, bin şükürEvet acil olarak getirildigim hastane de riskli bir ameliyatta mucizevi şekilde kurtuldum. doktorum mucize dedi. Rabbime şükürler olsun
Şuanda birlikte olduğum insanı 2 yıl karşılıksız bekledim naber yazıma bile cevap vermezdi ki uzun yazılarımı çöpe atardı asla olmaz umutlanmasın derdi.Şuanda uzun süredir cıkıyoruz birbirimizi seviyoruz bu bana imkansız diye bir şeyin olmadığını öğretmişti![]()
aa bunu yazınca hatırladımEvet acil olarak getirildigim hastane de riskli bir ameliyatta mucizevi şekilde kurtuldum. doktorum mucize dedi. Rabbime şükürler olsun
aa bunu yazınca hatırladım
beni de annemin doktoru annem bana hamileyken kist mi işte iltihap mı ne sanmış ilaç vermiş
eğer o ilacı kullansaymış annem ben düşermişim
kendi kendine demiş ki bayram geçsin öyle başlym ilaca
bayramdan sonra tabi iyice kendimi belli edince anlamışlar ki iltihap kist filan deği ben hehe
bu da bir mucize bence![]()
Aslında hayatımızda çok şey var ama biz bunun ancak çok istediğimiz şeyler gerçekleştiğinde inanıyoruz mucize olduğuna :)Ben de inanırım.
(Sanırım bir örnek yok bende veya hatırlayamadım ama inanırım.)
Haklısın.Aslında hayatımızda çok şey var ama biz bunun ancak çok istediğimiz şeyler gerçekleştiğinde inanıyoruz mucize olduğuna :)
Nefes almamız , bu dünyada sağlıklı yaşamamız bir mucize.
Etrafımızda kanserle veya binlerce çaresiz hastalıkla savaşan insan varken bunlara yakalanmamız bir mucize![]()