• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizelere inanıyor musunuz?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Mucizelere inanıyormusunuz? İmkansız olduğunu düşündüğünüz, olursa bir mücize olur dediğiniz birşeyin gerçekleştiği oldu mu? Eğer olduysa anlatırsanız sevinirim:KK53::D:KK24:

Şuanda birlikte olduğum insanı 2 yıl karşılıksız bekledim naber yazıma bile cevap vermezdi ki uzun yazılarımı çöpe atardı asla olmaz umutlanmasın derdi.Şuanda uzun süredir cıkıyoruz birbirimizi seviyoruz bu bana imkansız diye bir şeyin olmadığını öğretmişti :D

İnanmıyorum,çok üzüldüm hemde çok sevindim. Uzun yazılarını çöpe atarken kim bilir ne kadar üzülmüşsündür. Çok şükür ALLAH senin gönlüne göre vermiş, İNŞALLAH bundan sonra da gönlünce olar. AMİN. :D

Evet acil olarak getirildigim hastane de riskli bir ameliyatta mucizevi şekilde kurtuldum. doktorum mucize dedi. Rabbime şükürler olsun
aa bunu yazınca hatırladım
beni de annemin doktoru annem bana hamileyken kist mi işte iltihap mı ne sanmış ilaç vermiş
eğer o ilacı kullansaymış annem ben düşermişim
kendi kendine demiş ki bayram geçsin öyle başlym ilaca
bayramdan sonra tabi iyice kendimi belli edince anlamışlar ki iltihap kist filan deği ben hehe
bu da bir mucize bence :KK53::KK53:

aa bunu yazınca hatırladım
beni de annemin doktoru annem bana hamileyken kist mi işte iltihap mı ne sanmış ilaç vermiş
eğer o ilacı kullansaymış annem ben düşermişim
kendi kendine demiş ki bayram geçsin öyle başlym ilaca
bayramdan sonra tabi iyice kendimi belli edince anlamışlar ki iltihap kist filan deği ben hehe
bu da bir mucize bence :KK53::KK53:

Hahaha, annen için çok güzel bir mucize olmuş:KK36::KK36::KK36:

Ben de inanırım.
(Sanırım bir örnek yok bende veya hatırlayamadım ama inanırım. :KK66: )
Aslında hayatımızda çok şey var ama biz bunun ancak çok istediğimiz şeyler gerçekleştiğinde inanıyoruz mucize olduğuna :)

Nefes almamız , bu dünyada sağlıklı yaşamamız bir mucize.

Etrafımızda kanserle veya binlerce çaresiz hastalıkla savaşan insan varken bunlara yakalanmamız bir mucize :D

Mucize gerçek olamayacak şeylerdir ve eğer gerçekleşiyorsa mucize olmazlar :D Tabi gönül ister ki mucizeler gerçek olsun :D

Gerçekleşme ihtimali hic olmayan bir seyin gerceklesmesi mucizedir, gerceklesme ihtimali cok düşük olan bir şeyin gerçekleşmesi ise sanstir. Şans gördüm ama hic mucizeye tanık olmadim.

Aslında hayatımızda çok şey var ama biz bunun ancak çok istediğimiz şeyler gerçekleştiğinde inanıyoruz mucize olduğuna :)

Nefes almamız , bu dünyada sağlıklı yaşamamız bir mucize.

Etrafımızda kanserle veya binlerce çaresiz hastalıkla savaşan insan varken bunlara yakalanmamız bir mucize :KK70:
Haklısın. :KK61:

Back
X