- 17 Aralık 2007
- 2.834
- 1.895
- 56
kuran hatmi mi canmcanim esmayi çekmek kolay oluo
hatim yapabiliriz ama arkadaslarin hepsi razi olacak mi acaba?
1 haftada 10 869 adet çekilecek. yetiştiremez misin?ne kadar sürede çekilir acaba, sayı? benim de başka dualarda da sıram var da, tahminen bir süre söyleyebilir misiniz? gönlüm hatimden yana ama vakit sorunum var, çalışıyorum bir yandan.
ne kadar sürede çekilir acaba, sayı? benim de başka dualarda da sıram var da, tahminen bir süre söyleyebilir misiniz? gönlüm hatimden yana ama vakit sorunum var, çalışıyorum bir yandan.
canım bir deneriz olmazsa, ne diyebilirim ki? başlayalım o zaman, çekmeye çalışırım, olmadı zor olursa çıkarım listeden, olur mu?1 haftada 10 869 adet çekilecek. yetiştiremez misin?
Kızlar hatim yapacaksak her hafta bir kişiyi tamamlayacağız ve bir haftada kişi başı 10 869 adet Ya Fettah zikredeceğiz.
Ya da hergün bir kişi için okuyacağız. 489 adet günlük okuyacağız.
Cevaplarınızı bekliyorum.
listeden çıkma eksik sayını bana bildir ben tamamlamaya çalışırım olur mu tatlım.canım bir deneriz olmazsa, ne diyebilirim ki? başlayalım o zaman, çekmeye çalışırım, olmadı zor olursa çıkarım listeden, olur mu?
Melis hatim yapıyoruz katılamıcak mısın ona göre listeyi belirleyip sayıyı belirleyeceğim.aynen bende öyle kısmen çalışıyorum. o yüzden hatim bende isterim ama vakit yetersizliinden dolayı katılamam sanırım. mutlaka bildirin ki listede hak yemeyeyim ,sevgiler
tamam canım, öyle yapalım o zaman, inşallah yetiştiririm.listeden çıkma eksik sayını bana bildir ben tamamlamaya çalışırım olur mu tatlım.
tabikibenide eklermisin listeye?