- 17 Mart 2015
- 692
- 640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben katılamicam , başka dualarımda var . Allah dualarınızı kabul etsin.Melis katılıp katılamayacağını bildirsin ona göre sayıyı yazacağım. diğer arkadaşlar zaten hatim niyetiyle katılmıştı. Sanıyorum ki sorun olmaz. =) Bi aksilik olursada elimden geldiğince sayıyı tamamlamaya çalışırım.
1 hafta bir kişi için diye düşündük ama daha erken bitirirsek daha güzel olur yeni kişiye hemen geçeriz tabi =)OO 1 NİSANA KADAR MAŞALLAH
Unutmuşum iyiki hatırlattın oldu mu şimdi =)canım listenin başına da Ya fettah diye yaz da, karışmasın, unutmuşsun sanırım.
hayırlısıyla okuyup bitirmek nasip olsun inşallah, hepimize.
1 hafta bir kişi için diye düşündük ama daha erken bitirirsek daha güzel olur yeni kişiye hemen geçeriz tabi =)
sonundaki x ne canım, yanlış mı yazdın acaba?1 hafta bir kişi için diye düşündük ama daha erken bitirirsek daha güzel olur yeni kişiye hemen geçeriz tabi =)
Unutmuşum iyiki hatırlattın oldu mu şimdi =)
çarpı işareti gibi koydum okuma adediyle kafa karışmasın kaldırayım=)sonundaki x ne canım, yanlış mı yazdın acaba?
hayirli olsun canim 1 hafta da hayli hayli okunur inşallahHerkese msj attım gözden kaçmaması için sadece msj alımı olmayan iki arkadaşa msj atamadım . İstanbulun sultanı sana da msj atamadım ama sen başlığı takip ediyorsun sorun yok=)
@bengovil06 tatlım sana msj atamadım okumamız başladı. =)
İnş Hepimizin göndündeki dileği isteği hayırlı bi şekilde nasip olur. Kimin duasının kime kabul olcağı belli olmaz inş birbirimize faydamız olur bu dünyamıza ahiretimize=)Allah razi olsun canim bizleri biraraya getirdin birbirimize dua etmek icin