Mthfr c677t heterozigot

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
arkadaslar

Mthfr c677t heterozigot yaziyor

resim ekliyorum.

daha doktora gosteremedim içim içimi yiyor. bilenler cevap yazabilirmi

anne tarafindan dedemde ciddi varis var.

annemde de ayni sekilde. bazen parmaklari sisip morariyordu o derece.

nette arastirdim biraz epey kotumser seyler yaziyor

düşükten bahsedilmis. sen gebesin değil mi. bu duruma ragmen kolay gebe kalabildin mi

Pozitif ol canim cok sukur kolay oldu benim gebeligim pihtilasmanin boyutu var doktorun soyler

Canim bende bu genetik testi yaptirdim benim aonuvuma biyolog bakmisti ayni gun bende kan sulandirici kullaniorum ve aspirin hamile kaldigimi ogrendigim gun basladim

Hafif duzeyde pihtilasmaniz var.

Gebemisiniz bilmiuorum, ama size onerim:

İlk bebegimin karnimda kalbi durdugu icin kaybettikten sonra genetik test yaptirdigimda tam olarak bu sonucla karsilastim. İkinci gebeligimde hemen igneye basladik, cok sukur saglikla kucagima aldim ve dogum sonrasi kontrole gittigimde doktorum bundan sonraki gebeliklerimde takibimi baska bir doktor yapacaksa bile mutlaka ama mutlaka igne kullanmam gerektigini soyledi. Bu degerlere gore cogu doktor igneye gerek duymuyor, ama bu degerle igne kullanmadigi icin defalarca bebek kaybi yasayanlar var... sadece aspirin yeter diyenler var... doktorum eger igneye gerek duyulmazsa numarami ver ben konusurum ama ayni kaybi yasamak istemiyorsan mutlaka igne kullanmalisin demisti...

Gecmis olsun

gebe degilim esim ezospermi hastasi onumuzde uzun bir surec var.

cikan her test sonuc sanki benim cocugumun olmamasi adina olusturulmus gibi.

Hayirlisi olsun

Arkadaşlar merhaba. Benim de 4 kaybım var. Faktor5 ve mthfr heterezgot. İğne kullanmama rağmen oldu kayıplar. Homosistein 40 çıkmıştı benim hatta diyet yaptım ilaç kullandım düşmüştü. Arasından baya zaman geçti ben bırakmıştım diyeti 4. Hamilelik yine devam etmedi. Çok farklı ilaçlar var yorumlarda tavsiye edeceğiniz hangisi acaba. İlaç alacağım metil olması gerekiyormus sanırım

ayri bir konu açin isterseniz daha rahat görünür mesajiniz

Canim bende bu genetik testi yaptirdim benim aonuvuma biyolog bakmisti ayni gun bende kan sulandirici kullaniorum ve aspirin hamile kaldigimi ogrendigim gun basladim
tesekkur ederim sanirim bende tek gende bozukluk oldugundan hap kullandirir. ay sonuna randevu aldim bana dua edermisin aklina geldikce

Merhaba kan pıhtılaşmasına yatkınlığınız var ama çok ileri boyutta değil, içiniz rahat olsun. benim mthfr genimin 2 yerinde mutasyon çıkmıştı, sizden daha fazla yatkınlığım var yani. Bu sonuca göre kan sulandırıcı verme durumu doktordan doktora değişir.

tesekkur ediyorum

testimi genetik doktoruna gosterdim. pihtilasmaya yatkinligin var ama hamilelikte ilaca gerek yok dedi ?!

evet ilaca gerek yok dedi genetik doktoru.

insallah da gerek yoktur

Merhaba, sizde de sadece mthfr 677 heterozigot mu vardı yoksa baska bi şey çıkmış mıydı. Benim de kimyasal gebeligim oldu bi tane,daha sonra tup bebekle hamile kaldım. Doktorlar aslında igneye gerek olmadığını ama tup bebek oldgu icin kullanma deyip risk alamayacaklarını söylüyorlar. 5 aylık olacağım nerdeyse bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. O yüzden sizin durumunuzu merak ettim, tek sorun bu muydu sizde de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…