Canım benimde kafam allak bullak bir kaybım var 33. haftada, ondayken ne iğne ne aspirin kullandım. Sonrasında genetik test yaptırdım bi gende heterozigotluk çıktı. ecopirine başladım. sonrasında gebe kaldım , iğneye başlattı doktor herşey iyi ilerlicek diye düşünürken malesef sonuu hüsran 7. haftada kalbi durdu. kafam allak bullak tekrar gebe kalınca iğne kullanacak mıyım onu düşünüyorum doktor her ihtimale karşı kullanırsın diyo ama korkularım fazla benimde...
Melinda Hanım ben ilaçlara başladım şükür inşallah sıkıntı olmaz siz her gün hem ecopirini hem de bir iğne vuruyordunuz değil mi bazıları iki günde bir ecopirin demiştir
Melinda Hanım ben ilaçlara başladım şükür inşallah sıkıntı olmaz siz her gün hem ecopirini hem de bir iğne vuruyordunuz değil mi bazıları iki günde bir ecopirin demiştir
Evet hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladık hergün ecopirin ve iğne kullandım, ecopirin 32. haftada kesiliyor.İğneye genelde doğuma kadar devam ediyorlar. İki günde bir ecopirin hiç duymadım
Merhaba ben de tüp bebek hastasıyım daha önce gebelik kayıplarım oldu ama erken zamanda şuan 8. Haftanın içindeyim hamilelikte. 6. Hafta gibi kanama alanım oluştu biraz kanamam oldu. Hem tüp bebek doktorum hem takip doktorum kan sulandırıcı iğneyi kesti. Kan pıhtılaşması sorunumu da sizinle paylaşmak istiyorum yorum yapabilir misiniz?