Mthfr c677t heterozigot

Merhaba, sizde de sadece mthfr 677 heterozigot mu vardı yoksa baska bi şey çıkmış mıydı. Benim de kimyasal gebeligim oldu bi tane,daha sonra tup bebekle hamile kaldım. Doktorlar aslında igneye gerek olmadığını ama tup bebek oldgu icin kullanma deyip risk alamayacaklarını söylüyorlar. 5 aylık olacağım nerdeyse bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. O yüzden sizin durumunuzu merak ettim, tek sorun bu muydu sizde de?
Evet, mtfhr 677 heterozigottu benimde.ignei doguma bie hafta kalana kadar yaptim. Son hafta kesti doktorum.

Tavsiyem alarm kurup aksatmasan ignelerinizi hergun yapmaniz. Allah korusun bir aksilik olmasi durumunda donusu olmayan bir durum cunku

arkadaslar

Mthfr c677t heterozigot yaziyor

resim ekliyorum.

daha doktora gosteremedim içim içimi yiyor. bilenler cevap yazabilirmi
Merhaba, tam olarak aynı durumdayım, doktorunuz ne önerdi gebelik oldu mu sonrasında?

Hafif duzeyde pihtilasmaniz var.

Gebemisiniz bilmiuorum, ama size onerim:

İlk bebegimin karnimda kalbi durdugu icin kaybettikten sonra genetik test yaptirdigimda tam olarak bu sonucla karsilastim. İkinci gebeligimde hemen igneye basladik, cok sukur saglikla kucagima aldim ve dogum sonrasi kontrole gittigimde doktorum bundan sonraki gebeliklerimde takibimi baska bir doktor yapacaksa bile mutlaka ama mutlaka igne kullanmam gerektigini soyledi. Bu degerlere gore cogu doktor igneye gerek duymuyor, ama bu degerle igne kullanmadigi icin defalarca bebek kaybi yasayanlar var... sadece aspirin yeter diyenler var... doktorum eger igneye gerek duyulmazsa numarami ver ben konusurum ama ayni kaybi yasamak istemiyorsan mutlaka igne kullanmalisin demisti...

Gecmis olsun
Merhaba, homosistein düzeyiniz normal miydi acaba? Benim testlerimde de aynı sonuç çıktı, hematolog-genetik-kadin dogum uzmani bu tek başına risk artışı yapmaz, folik asit ve b12 yeterli dedi...Korkuyorum

Merhaba, homosistein düzeyiniz normal miydi acaba? Benim testlerimde de aynı sonuç çıktı, hematolog-genetik-kadin dogum uzmani bu tek başına risk artışı yapmaz, folik asit ve b12 yeterli dedi...Korkuyorum

clexane yada heparin kan sulandırıcı iğneye başla derim. riske atma hamileliğini. kan pıhtılaşması eğilimi var sende.

Merhaba, tam olarak aynı durumdayım, doktorunuz ne önerdi gebelik oldu mu sonrasında?
merhaba suan hamileyim dusuk tehlikesi yasiyorum kesedisi zayiflik goeuldu
4 gundur progesteran igne hap kullaniyorum

kanama olmazsa coraspine baslatacak

iyi bir hematolog bulup muayene olacagim

siz ist.da misiniz doktorunuzdan memnun musunuz

merhaba suan hamileyim dusuk tehlikesi yasiyorum kesedisi zayiflik goeuldu
4 gundur progesteran igne hap kullaniyorum

kanama olmazsa coraspine baslatacak

iyi bir hematolog bulup muayene olacagim

siz ist.da misiniz doktorunuzdan memnun musunuz
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah tutunur bebeğiniz🤲 Bu konuya ilk kaybım sonrası yazmışım, Haziran ayında bir kayıp daha yaşadım maalesef sağlıksız gebelik nedeniyle.Kese şekli güzel değil dediler ve gelişimi yavaş gitti,sonra durdu. Sonra bazı testler daha yaptırdım, pai genimin de heterozigot olduğunu öğrendim.Ama ikinci kaybımda bebekte sorun vardı pıhtılaşma yüzünden kaybetmedim. Maalesef ben İstanbul’da değilim izmirdeyim, aspirin+Oksapar iğne+progestan kullanıyorum bu gebeliğimi öğrendiğimden beri

Evet, mtfhr 677 heterozigottu benimde.ignei doguma bie hafta kalana kadar yaptim. Son hafta kesti doktorum.

Tavsiyem alarm kurup aksatmasan ignelerinizi hergun yapmaniz. Allah korusun bir aksilik olmasi durumunda donusu olmayan bir durum cunku
doktorunuz kimdi

kanama olmazda coraspinbasla dedi doktorum

Canim benim de boyle cikti genetik ve kadin dogum tup bebek doktoruma gosterdim sıkıntı yok dedi bebegi engellicek vs. Kan sulandirici igne vermediler 3. Tup bebegim sadece coraspin kullanyrm

Eklentiler

• 20210301_181156.jpg
    20210301_181156.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 510
Canim benim de boyle cikti genetik ve kadin dogum tup bebek doktoruma gosterdim sıkıntı yok dedi bebegi engellicek vs. Kan sulandirici igne vermediler 3. Tup bebegim sadece coraspin kullanyrm
bana da coraspin basla kanama oomazsa dedi kadindogumcu

genetikci de kullanabilirsin de kullanmasan da olur demisti

kafam cok karisik

Gebelikte kansukandirici aldinmi melinda- melinda-

Doğumda sıkıntı yasadinmi

Bu genlerle kansukandiricisiz hormon ilaçlarına yatarak gebelik geçirdim ve akcigerime pihti atti

X