- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
- Konu Sahibi S a l o m i
-
dozunu fazla vermislerdir.muhtemelen gunde 2 defa yada 0.4 luk kullanmissinizdirHeterezigot önemli degil diyolar ama keşke dememek ve psikolojik olarak rahatlamak istiyorsan coeaspirin doktor kontrolunde kullan ...benimde bi mrtfr1298 heterezigot bide faktor5 homozigotum vardi doguma kadar igne kullandim...ilk 4 ay sürekli burnum kanardi kan sulandirilar yüzünden ama bebgim icin katlandim napimm
Çok iyi geldi sözleriniz sagolun . İnşaAllah yaArkadaşım çok zor bir durum biliyorum. Bende 9 haftalık kaybettim, 2.de 12 hafta sırt üstü yattım progestanla. Değerim böyle değildi ama ilkimde de ikincide de Sebepsiz kanamalar ve düşük değerler vardı. Korkunu anlıyorum. Adım atarken bile ayağın takılsa birşey olur diye dikkatli yürüyor insan. Doktoruna güven. O senin gibi kaç kişi gördü. Sürekli birşey olmayacak bu sefer de, derin nefesler al ver. Sırt üstü yat mümkün olduğunca. Ve içini korku kapladığında dikkatini dağıt. Ben öyle yaptım, şükür sağlam doğdu kızım hatta 2 gün sonra yaşına girecek. Çoğu zaman tersini düşünüyorsun ama bebişine kavuşacaksın merak etme :)
Bende 2 düşükten sonra genetik testleri yaptırdım. 4 genimde pıhtılaşma çıktı. Gebeliği erken öğrendim doktor hemen gelmekle cok iyi yaptığımı söyledi. 3.haftada doktor iğneye başladı ve su an 6 aylık cok şükür. Benim doktorumda ilaç vermek istedi başta ama ilaç kanama yapiyor diye duydum iğne kullansam olmaz mi deyince iğne başladı..
Rabbim inşaAllah sizin için en hayırlı ve istediginiz vakitte bebekler nasip etsin sizede .Yok canım gebe kalamıyorum ama prolaktin yüzünden, prolaktine ek buda sorun çıkarmasın diye coraspin kullanıyorum çok doktor değiştirdim ben hepsi coraspinde hem fikir
Edelim kuzum çok sağol amiinRabbim inşaAllah sizin için en hayırlı ve istediginiz vakitte bebekler nasip etsin sizede .
Gerçekten öyle iyi anlıyorum ki
Bir anne adayı için inanılmaz zor bir imtihan bunlar.
Dua edelim birbirimize.
Sizlerde umudunuzu kesmeyin tanıdıgım çogu kişi doktorların imkansız demesine ragmen hemde tüp bebek tedavisine başlayacakları gün gebe olduklarını öğrendi.Edelim kuzum çok sağol amiinBiz aşılama yaptık tutmadı bütçeyi biraz toparlayıp tüp bebek yapcaz nasipse
Meryem suresini 3 41 devirdim, bi kezde 4444 okudukSizlerde umudunuzu kesmeyin tanıdıgım çogu kişi doktorların imla sız demesine ragmen hemde tüp benek tedavisine başlayacakları gün gebe olduklarını öğrendi.
Heşey bitti derken başlıyor bazen.
inanç durumunuz nasıldır bilmiyorum ama Bol İnşirah süresi okuyun.
Ben şimdi hep Meryem suresini okuyorum.
Beni ferahlatıyor.
Maşallah barekallah.Meryem suresini 3 41 devirdim, bi kezde 4444 okudukRabbim zamanını bekliyo heralde hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Allah razı olsun ben de sana dua ederim bol bol amiin gönlümüzdeki hayırlısıyla nasip olsun inşallahMaşallah barekallah.
Ben inşâallah sizi kastederek cuma gecesi yani Beraat kandilinde toplandıgımızda sizin içi de dua edecegim
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?