- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi S a l o m i
-
Doktora guvenmiyorsaniz başka doktora danışın
İnsallah bir bilen uzman doktor çıkar canım Allah'ım gönlünüze göre sağlıkla bebeğinizi kucağına almak nasip etsinBunu yaptırdıgım Tıbbi genetik doktoru birşeyiniz yok dedi.
Pıhtılaşma çıkmamış dedi.
Kendi Kadın doğum doktorum çok iyi güveniyorumda oda yukarıda söylediklerimi
Söyledi .
lakin yeniden kayıp yaşamak korkusu beni düşündürüyor.
Belki böyle bir tecrubesi olan ve yardımcı olabilecek olan vardır.
İnsallah bir bilen uzman doktor çıkar canım Allah'ım gönlünüze göre sağlıkla bebeğinizi kucağına almak nasip etsinama sonuçta kan sıvılaştırıcıların da başka etkileri var Allah'ım en sağlıklı şekilde hangisi ise onu nasip etsin
Genetik danışma önerilir diyor .Rapor kısmında alınması önerilir bölümü var ondan önce ne yazıyor
Doktorunuza güveniyorsanız biraz oluruna bırakın zira stres en olumsuz etmen
Sağlıkla kucağınıza alın
Amin aminnnn inanın ençok istediğim şey de bu.İnsallah bir bilen uzman doktor çıkar canım Allah'ım gönlünüze göre sağlıkla bebeğinizi kucağına almak nasip etsinama sonuçta kan sıvılaştırıcıların da başka etkileri var Allah'ım en sağlıklı şekilde hangisi ise onu nasip etsin
Neee 5 mii.Benim de 5 değerim heterozigot, homozigot olsa problem olurdu ama heterozigot olduğu için sadece coraspin yeterli olur demişti doktorum
İlk iki parametre in pıhtılaşma da önemli olduğu genelde uzmanlar tarafından belirtiliyor. Mtfr etken olarak genelde kabul edilmiyor. Benim doktorumda sizinki gibi düşünüyor.
Benim ilk 2 değer normal mtfr homozigot sorun yok demişti dr um. 2 heterozigot u bir homozigot kabul edip celxane başlayan hekimler var genel görüş mtfr nin etken olmadığı yönünde.Yani doktora güvenmelimiyim.
Ve igne yerine diğer yazdıgım ilaçlar mı yeterlidir.
Yok canım gebe kalamıyorum ama prolaktin yüzünden, prolaktine ek buda sorun çıkarmasın diye coraspin kullanıyorum çok doktor değiştirdim ben hepsi coraspinde hem fikirNeee 5 mii.
Peki bebeginiz problemsiz bir şekilde oldumu..
Eger öyleyse gerçekten demekki problem yok demek.
En basit etkisi annem kan sulandırıcı kullanıyor bir parmağı kesilse kanını durduramiyoruz her ilacın faydası olduğu gibi zararı ve başka yan etkileri oluyor kuzenim kan sulandırıcı kullanırken göz damarları catladi bunun da o ilaçların etkisi olduğunu söyledi doktoruKan sulandiricilarin nasil etkileri var
Allah'ım razı olsun canımAmin aminnnn inanın ençok istediğim şey de bu.
Rabbim sizide Hayırlısıyla evladınıza kavuştursun.
İnanın böyle burada hamilelik takvimleri gördükçe gıpta ediyorum. Daha çok özlem duyuyorum bebegime
Önceden takvimimi kaldırmak zorunda kalmıştım.
Öyle can yakıcı birşey ki.
RABBİM KİMSECİKLERE YAŞATMASI . her anne ve melegini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?