G
gizlisevda
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gizlisevda
ben msnde yeni kişilerle taışmak için ilgi çekici bi adres almıştım kendim ve evet bi çok kişi ile tanıştım ama tabikide hiç biri ile ciddi olarak konuşmuyordum hep dalga geçiyor tartışıyordum ve bigün yine beni kaydeden birine aynısını yaptım hatta ismimi farklı verdim ilk önce tartışarak başladık o benle inatlaştı ben onla...bana hiç durmadan havalı ve inatçı bi kzsın derdin:) daha sonra ikimzde sakinleştik ii anlaşmaya başladık bu konuşmalarımız günlerce sürdü...Kimi zaman tartıştık kimi zaman çok ii iki arkadaş olduk daha sonra o benden numaramı istedi ve ben vermedim...zaten kendiside türkcellliymiş ben ise avealı...olmaz dedim ama direttti yinede vermedim.bu yüzden çok tartıştık.daha sonra bana avea hattı alacağını hatta benim için konyaya geleceğini söyledi ama ben iice kızdım ve izin vermedim.büyük bi tartışmadan sonra küsdük,ama nasıl olduysa kısa bi süreden sonra geri barıştık...artık o benim için yavaş yavaş hayatımın anlamı olmaya başlamıştı:) daha sonra numaramı verdim ve oda avea hattı aldı. konuşmaya başladık(günde en az 2 sa.) onla konuşurken hiç bi derdim kalmıyor,sanki ayaklarım yerden kesiliyordu ve bi gün bana bilg. ona kamera açmamı istedi. ben ise hayır die direttim, fotoğraf yollayım, bilg. fotomu koyayım die direttim...ama oda inatçıydı ve zorla beni kamera karşısına otutturdu ama ben istemediğim için ona kendim yerine duvarı izlettim çok kızdı ve çekip gitti.ben özür msjları yolladım fayda etmedi daha sonra ondan iki gün haber alamadım.hayatımda ilk defa biri için üzülüyor,çabalıyor ve ağlıyordum( ve sonunda dayanamayıp ona bi çok hakaret dolu msj yazdım gözüm hep telefondaydı bi msj yazsın die bekliyordum(ama ii ama kötü) akşama doğru bi msj geldi msjı söylemeyim ama benim haksız çıkacağım bi msjdı çünkü elinde olmayan sebebten dolayı bana msj atamamış...ve ben yazdığım o msjlardan dolayı çok pişman oldum. BUNDAN SONRA İPLER KOPMUŞTU...ben ona özür msjları yolluyor beni aramasını söylüyordum ama o hiç cvp yazmıyor aramıyordu zatebn bi çok sıkıntım vardı,ailemden sıkıntılıydım,arkadaşım ölümcül hastaydı..herşey üstüme geliyordu...bigün msnye girmesi için resmen yalvardım girdi ve bitsin dedi ben dayanamadım ve intihar ettim(oysaki ölüm benim için çok zordu!) daha sonra o bana ulaştı herşeyi duymuş...konuştuk ama o hep biraz zaman diyordu benim ise sabredicek halim yoktu kafam çok karışıktı bi gün msnde karşılaştık ve ben onla konuşmaya çalıştıkça o konuşmadı...bana ferdi tayfurun gizlisevda şarkısının sözlerini yolladı ve ben şarkıyı bilg. yükleyip dinledim bende ona kenan d. olmaz şarkısıını sözleri yazıp yolladım ve bi gizlisevda şarkısın bi olmaz şarkısını dinlyerek ağladım sonunda dayanamayıp sevdiğimi söyledim(hayatımın en büyük hatası)resmen benden nefret etti ve olmaz dedi.... bitsin beni sil msn adr. sil numaramı sil dedi. işte o an yıkıldım ve hayatımdaki en önemli kişiye(ölümcül hastalıkta olan arkadaşıma) gittim ağladımm... oysaki onun derdi benden daha kötüydü çünkü ertesi gün ameliyata girecekti.belkide son günüydü... bana sarıldı ve olamaz bitemez dedi bana ve ben ona şaşırmış bi şekilde baktım "BİTEMEZ **** OLAMAZ BEN SENİ ONA EMANET EDECEKTİM,BEN SON YOLCULUĞUMA UĞURLANIRKEN SENİN DEĞERLİN O OLACAKTI,ŞİMDİ SEN NE YAPACAKSIN"dedi...ve ertesi gün oldu ****** ameliyata girecekti ve bana "BEN KENDİ ÖLÜMÜME ÜZÜLMÜYORM,SENİN BENDEN SONRA ÖLMENE KORKUYORUM, İNAN SENİN İİN SAVAŞACAĞIM,seni böle bırakamam"DEDİ! evet bırakmadıda tam 10 gün savaştı ve savaşı kazandı...o beni benim sevdiğimi ölediğim erkek gibi bırakıp gitmedi...şimdi o kişiyle msnde karşılırsak arada bi konuşuyorum; diğer değerli arkadaşım ise şuan dimdik ayakta ama ölüm yinede yanında.olsun hiç değilse biraz daha benimle kalacak! yoksa ben sevgimi ve arkadaşımın ölümünü unutamazdım onu hala seviyorum şuan bana dönse bende ona dönerim...