- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
-
- Konu Sahibi annekizaski
Ah sosyolojim Sağol dua et bana ceylinimi görmüyorum 6 gündür beni bekliyo agliyoCaniiiim, cok gecmis olsun... Sadece sarilmaya geldimsen guclu bir kadinsin...
Once sen iyice bir toparlan ki, seni kotu gornesin canim. Ablan bakiyordur herhalde, yabanci yerde degil ki.. umarim cabucak toparlanirsin..Ah sosyolojim Sağol dua et bana ceylinimi görmüyorum 6 gündür beni bekliyo agliyo
Emar da plak görülmüş ona istinaden söylediler daha belden sıvı alınmadı sağ elde hafif uyusma çok telefon tuttugunda olur ya öyle bir de sağ göz salteri kapattı.kortizon tedavisi serum olarak aliyorum.kimseye anlamıyorum çünkü daha ben anlamadım yasadigimi Allah im tüm çocukları anneleri korusun inşallah nolur dua edin bana ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım 5 yaşındaki kuzenimin doğuştan sonra MS hastası olduğu ortaya çıkmıştı, sürekli bayılıyordu önceden gelişimini de etkilemişti, ama şuan çok iyi sürekli kullandığı ilaçları var içini rahat tut aklına getirme şifa verir Rabbim inşaallah duacınım..Herkese merhaba şu an hastanede 6.günüm.öncelikle okuyan herkese başını kaldırsın ve şükür edip dua etsin.2 hafta önce kadar evde baş donmelerim başladı 3.5 yaşında kızım var onun peşinde kosturmatan sicaklara yorum malum antalyadayım.sonra acaba vertigo mu diye KBB ye gittim demir ve vitamin eksikliğine bağladılar.geçen perşembe ogleden sonra birden saf gözüm bulanık görmeye başladı ertesi gün flu cumartesi sabahi özele attim kendimi acil kağıt yazdı pazartesi sabah fakülteye git diye.cumartesi gecesi acile geldim geliş o geliş halen yatıyorum. Göz ultrasonu gon tansiyonu göz anjiyosu hepsine bakıldı içerde sarı noktalar var iltihap var diyolar bizlik bişey degil nörolojik gibi dediler.tomografi emar çekildi. Emarda plaklar görüldü leke gibi biseylermis. Büyük ihtimal ms şüphesi var ve ben atak geçirmişim.Evimi kızımı çok özledim beni neler bekliyor neye dikkat edicem her atakta hastaneye mi gelicem evde icecegim ilaç varmı yaşayanlar nolur anlatın ama olumsuz şeylere girmeyin moral ihtiyacım var güzel hikayelere
Leke derken. Beyinde duman gibi bir goruntu degilmi. Belinizden su alinip tahlil yapildimi ms nin kesin teshisi boyle cunku.Beni neler bekliyor diye sormayin lutfen uzuluyorum. Cevremde 2 kisi var oyle. Bu hastalikta moral cok onemli yoksa hepten yataga dusersiniz.Herkese merhaba şu an hastanede 6.günüm.öncelikle okuyan herkese başını kaldırsın ve şükür edip dua etsin.2 hafta önce kadar evde baş donmelerim başladı 3.5 yaşında kızım var onun peşinde kosturmatan sicaklara yorum malum antalyadayım.sonra acaba vertigo mu diye KBB ye gittim demir ve vitamin eksikliğine bağladılar.geçen perşembe ogleden sonra birden saf gözüm bulanık görmeye başladı ertesi gün flu cumartesi sabahi özele attim kendimi acil kağıt yazdı pazartesi sabah fakülteye git diye.cumartesi gecesi acile geldim geliş o geliş halen yatıyorum. Göz ultrasonu gon tansiyonu göz anjiyosu hepsine bakıldı içerde sarı noktalar var iltihap var diyolar bizlik bişey degil nörolojik gibi dediler.tomografi emar çekildi. Emarda plaklar görüldü leke gibi biseylermis. Büyük ihtimal ms şüphesi var ve ben atak geçirmişim.Evimi kızımı çok özledim beni neler bekliyor neye dikkat edicem her atakta hastaneye mi gelicem evde icecegim ilaç varmı yaşayanlar nolur anlatın ama olumsuz şeylere girmeyin moral ihtiyacım var güzel hikayelere