- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
-
- Konu Sahibi annekizaski
canim gecen yil anneme de ms teshisi koydular. hastane kastane gezdik yapilmayan tahlil cekilmeyen mr tomografi eeg kalmadi. en son anlasildi ki ms degilmis beyinde dis inrihabi sonrasi gelisen bir kitle varmis ve hayati bir sorun yaratmiyormus.Herkese merhaba şu an hastanede 6.günüm.öncelikle okuyan herkese başını kaldırsın ve şükür edip dua etsin.2 hafta önce kadar evde baş donmelerim başladı 3.5 yaşında kızım var onun peşinde kosturmatan sicaklara yorum malum antalyadayım.sonra acaba vertigo mu diye KBB ye gittim demir ve vitamin eksikliğine bağladılar.geçen perşembe ogleden sonra birden saf gözüm bulanık görmeye başladı ertesi gün flu cumartesi sabahi özele attim kendimi acil kağıt yazdı pazartesi sabah fakülteye git diye.cumartesi gecesi acile geldim geliş o geliş halen yatıyorum. Göz ultrasonu gon tansiyonu göz anjiyosu hepsine bakıldı içerde sarı noktalar var iltihap var diyolar bizlik bişey degil nörolojik gibi dediler.tomografi emar çekildi. Emarda plaklar görüldü leke gibi biseylermis. Büyük ihtimal ms şüphesi var ve ben atak geçirmişim.Evimi kızımı çok özledim beni neler bekliyor neye dikkat edicem her atakta hastaneye mi gelicem evde icecegim ilaç varmı yaşayanlar nolur anlatın ama olumsuz şeylere girmeyin moral ihtiyacım var güzel hikayelere
Kendini çok iyi dinle en az 24 saat süren sikayetin atak olabilir baş ağrısı dönmesi elde ayakta uyusma yorgunluk kontrolden zarar gelmez korkma bir an önce gitÇok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Benim de 2 haftadır başım dönüyor ani hareketlerde hatta bazen gözüm bi iki saniye kararıyor. B12 eksikliğim vardı.
Kan ilacı falanda kullanıyordum yarım bıraktım. Şimdi sen yazınca telaşlandım.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar bayramınız mübarek olsun hayırlı cumalar olsun.
20 gün hastanede yattım tek göz kapanmasiyla gitmiştim diğer gözümde bikaç sonra azds olsa bulandi.7 gün pulse tedavisi görmustum serum kortizon.diğer gözde bulaninca boynumdan katetrar taktilar plazma afarez gördüm 1 gün arayla 5 gun.amaç kanimin temizlenmesi kandaki akyuvar plazma degisimi.ve taburcu oldum kortizon hapları devam ediyorum.gözlerim halen net değil gelisme var ama yavaş 6aya kadar süre veriyolar şu an telefondan kendim yazıyorum bi ara hiç yazamimiyodum yavaş açılıyor süresini merak ediyorum benim gibi olan duyan nolur bişey diyin ne kadar beklicem çok sıkıldım.bu arada belimden sıvı da aldirdım ms dediler lyme değil. Allah kimseyi gözleri sinamasin çok zor herkesi evladına evladını annesine bagislasin.hepinizi öptüm hayırlı bayramlar olsun