Ms hastalığı olan ve bilgi verebilecek olan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SBDY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damar tıkanıklığı olduğu nasıl teşhis edildi mrdan anlaşılır mı acaba

Evet ben de psikolojik diye düşünmeye başladım çünkü 2 gündür aşırı rahatım ve 0 belirti eski halime döndüm resmen

Öncelikle geçmiş olsun hiç stres yapmayın daha sonuç belli bile değil ama msse bile strese girmeyin, benim kız kardeşim daha 17 yaşında baş dönmesi ve el uyuşması şikayeti ile hastaneye gitti mr sonucu ms çıktı ilk duyduğumuzda dünyamız başımıza yıkıldı ama aslında öyle çok korkulacak bir hastalık olmadığını anladık zamanla, sadece hayatınızı daha düzenli yaşamanız daha sağlıklı yaşamanız stresten uzak durmanız hareketli olmanız felan gerekli, bu da zaten her insanın yapması gereken şeyler aslında. Öyle hemen ilerleyen bir hastalık da değil merak etme zaten ms çıkarsa bile hemen tedavi olup ilaca başlıyorsun o uyuşma baş dönmesi vs. Geçiyor

Hayırlı bayramlar İşte o yüzden diyorum canım pskolojik olduğunu düşünüyorum senin de Allah’ın izniyle çıkmaz bir şey doktorunu da acilen değişmeni tavsiye ederim böyle test yapmadan klinik bulguyla teşhis koyan da nebileyim dengeszilik yani en yakın zaman da çok iyi olmanız duasıyla

Teşekkür ederim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…